Dienas horoskops 14. maijam – tu vēl neko neesi palaidis garām!

Auns Šodien visam vajadzētu noritēt ierastajā ritmā, bez jebkādiem nepatīkamiem starpgadījumiem. Jutīsi sava veida rutīnu, taču tas drīz vien pāries.

Vērsis Dienas pirmajā pusē notiks kas tāds, kas laupīs tavu pacietību, bet centies saglabāt mieru – šodien zvaigznes sastājušās par labu tev – izmanto visas iespējas!

Dvīņi Jau sen esi pelnījis atvaļinājumu, tāpēc šodien relaksējies – izslēdz telefonu un neļauj citiem sevi traucēt! Atbrīvojies no negatīvās enerģijas!

Vēzis Būs labas komunikācijas spējas – sapratīsies ar apkārtējiem teju no pusvārda. Piemērota diena savas garīgās izaugsmes veicināšanai.

Lauva Padomā, pirms dari. Nevajag paļauties uz emocijām – labāk ir sevi nomierināt un tikai tad runāt, citādāk kaut ko vari sabojāt.

Jaunava Tev ir parādījusies interese par konkrētu lietu – varbūt par kādu īpašu cilvēku? Pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt.

Svari   Rīts būs diezgan mierīgs, neskatoties uz slēptajām raizēm. Nedomā, ka esi palaidis garām izdevību, tev vēl ir iespēja!

Skorpions Dzirdēsi ļoti daudz dažādus viedokļus, bet ideāli spēsi tos visus pieņemt un apkopot. Dienas otru pusi velti kārtīgai atpūtai.

Strēlnieks Ir īstais laiks, lai dibinātu kontaktus ar īstajiem cilvēkiem – tev tie būs noderīgi. Izturies pieklājīgi, neaizsvilies par mazām lietām.

Mežāzis Vajadzēs prast runāt, bet kaut kā tas šodien neies. Apkārt grozīsies ļoti gudri cilvēki, pašam būs šajā lietā jāpieliek šādas tādas pūles.

Ūdensvīrs Šodien vairs nespēsi visu sasniegt ar labu izskatu un šarmu, nāksies pielikt daudz darba. Labi rezultāti sasniedzami sportā.

Zivis Neslēdz nekādus darījumus. Šai dienai ir jābūt vienkāršai, tādēļ centies to nesarežģīt. Draugi būs labākie palīgi.

Pievienot komentāru