Iedvesmojies! Sieviete nometa 76 kilogramus, lai beidzot varētu paspēlēties ar saviem bērniem

Iespaidīgais kilogramu skaits, no kura ir atbrīvojusies Nikola Rasela , neatstāj vienaldzīgu.

Uzzini, kāda bija viņas motivācija, cik ilgs bija šis ceļš uz veselu ķermeni, kā arī, ko, atbrīvošanās no svara,  ir mainījusi viņas dzīvē?

Aplūko Nikolas fotogrāfijas- pirms un pēc!

Nikola Rasela, agrāk svēra 140 kilogramus.

Šādu svaru viņa ieguva, pateicoties savai atkarībai no cepumiem, šokolādes batoniņiem un biskvītiem.  Nikola neaptvēra, cik briesmīgi izskatās, līdz brīdim, kad ieraudzīja sevi fotogrāfijā. Neatkarīgi no tā, ka šajā fotogrāfijā viņa smaidīja, Nikola saprata, ka aiz smaida slēpjas nožēlojams gribasspēka un sevis mīlēšanas trūkums.

Nikolai ir divi mazi bērni, un viņa tik ļoti pieņēmās svarā tieši pēc bērnu nākšanas pasaulē. Pēc apņemšanās atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, viņa devās pie dietologa, lai sastādītu veselīgas ēšanas plānu un kļūtu par labāku piemēru saviem bērniem, Meisijai (9) un Deividam (4).

Nikola stāsta: „Es mierīgi varēju apēst veselu paku ar cepumiem, pie vienas tējas krūzes. Un tā, kaut vai piecreiz dienā. Man bija vienalga, kas tie par cepumiem un, kā garšo, tas bija veids, kā es cīnījos ar sliktu pašsajūtu- ēdot. Mani ēšanas paradumi bija tik neveselīgi un degradējoši- es to nesapratu līdz brīdim, kamēr ieraudzīju savu bildi, kur sēžu pidžamā un smaidu.

Es uzreiz sapratu, ka aiz šī smaida slēpjas ļoti nelaimīgs cilvēks, kurš nezina, ka tikt ar sevi galā. Lielu lomu, manā svara zaudēšanas, ceļā spēlēja arī mani bērni, jo man bija žēl, ka nevaru ar viņiem pilnvērtīgi rotaļāties, tāpat arī, diez vai viņi lepojās ar mani, ka biju tik resna. Kad bērni gribēja iet uz atrakciju parku, es viņiem teicu, ka man ir bail no straujās vizināšanās, lai gan, patiesībā, man bija bail no skatieniem un iespējamās izsmiešanas. Tāpat arī negribu, lai bērni tiktu apsmieti skolā, mana svara dēļ”.

„Jau pirms fotogrāfijas ieraudzīšanas es biju secinājusi, ka šī ēšanas paraduma dēļ, es ļoti daudz ko palaižu garām, jo, vienkārši to nevaru fiziski izdarīt, vai, ir kauns un bailes no izsmiekla. No šiem kilogramiem atbrīvojos 2 gadu laikā, un tas nebūtu bijis iespējams, ja nejustu tik lielu vīra un ģimenes locekļu atbalstu. Es jūtos ļoti laimīga, gan par to, ka man ir izdevies uzvarēt cīņu pašai ar sevi, gan par to, ka, pateicoties šiem diviem gadiem, esmu vēlreiz iemīlējusies savā vīrā”.

 

Avots: www.mirror.uk.co

Pievienot komentāru