Recepte. Torte “Skudrupūznis” – 10 minūtes un gatavs!

 

Piedāvājam ļoti ātru veidu, kā pagatavot visiem zināmo torti “Skudrupūznis”! No pāris produktiem un bez cepšanas, turklāt tiki 10 minūtēs! 

Vēl gan būs nepieciešamas kādas 30 minūtes, lai torte sacietētu, taču tas nemaina to, ka tā tiešām ir ļoti ātri pagatavojama un bezgala garda, tāpēc noteikti iepazīsties ar šo vienkāršo recepti, kas burtiski pāris minūšu laikā bez cepšanas ļaus tev pagatavot ļoti garšīgu našķi, ko pasniegt ciemiņiem pie tējas vai kafijas, turklāt tas arī izskatās labi, gluži kā īstais “Skudrupūznis”, bet pašu rokām gatavots!

Lasi vēl: Recepte. Krēmīgs šokolādes-biezpiena muss – trīs soļi un gatavs!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 500 – 600 g cepumi;
  • 1 bundžiņa iebiezinātais piens;
  • 100 g sviests;
  • 2 ēdamk. krējums;
  • magoņu sēkliņas, rieksti, šokolāde – pēc vēlēšanās.

PAGATAVOŠANA.

Dziļā traukā cepumus salauž mazos gabaliņos.

Iebiezināto pienu ar miksera palīdzību sakuļ kopā ar krējumu un sviestu. Šo masu pievieno cepumiem un kārtīgi samaisa. Var pievienot sasmalcinātus riekstus.

Masu liek uz šķīvja. Apkaisa ar magoņu sēkliņām un rīvētu šokolādi. Liek ledusskapī uz 30-40 minūtēm, lai sacietē. Sagriež un pasniedz pie tējas vai kafijas!

Lai labi garšo!

Lasi vēl: Fotorecepte. Bulciņas ar vārītā krēma pildījumu – brīvdienu rītiem!

Pievienot komentāru