3 Zodiaka zīmes, ar kurām it nemaz nav viegli – ellīgas attiecības

Lūk, ar kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem attiecības ir visīstākā elle!

Tā vien varētu likties, ka attiecības ar jebkuru ir iespējamas, tikai nepieciešams īstais laiks un vieta. Zvaigznes gan domā citādāk, tāpēc zinātnieki ir izstrādājuši saderību tabulas, kas vislabāk raksturo zodiaka zīmju savstarpējo mīlas dzīvi un saderību. Tomēr, neskatoties uz to, ir arī tādas zodiaka zīmes, ar kurām attiecību veidošana nu dien nav viegla!

Kā izrādās, tādas ir veselas trīs! Tas gan nenozīmē, ka attiecības ar viņām kā likums vienmēr būs sliktas, bet grūtas – pavisam noteikti! Ir jāparūpējas, lai šo zodiaka zīmju partneri ir pietiekami iecietīgi un pacietīgi!

SKORPIONS

Skorpionam ir visai riebīgs raksturs – tas nevienam nav noslēpums, tomēr sadzīvot ar šīs zīmes pārstāvjiem prot tikai retais. Kā viens no piemēriem ir Vērsis, jo viņš ir pacietīgs un, salīdzinājumā ar Skorpionu, diezgan mierīgs, bet jāsaka, ka kādam gan būs jāliek pie malas sava stūrgalvība, un, brīnumainā kārtā, tas var būt pat Vērsis, kuram šī īpašība ir kā uz pieres uzrakstīta.

Ir vēl daži Vēži un Zivis, kas paciestu Skorpionu, bet no pārējo zīmju pārstāvjiem patiešām retais ar viņiem spēj izveidot ilgstošas attiecības.

Skorpioniem gan nebūtu jāpārdzīvo par to, ka paliks vieni – jo tā nebūs! Viņš vienmēr atradīs sev kādu, kas viņu teju dievinās, neskatoties uz viņa raksturu. Jāpiemin, ka laika gaitā arī pat Skorpions var pret mīļoto attiekties ļoti labi – tam vienkārši jābūt tam īstajam cilvēkam!

LAUVA

Lauvas pēc dabas ir lieli egoisti, tāpēc arī grūti mīlami cilvēki. Par elli attiecības tiek pārvērstas tad, kad Lauva netiek pie pelnītās uzmanības. Tad gan var sākties visādi skandāli. Šīs zīmes pārstāvjiem uzmanība ir nepieciešama kā skābeklis – bez tās nav iespējams dzīvot!

Sliktākais ir tas, ka, ja Lauva netiks pie kārotā, viņš sāks skatīties apkārt un meklēt citus partnerus. Tāpēc, ja esi ilgstošās attiecībās ar Lauvu – vari sev droši uzsist uz pleca par pacietību un būtībā labi padarītu darbu!

Lauvas izturēt vislabāk spētu Ūdensvīrs, kurš pēc dabas ir mierīgs, tikai varētu gadīties, ka Lauvai ar viņu nepietiktu!

DVĪŅI

Dvīņi jau tā nav nekādi zelta gabaliņi, kur nu vēl lieliski attiecību partneri. Šīs zīmes pārstāvjiem attiecības tikai retos gadījumos ir pirmajā vietā vai vismaz prioritāšu augšgalā. Viņi pārsvarā dod priekšroku brīvībai un anarhijai, kas attiecībās īsti nestrādā.

Attiecības par elli izvēršas tad, kad Dvīņiem vienkārši paliek garlaicīgi… tāda nu ir tā Dvīņu daba – un tur ir grūti kaut ko mainīt!

Vislabāk viņus izturētu Strēlnieki, kuri domā līdzīgi viņiem, bet, ņemot vērā abu nenopietno nostāju uz attiecībām, tad tās ātri vien pārvērstos par draudzību, kuru vieno kaisle.

Pievienot komentāru