3 Zodiaka zīmes, kuras laika periodā no 30. septembra līdz 6. oktobrim pavadīs veiksme

Kas to lai zina, varbūt arī tava zodiaka zīme ir šo veiksminieku TOP3?

Jaunava

Šonedēļ centies strādāt un mācīties maksimāli daudz, laicīgi visu izdarot un nenovirzoties no saviem plāniem.  Ātri vien tavs darbs atmaksāsies un tu iegūsi daudz jauna. Ne tikai pieredzi un zināšanas, bet iepazīsies ar jauniem un interesantiem cilvēkiem. To starpā atradīsi daudz līdzīgi domājošos.

Centies būt laipns un jauks pret visiem, tādā veidā uzlabojot savu reputāciju, taču nepārcenties, jo citādi apkārtējie padomās, ka mēģini viņiem pielabināties. Visu dari ar mēru!

Karjeras jomā vari saņemt izdevīgu piedāvājumu.

Mežāzis

Pamanīsies darīt darbus daudz labāk, nekā apkārtējie. Turklāt darīsi tos daudz ātrāk, rūpīgāk un kvalitatīvāk. Tevī pamodīsies neliels sāncensības gars, un tas turpinās tevī augt visu šo nedēļu. Nepadodies pie pirmajām grūtībām, bet dari maksimāli daudz, lai būtu labākais!

Centies ar visiem uzturēt draudzīgas attiecības, pavisam drīz vari tikt uzaicināts uz tikšanos ar augstāk stāvošām personām.

Ūdensvīrs

Šonedēļ tiksi skaidrībā ar kādu jau sen nesaprastu problēmu. Iespējams, ka uzlabosies attiecības ar sen nesatiktiem draugiem. Centies atjaunot kontaktu!

Ja aiziesi uz satikšanos, uz kuru neesi plānojis doties, tad iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem, kuri pavērs dažādas iespējas karjeras sfērā.

Pievienot komentāru