10 iemesli, kādēļ katra no zodiaka zīmēm ir pati labākā

10 labākās zodiaka zīmju īpašības!

 

AUNS

1.Ambiciozitāte

Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē ir orientēti uz mērķa sasniegšanu un viņi cenšas gūt panākumus it visā, ko dara.  Auns ir ļoti ambiciozi indivīdi, viņi negrasās padoties, līdz nav sasnieguši sev izvirzīto mērķi.

Viņi vienmēr grib būt pirmie itin visā, ko dara, tieši tādēļ viņi uzņemas atbildību par daudz dažādiem projektiem.  Auns gandrīz nekad nepadodas, viņš ir uzvarētājs, kurš nekad pie pirmajiem šķēršļiem nevicinās balto karogu.

2.Piedzīvojumu meklētājs

Ar Auna zīmē dzimušo cilvēku nekad nebūs garlaicīgi. Viņš vienmēr ir gatavs izmēģināt ko jaunu un ļauties dažādām avantūrām un izaicinājumiem.

3.Enerģisks

Lieliem piedzīvojumiem nepieciešama zināma deva aizrautības un kaislības pret to, kas tiek darīts.

Šai zīmei noteikti piemīt milzīgs enerģijas daudzums. Auns vienmēr ir dzīvīgs un rosīgs, viņš vēlas izbaudīt itin visu, ko spēj sniegt šī dzīve, tieši tādēļ Auna zīmē dzimušie ir aizraujoši un viņu sabiedrībā ir patīkami atrasties. Auns ir enerģijas, izturības un dinamisma iemiesojums vienā ķermenī.

Lasi arī: Lūk, no kādām kļūdām Auniem vajadzētu izvairīties darbavietā

4.Kaislīgs

Tāpat kā ikviens uguns stihijas pārstāvis, arī Auns ir kaislīgs un entuziastisks. Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē bieži vien ir ļoti rotaļīgi un pavedinoši, mīlas spēles viņiem nav svešas.Tiklīdz pavadīsi nakti kopā ar Aunu, nekad vairs nespēsi to aizmirst. Auns labprāt izmēģina daudz ko jaunu, noteikti jāpiemetina, ka pret tiem, ko viņš mīl, Auns izturas īpaši kaislīgi. Šīs zīmes pārstāvis izturas pret savu mīļoto tā, it kā viņš būtu vienīgais, kam šajā pasaulē ir nozīme.

5.Gādīgs

Auns ir dzimis, lai aizsargātu un rūpētos. Šajā zīmē dzimušais ir gādīgs pret saviem draugiem un ģimeni, viņš vienmēr ir gatavs viņiem palīdzēt, cik vien ir viņa spēkos.

6.Pozitīvs un Optimistisks

Ja tev vajag nepieciešams pašpārliecinātības lādiņš, noteikti vērsies pie Auna. Viņā pārpārēm strāvo enerģija, nav nekāds brīnums, ka šis cilvēks vienmēr spēj būt īsts pozitīvisma iemiesojums.  Pozitīvā domāšana vienmēr noved pie visa iecerētā sasniegšanas, Auns nekad nepadosies, lai arī ar kādām grūtībām viņam nāktos saskarties.

Lasi vēl: 5 svarīgi iemesli, kādēļ Auns ir zodiaka lielākais avantūrists

7.Uzticams

Auni mīl dzīvi, tieši tādēļ pirms ģimenes dibināšanas viņi vēlas to kārtīgi izbaudīt. Tomēr, tiklīdz šīs zīmes pārstāvji atrod patiesu mīlestību, viņi ir uzticami un gādīgi partneri.

8.Godīgi un atklāti

Auni visu redz tikai kā baltu vai melnu, pa visu starp šīm krāsām nekā nav. Viņi ir labi zināmi sava tiešā un atklātā viedokļa sniegšanas dēļ. Ja tev nepieciešams godīgs viedoklis, Auns noteikti ir pirmā persona, pie kuras šādā gadījumā jāvēršas.

9.Pašpārliecinātība

Pašpārliecinātais un bezbailīgais Auns  vienmēr sasniedz cerēto. Lai arī kādus šķēršļus savā ceļā viņam nāktos pārvarēt, šīs zīmes pārstāvis vienmēr ir gatavs tos visus pārvarēt.

Lasi arī: 5 situācijas, kuras ir raksturīgas Auna zīmē dzimušajiem

10.Līdera dotības

Ņemot vērā to, ka Auns ir pirmā zīme visā zodiakā, viņš kļūst par pionieri, jaunatklājēju un līderi itin visā. Viņš vienmēr ir gatavs spontāni rīkoties un labprāt uzņemties vadības grožus.

 

VĒRSIS

1.Uzticamība

Vērši ir uzticami un sirsnīgi cilvēki. Ja tu nonāc nepatikšanās, tu vienmēr vari paļauties uz draugu vai radinieku, kurš dzimis Vērša zīmē. Vērsis labprāt sniegs palīdzīgu roku grūtā situācijā, ja viņam ir svarīgs tādā nonākušais cilvēks. ja tev nepieciešama palīdzība, lūdz to Vērsim, viņš bez liekiem jautājumiem spēs tev izlīdzēt.

2. Pacietība

Vērša pacietība ir izslavēta labi tālu. Viņi spēj stundām ilgi sēdēt un klausīties kādā cilvēkā, nejūtoties aizkaitināti, kā arī viņiem pietiek pacietības, lai ievirzītu citus pareizajās sliedēs.

Vērsim ļoti tīkams ir miers un harmonija. Bez iemesla Vērsis nekad nekļūs agresīvs vai impulsīvs, tomēr nevajadzētu viņu lieki provocēt, citādi viņš var kļūt tik pat satrakojies kā bullis.

3. Apņēmība

Vērši ir ļoti apņēmīgi, viņi pieliek apzinātas pūles, lai virzītos sava mērķa virzienā. Viņu stabilitāte un uzticamība kombinācijā ar apņēmību ļaus nonākt tur, kur viņi vēlas. Ir teju vai neiespējami novirzīt Vērsi no viņa izvēlētā ceļa. Viņš nekad nezaudē savas koncentrēšanās spējas.

Lasi arī: 5 pazīmes, pēc kurām var pateikt, ka tu patīc Vērša zīmē dzimušam vīrietim

4. Skaistā redzējums

Pār Vērša zīmē dzimušajiem cilvēkiem valda Venera, šī planēta pārstāv visu skaisto un māksliniecisko, tieši tādēļ Vērši dzīvē novērtē greznākās lietas. Nereti Vērši iegādājas sev vērtīgas greznumlietas (mākslas darbus, dārglietas), kā arī viņi mīl sevi palutināt ar labu ēdienu un vīnu. Tāpat Vērsim piemīt spēcīga estētiskā gaume, kā arī viņam ir mākslinieka dotības. Šīs zīmes pārstāvji nereti izvēlas profesiju, kas saistīta ar mūziku, dejošanu, mākslu vai drāmu.

5. Stabilitāte

Vērša stihija ir zeme, tieši tādēļ viņš ir tik piezemēts un stabils. Vērsis stingri pieturās pie tā, ko saka un dara. Ja labi jāpadara kāds darbs, to noteikti var uzticēt Vērsim. Ja viņš ko iesāk, puspabeigtas vai nepabeigtas šīs zīmes pārstāvis lietas nekad neatstāj. Šī stabilitāte un apņēmība ļauj sasniegt augstus mērķus un radīt komfortablu un funkcionālu dzīvi.

6. Miermīlība

Vērsis ir vismiermīlīgākais un rāmākais cilvēks visā zodiakā. Viņš reti kad zaudē savaldīšanos vai izrāda agresiju. Ja Vērsis tomēr saniknojas, tam ir kāds nopietns iemesls. Šis cilvēks ir vienkāršs, viņš mīl mieru un harmoniju, kā arī pēc dabas ir ļoti pacietīgs.

Lasi arī: VĒRSIS: erotiskais horoskops un seksuālā saderība

7. Praktiskums

Vērsis nav sapņotājs, gluži pretēji, viņa domāšanas veids pauž stabilitāti. Viņš ir pragmatiķis, kas viegli nepadodas citu spiedienam. Vērsis dzīvē tiecās pēc reālām un patiesi iegūstamām lietām, tās iegūt viņam palīdz enerģiskā un praktiskā pieeja. Neizdošanās un kļūdas visai reti salauž viņa garu.

8. Cītība

Cītība un apņēmība paveikt lietas citu acīs padara Vērsi par savas jomas profesionāli. Šīs zīmes pārstāvis ir uzcītīgs un meistarīgs. Viņam vispiemērotākais ir tāds darbs, kuru darot Vērsis spēj atļauties iegūt kārotās materiālās vērtības. Vērsim ir svarīgi iegūt stabilu darbu, kur atalgojums nodrošina materiālu nodrošinājumu un greznību.

9. Piezemētība

Vērsis ir stabils kā klints. Pat tad, kad viņš ir ieguvis visu vēlamo bagātīgu un iemantojis slavu, viņam reti kad “sakāpj galvā”. Viņos mājo piezemēta, reālistiska un patīkama personība. Vērsis tiecās pēc komforta un drošības, nevis pārmērīguma.

10. Jutekliskums

Vērsis ir sarežģīts cilvēks, viņš ir mākslas mīļotājs , kurš labprāt klausās patīkamu mūziku un bauda labākos no ēdieniem. Vērša zīmē dzimušās sievietes ir maigas, sievišķīgas un jutekliskas, tas nav nekāds pārsteigums, ņemot vērā, ka Vērša valdošā planēta ir Venera. Viņas bauda romantiskas aizraušanās, bet reti kad tās pārvēršas nopietnās attiecībās. Šīs sievietes ir pacietīgas un zina savu vērtību, tādēļ, lai satiktos ar viņām būs krietni jāpapūlas.

 

DVĪŅI

1. Komunikācijas prasmes

Pār Dvīņiem valdošā planēta ir Merkūrs, tas piešķir šajā zīmē dzimušajiem spēcīgu runāšanas prasmi, padarot šos cilvēkus par gatavajām “pļāpu tašām”. Dvīņiem nekad neaptrūkstas ko teikt, kā arī viņi labi zina, kad to visu teikt. Dvīņi ir komunikācijas lietpratējs un viņam ne mazākās problēmas nesagādā pareizā ziņojuma nogādāšana kādam cilvēkam. Šīs zīmes pārstāvji visvairāk ir sajūsmināti par intelektuālām debatēm.

2. Enerģiskums

Dvīņi ir labi zināmi sava enerģiskuma un asā prāta dēļ. Viņi saglabā jaunību arī sirmā vecumā. Šajā zīmē dzimušo cilvēku dinamiskā daba padara iespējamu teju jebko.

3. Intelekts

Dvīņu pamatelements ir gaiss, to raksturo intelektuāls prāts un oriģināli uzskati. Dvīņiem piemīt spēja diskutēt par jebkuru tematu sākot ar politiku un beidzot ar maijpuķītēm. Dvīņi skatās uz lietām no dažādiem rakursiem, tieši tādēļ viņi no viena temata uz otru var pārmesties zibenīgā ātrumā.

Lasi arī: Lūk, kādēļ Dvīņu zīmē dzimušie ir tik traki

4. Izzinoši un zinātkāri

Dvīņi ir sajūsmā par jauniem un daudzveidīgiem uzdevumiem, kuri liks iedziļināties nezināmajā. Pateicoties viņu zinātkārajam prātam, Dvīņiem piemīt neapturama vēlme izzināt jaunas lietas. Tieši tas paglābj šīs zīmes pārstāvjus no viņu lielākajiem ienaidniekiem: garlaicības un stagnācijas.

5. Izklaidējoši

Dvīņi, kuriem ir vairākas sejas, nekad nebeidz pārsteigt. Pat viņiem tuvākie cilvēki nekad nezina, ko no šīs neparedzamās zīmes pārstāvjiem īsti sagaidīt. Dvīņi spēj pārsteigt ikvienu cilvēku teju vai uz katra soļa.

6. Humora izjūta

Dvīņi ir jautri un drosmīgi, viņi ar sev piemītošo īpašību kopumu visnotaļ vienkārši spēj sajūsmināt lieli auditoriju. Bieži vien viņi izrādās “melnā” humora cienītāji, kā arī sarkasma lietpratēji. Viņi norādīs uz tavam kļūdām un jūs varēsiet kopā par tām pasmieties, neuztverot to personiski.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par Dvīņu laulības dzīvi

7. Daudzveidība

Dvīņi nereti tiek uzskatīti par personām ar divām vai pat vairākām sejām. Lai arī citi domā, ka Dvīņos mājo vairākas personības, tā gluži nav. Šajā zīmē dzimušajiem vienkārši ir plašs un daudzveidīgs interešu loks. Dzīve ar Dvīņiem nekad nav garlaicīga. Viņiem vienmēr ir kāda interesanta informācija ar, kuru tie labprāt dalās.

8. Pieklājība un rūpība

Lai arī Dvīņi tiek uzskatīti par vienu no koķetākajām zodiaka zīmēm, kad viņi atrod savu īsto partneri, šīs zīmes pārstāvji viņam ir uzticami un izturas ļoti gādīgi. Dvīņi ir īpaši pieklājīgi – viņi vienmēr atvērs savai otrajai pusītei durvis, dzimšanas dienā nosūtīs uz darbu ziedus un restorānā piebīdīs krēslu.

9. Draudzīgums

Dvīņi teju vienmēr ir draudzīgi un pauž labas manieres. Viņi ir sociālie tauriņi. Lai arī bieži vien viņi tiek dēvēti par koķetēšanas karaļiem, viņi šādi rīkojas tikai labāko nodomu vadīti.

Lasi vēl: Viss, kas Tev būtu jāzina par Dvīņu zīmē dzimušajiem

10. Šarms

Dvīņiem piemīt dabas dots šarms un lieliskas sociālās prasmes, šīs zīmes pārstāvis ir lieliski aprīkots, lai pieņemtu visus dzīves sagādātos izaicinājumus!

VĒZIS

1. Līdzjūtības iemiesojums

Ņemot vērā to, ka Vēži ir ārkārtīgi jūtīgi, viņi spēj un prot līdzjūtīgi ieklausīties ikvienā, kas nonācis kāda veida nepatikšanās. Vienalga vai tev ir attiecību problēmas vai arī tu saskaries ar grūtībām pieņemt nozīmīgu lēmumu, Vēzis šajā ziņā spēs tev vislabāk izlīdzēt.

2. Uzticams

Vēži ir vieni no uzticamākajām zodiaka zīmēm, kādas sastapsi. Vēzis augstu vērtē uzticamību un vienmēr paveic apsolīto, tieši tādēļ viņš to pašu sagaida arī no pārējiem cilvēkiem.

3. Radošs

Visi Vēžu zīmē dzimušie cilvēki ir mākslinieciski. Tas var izpausties zīmēšanā, rakstīšanā, mūzikā vai dzejā, šīs zīmes pārstāvji patiesi staro, kad pauž savas jūtas mākslā. Viņi jūt lielu patiku pret radošumu, tas vienkārši dara viņus laimīgus. Tāpat Vēzi sajūsmina mākslas darbu atrādīšana draugiem vai ģimenes locekļiem.

Lasi arī: VĒZIS. Astroloģiskais portrets

4. Mājas mīlošs

Omulīga un mierpilna dzīvesvieta ir viena no Vēža galvenajām prioritātēm. Viņam nepieciešama sava miera osta, kurā atgriezties ik vakaru. Parasti Vēži nemīl daudz laika pavadīt ārpus mājas, jo viņi tām ir ļoti pieķērušies.

5. Gādīgs

Vēžiem ir spēcīgi mātišķie/tēvišķie instinkti un pēc dabas šīs zīmes pārstāvji ir ļoti līdzjūtīgi, nav nekāds pārsteigums, ka Vēzis sevī iemieso gādību un rūpes. Šīs zīmes pārstāvis bieži vien par citiem rūpējas vairāk kā pats par sevi, tas ir visnotaļ pašaizliedzīgi.

6. Miermīlīgs

Miers un saticība ir viss, kas nepieciešams Vēža garīgajai labklājībai. Skaļus strīdus un konfliktus Vēži nespēj paciest.

Lasi vēl: Viss, kas Tev būtu jāzina par Vēža zīmē dzimušajiem

7. Aizsargājošs un rūpjpilns

Pret savu otro pusīti Vēzis izturas ārkārtīgi mīloši un gādīgi. Ņemot vērā to, ka Vēži ir ļoti uzticami, viņi tieši to pašu sagaida arī no sava partnera, tāpat viņi nopietni gādā par savu tuvāko cilvēku aizsardzību un drošību.

8. Uzstājīgs

Iespējams, ka šī nav pirmā no īpašībām, kādu ievēro Vēzī, par spīti tam, zini, ka patiesībā šīs zīmes pārstāvis ir apveltīts ar spēcīgu gribasspēku un uzstājību, tas viss slēpjas aiz nedrošās ārienes. Ja Vēzis ir ko ieplānojis vai nospraudis sev mērķi, labāk cieni to. Tiklīdz viņš nolemj par kaut ko cīnīties, vari būt pārliecināts, ka Vēzis ies līdz galam, lai ko sasniegtu.

9. Sentimentāls

Vēži dziļi sirdī ir patiesākie romantiķi. Viņi ir dziļi sentimentāli un vienmēr lūkojas uz labo pusi. Šīs zīmes pārstāvjiem ir pozitīva pieeja pret cilvēkiem, jo viņi tic, ka ikkatrā personā slēpjas kas labs, ir īpaši tas asociējas ar attiecībām.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Vēža zīmē dzimušajiem

10. Juteklisks

Vēži ir jutekliski un guļamistabā uzvedas ļoti erotiski. Šajā zīmē dzimušie lieliski izprot citu cilvēku vajadzības un emocijas, pat tad, ja tās nav izteiktas vārdos. Vēži ir vieni no lieliskākajiem kompanjoniem attiecībās!

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru