Dāmai brieduma gados (57) piedzima dvīņi. Kā viņi dzīvo un izskatās tagad


2004.gadā 57 gadus vecā amerikāniete Aleta Sent-Džeimsa kļuva slavena visā valstī, jo kļuva par visvecāko sievieti ASV vēsturē, kas dzemdējusi dvīņus. Kopš tā laika ir pagājuši 16 gadi. Kā šī ģimene dzīvo šobrīd? Kā 72 gadus vecajai sievietei izdodas tikt galā ar mātes pienākumiem?

Par spīti visam

Amerikāniete Aleta Sent-Džeimsa visu mūžu atlika mātes rūpes uz vēlāku laiku. Jaunībā viņa mācījās teātra skolā, uzstājās uz skatuves, strādāja šovbiznesā. Apvienot iemīļoto nodarbošanos un ģimeni būtu bijis ļoti problemātiski.
Pabeidzot karjeru šovbiznesā, viņa sāka nodarboties ar dziedināšanu un garīgajām praksēm. Aleta pat nepaguva attapties, kā bija jau pāri 50. Tieši šajā vecumā viņa nolēma, ka viņai ir noteikti jādzemdē.

Daudzi paziņas viņu, protams, centās atrunāt no tāda soļa. Jo tas būtu diezgan riskanti, gan viņai pašai, gan gaidāmajam bērnam. Daži nosauca viņu par jukušu, norādot uz viņas vecumu. Taču sieviete nevienā neklausījās. Viņa nekad sevi netika pieskaitījusi nevienai vecuma grupai un vienmēr jutās jaunāka par saviem gadiem. Jāatzīst, ka izskatījās viņa patiešām lieliski.

Ilgi gaidītā laime

Vairākus gadus Aleta veltīja mēģinājumiem palikt stāvoklī. Viņas gadījumā palīdzēt spēja vienīgi mākslīgā apaugļošana. Tikai 57 gadu vecumā viņai beidzot piedzima nevis viens, bet gan divi mazuļi uzreiz: puisītis un meitenīte.

Ģimene apmetās Ņujorkā. Ar visiem mātes pienākumiem sieviete tika galā patstāvīgi, jo vīra viņai nebija. Reizēm nepavisam nebija viegli.

Pēc 16 gadiem

Kopš tā laika ir pagājuši 16 gadi. Šobrīd Aletai ir 72 gadi, viņas bērni jau ir pusaudži. Savos gados Aleta jūtas un izskatās lieliski. Viņai ir pietiekoši spēka, lai rūpētos par bērniem un dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi.

Viņas bērni, Frančeska un Džians, arī izskatās ļoti laimīgi. Fotogrāfijās viņi ir jautri un priecīgi, apskaujot savu māmiņu. Ir redzams, ka sieviete pret savām mātes rūpēm ir attiekusies ļoti nopietni.

Pensijā doties Aleta negrasās. Viņa turpina nodarboties ar garīgajām praksēm, daudzi viņu uzskata par īstu guru. Viņa ir pievērsusies tā sauktajai Teta dziedniecības tehnikai – tā ir tāda dziedināšanas tehnoloģija, pateicoties kurai var iedarboties uz savu zemapziņu un izārstēties no visām slimībām.

Kā apgalvo šīs prakses sekotāji, tā arī palīdz cilvēkiem palēnināt novecošanos. Izskatās, ka Aletai tas patiešām ir izdevies. Jo pēc vecuma viņa varētu būt savu bērnu vecmāmiņa, bet ārēji nepavisam neizskatās veca. Pie tam, viņa cenšas iet kopsolī ar laiku un būt mūsdienīgai, lai bērniem viņas dēļ nenāktos sarkt.

Skatoties uz Aletu un viņas bērniem, saproti, ka vēlas dzemdības šodien vairs nav nekas briesmīgs, jo mūsdienu sievietes sāk novecot arvien vēlāk, un arī medicīniskās tehnoloģijas ir ievērojami gājušas uz priekšu.

Pievienot komentāru