Šīm 4 zodiaka zīmēm novembris būs ļoti vētrains un neparasts mēnesis

Šajā rakstā esam apkopojuši četras zodiaka zīmes, kurām novembris būs nudien vētrains mēnesis!

MEŽĀZIS

Iespējams, ka pēdējā laika situācijas par tevi attiecībās ir radījušas maldīgu iespaidu. Tagad ir laiks visu vēst par labu! Lielisks laiks, kad pievērsties attiecību uzlabošanai, bet, ja esi brīvs – to veidošanai! Brīvajiem Mežāžiem ieteicama iepazīšanās internetā!

SKORPIONS

Iespējams, ka attiecības ar mīļoto cilvēku krasi uzlabosies, un tu beidzot spēsi atzīt savas pagātnes kļūdas! Svarīgi būs no tām mācīties un saprast, ka citu vainošana pie savām likstām ne vienmēr ir tā labākā lieta!

Pavēro to, kas notiek tev apkārt – vai ir kāda situācija, kas notiek atkal un atkal? Piedomā pie tās un mēģini izprast savas emocijas!

Brīvajiem Skorpioniem var sanākt iepazīties ar kādu, kurš rada interesi par lietām, kuras iepriekš likušās garlaicīgas.

DVĪŅI

Iespējamas dēkas un afēras – jebkurā gadījumā mēģini mazliet piebremzēt, jo tik neparasti notikumi nav kas tāds, ko tu spēj aptvert un tikt galā!

Šajā periodā attiecības ieteicams veidot ar vienu cilvēku, nevis paralēli tikties ar vairākiem! Mēģini būt prātīgs, veicot savas izvēles mīlestībā!

SVARI

Kaislīgs mēnesis, kad ar mīļoto cilvēku dalīsieties it visā! Tomēr jāatceras, ka ar kaislīgu mīlu, nāk ugunīgi strīdi. Lai no tiem izvairītos, kādam nāksies piekāpties un savas emocijas mazliet apslāpēt.

Veiksmīgu attiecību atslēga būs spēja izrunāties un pateikt visu, kas neapmierina.

 

Pievienot komentāru