3 īpašības, kas cilvēkiem riebjas – tas tev liek izskatīties neglītam citu acīs!

Lietas, kuras tevi padara neglītu citu acīs!

Tev viss šķiet kā sāncensība

Tu piespied sevi domāt, ka tev pastāvīgi sevi jāsalīdzina ar citiem cilvēkiem. Tev ir svarīgi tikt redzētam labākā gaismā par citiem. Neviens uz tevi neskatās tā, kā tu domā, atpazīstamības slava, pēc kuras tu tiecies ir tikai un vienīgi tavā galvā. Tu vari noteikt, ka tava neglītā puse parādās brīdī, kad ne balva, nedz tehniskais uzvarētājs vairs nav svarīgs.

Tu esi rupjš

Ik viens, bez izņēmumiem, vēlas tikt cienīts. Tas ir svarīgs faktors komunikācijai un izaugsmei. Lai apzinātos, ka esi rupjš, tev nepieciešama rūpīga situācijas izvērtēšana kāda cita acīm. Tā palīdzes tev saprast un sniegt objektīvāku informāciju, ņem talkā uzticamu draugu. Pajautā vai cilvēki tevi necieš un apšauba tevis pieņemtos lēmumus. Tev jābūt godīgam pret sevi, vai tu esi rupjš?

Tu vienmēr esi negatīvi noskaņots vai sūdzies

Statusa vai situācijas komentēšana nepalīdzēs uzlabot situāciju. Ja sūkstīsies par to, ka ir auksts un draņķīgs laiks, laikapstākļus tas nebūt neuzlabos. Burvīgas situācijas komentēšana to fantastiskāku nepadarīs, tā tikai novērsīs domas no mirkļa baudīšanas.

Vienmēr izsakies specifiski. Nerunā par to, cik neērts ir krēsls, saloki savu jaku un paliec to zem sēžamvietas. Tavai rīcībai nav jāglābj visa pasaule, bet tu vari radīt pietiekoši nozīmīgas izmaiņas pats savā dzīvē.

 

Pievienot komentāru