Zēns, kuru māte izmeta, tika adoptēts, un izaugot kļuva par miljonāru

Dators sāka darboties. Fredijs ar to ņēmās divas nedēļas, tāpēc veiksme viņu burtiski pacēla spārnos. Viņš saprata, ka ir atradis savu aicinājumu. To veco datoru, kurš tika saremontēts pirmais, Fredijs Figgers saglabāja par piemiņu.

Uzkrājis zināšanas un pieredzi, Fredijs sāka remontēt datorus kaimiņiem un vienkārši nepazīstamiem cilvēkiem, kas pie viņa griezās. 15 gadu vecumā viņš atvēra savu firmu, kas nodarbojās ar datoru remontu. Taču tieši tajā laikā viņa tēvs saslima ar Alcgeimera slimību.

Tad zēns izdomāja, kā tēvam palīdzēt. Lai slimais neaizietu, zaudējot orientāciju laikā un telpā, Fredijs izstrādāja apavus ar GPS-trekeri un divpusējiem sakariem. Ar šīs ierīces un Google kartes palīdzību vienmēr varēja noteikt tēva atrašanās vietu un arī piezvanīt viņam. Noliecoties pie kurpes, tēvs varēja atbildēt.

Šis izgudrojums atnesa Fredijam pirmo lielo naudu. Viņš pārdeva izstrādi par
2,2 milj.$. Šo naudu viņš ieguldīja savas kompānijas dibināšanai, par ko vienmēr bija sapņojis. Firma sāka strādāt 2011.gadā.

Šobrīd firma “Figgers Communications” sniedz ne tikai mobilo sakaru, mājas telefonu, starptautisko zvanu pakalpojumus, bet ir arī izstrādājusi pati savu telefonu. Tāds sakaru operatora un ierīču ražotāja savienojums ir vienīgais ASV.

Uz šo brīdi kompānija maksā vairāk kā 60 milj.$.

Tāds, lūk, stāsts.

Pievienot komentāru