VASARAS HOROSKOPS – kas sagaidu katru no zodiaka zīmēm?

Uzzini, kāda solās būt 2019. gada vasara katrai Zodiaka zīmei!

 

Auns

Mīlestības jomā būtu jāatceras, ka daži strīdi var būt tik stipri, ka tie var izbojāt jūsu attiecības. Emocijas mīsies ar pagātnes notikumiem – daudz domāsi par to, kā būtu, ja būtu. Tomēr, lielākā daļa Aunu tomēr izjutīs patiesu mīlestību šī gada vasaras periodā, jo būs samīlējušies līdz ausīm.

Karjeras jomā šis nebūs viegls laiks, jo būs gana daudz jāpasvīst, lai tiktu pie kārotā. Nauda nebūs galvenā, taču tas nebūt nenozīmē, ka būs finansiālas grūtības, tieši otrādi – atradīsi jaunus peļņas avotus.

Vērsis

Ilgu laiku attiecībās esošajām sievietēm šī vasara ir visai piemērota bērniņa ieņemšanai. Lai vai kā, Vēršiem šī vasara netiks pavadīta vientulībā, jo brīvie atradīs vismaz pagaidu partneri, aizņemtie nostiprinās jau esošās attiecības. Ja ilgu laiku esi bijis brīvs, tad nebaidies iemīlēties – neparastas un skaistas sajūtas tevi pārņems vēl ilgi.

Karjera: būs jānovērtē un mazliet jāpataupa iekrātā nauda – izšķērdīgi dzīvot nebūtu īpaši vēlams. Meklē darbu, kas atbilstu tavām interesēm un izglītībai!

Dvīņi

Šovasar daudzi Dvīņi var saskarties ar izvēli – izbeigt attiecības, kurām nav nākotnes vai mēģināt tās uzlabot. Iemesli tam, visticamāk, būs meklējami pagātnē, tāpēc sākumā būtu jāizrunājas par tām problēmām, kuras jūs ir piemeklējušas jau senāk. Tomēr, ja jūsu attiecībām nav nekādu problēmu, kas saistītas ar pagātni, tad no tā nebūtu jābaidās, it īpaši tiem pāriem, kas nesen uzsākuši attiecības.

Karjera: stress spēlēs lielu lomu, tāpēc būs jāmeklē atbalsts un mierinājums tuvāko lokā. Ieteicams sadarboties ar kolēģiem, iespējams, ka viņi tev ir gatavi palīdzēt vairāk nekā tev varētu šķist.

Vēzis

Vasaras periodā izjutīsi stipru vēlmi izpaust savas jūtas un emocijas kādam sirds tuvam cilvēkam. Nekādā gadījumā nepavadi šo laiku mājās, bet gan izkāp no savas komforta zonas un dodies tur, kur nekad neesi bijis. Labvēlīgs laiks jaunu hobiju uzsākšanai. Tur tu iepazīsi daudz jaunu cilvēku, kas zina, iespējams, ka savu potenciālo partneri.

Ja tu jau esi attiecībās, tad atbildi uz šiem jautājumiem un padomā – vai esi laimīgs ar esošo partneri? Varbūt ir kas tāds, ko jūs attiecībās varat uzlabot?

Karjera: tiem, kas ir bez darba, šis ir labs periods, lai dotos uz dažādām darba intervijām un iemēģinātu spēkus darba sfērā. Ja jau strādā, tad šis ir labs laiks, lai mazliet piepelnītos, strādājot papildus.

Lauva

Pēc planētu novietojuma, tieši 2018. bija tavs veiksmes gads, šogad izbaudi pagājušā gada augļus. Lai vai kā, nedrīkstēsi ļauties nekādiem kārdinājumiem, pirms nebūsi izbeidzis attiecības – liekai drāmai vietas nebūs!

Darba sfērā būsi noskaņojies, lai īstenotu sen nostādītos mērķus. Jauna darba atrašana var vainagoties ar lielākiem ienākumiem un labāku finansiālo stāvokli!

Jaunava

Ja esi viens, tad neuztraucies, tev vēl ir laiks, lai atrastu savu sirds āķīti! Galvenais – nebaidies iemīlēties no jauna! Ļauj šai vasarai būt gluži filmās – skūpsti lietū, ceļojumi uz nezināmām vietām, romantiski randiņi…. Lai vai kā, tu neko nenožēlosi! Ļaujies romantikai!

Pozitīvas izmaiņas gaidāmas tavā darba lauciņā – iespējams, ka kāds izdevīgs piedāvājums nokritīs kā no debesīm!

Svari

Vasaras beigās, ap Septembra sākumu, gaidāmas patīkamas izmaiņas mīlas jomā – vai nu ar parteri beidzot uzsāksiet kopdzīvi, varbūt domāsiet par ģimenes pieaugumu, bet citi apsvērs domu par precēšanos. Arī brīvajiem Svariem šajā laikā iespējamas jaunas attiecības.

Ja esošais darbs tevi nogurdina, tad maini to! Sliktāk jau tāpat nebūs! Nebaidies no izgāšanās – arī tā tu gūsi pieredzi un jaunus iespaidus!

Skorpions

Brīvajiem Skorpioniem šī vasara nesola jaunu un ievērības cienīgu iemīlēšanos, tikai pāris pagaidu partnerus uz vasaru. Vairums koncentrēsies uz izglītības, pašattīstības un karjeras sfēru, centīsies salikt domas pa plauktiņiem un pilnveidoties. Ja nu tomēr sirsniņā kāds iekrīt – nesteidzies, bet gan iepazīsti cilvēku tuvāk!
Esi vērīgs – jebkuras attiecības, kas izpaužas kā draudzība ar jau esošu draugu, var izvērsties par kaut ko lielāku. Apdomājies, vai esi kam tādam gatavs!

Attiecībās esošajiem Skorpioniem vasara ne ar ko dižu neatšķirsies no citiem gada periodiem, tāpēc izbaudiet šo laiku un centieties to padarīt īpašu! Paņemiet atvaļinājumu un kopā dodieties kādā ceļojumā!

Ja tevi darbā kaut kas neapmierina – runā! Darba devējs var sniegt tev dažādas iespējas, nebaidies tās pieņemt un izmēģināt kaut ko jaunu!

Strēlnieks

Padomā, vai tavas attiecības tik tiešām balstās uz pamatvērtībām, piemēram, uzticības un mīlestības. Materiālām attiecībām neveiksmīgs laiks!

Ja esi brīvs, tad jaunas iepazīšanas tevi nereti novedīs pie vilšanās – cilvēki nebūs tādi, kādi sākumā liksies. Sapratīsi, ka pārāk daudzi maskējas un melo.

Karjeras sfēru stipri ietekmēs tavas sajūtas un mīlas joma – iemācies šīs lietas atdalīt!

Mežāzis

Šai zīmei vasara noteikti sola veiksmi mīlestības lauciņā. Došanās ārpus mājas uz dažādiem pasākumiem piesaistīs citu cilvēku uzmanību, sajutīsi lielāku interesi no pretējā dzimuma nekā parasti.

Ja jau esi attiecībās, tad droši variet domāt, kā šīs attiecības padarīt sulīgākas un pasakainākas.

Darba jomā veiksmīgs laiks – ja esi domājis par darba vietas maiņu, tad droši ķeries vērsim pie ragiem! Lai vai kā, tev veiksies!

Ūdensvīrs

Ja jau labu laiku tev kāds patīk un tu nespēj atzīties jūtās, tad šovasar tev beidzot būs izdevība! Nepalaid to garām! Iespējams, ka otrs cilvēks jūtas tieši tā pat!

Karjera: darba devējs būs stāvā sajūsmā par tavām idejām, tāpēc nebaidies tās paust skaļi! Ja labi strādāsi, tiksi pie lielākas algas! Motivācija ir liela, tāpēc darbojies!

Zivis

Ja esi viens, tad, iespējams, ka tā būs labāk. Ja veidosi jaunas attiecības, tad pastāv liels risks apdedzināties un tikt sāpinātam. Labāk velti šo laiku, lai tiktu skaidrībā ar sevi. Iemācies iemīlēt savus trūkumus un pārkāpt pāri saviem kompleksiem!

Ja jau strādā, tad jauna darba atrašana sagādās zināmas grūtības. Labāk mēģini izsisties jau esošajā darbā! Iespējami daudzi neparedzēti pirkumi.

Pievienot komentāru