Dienas laikā cilvēku acu priekšā noslepkavo vīrieti


Šodien ap pulksten 15 pie bijušās “Liepājas metalurga” administratīvās ēkas kāds 1987. gadā dzimis pasažieris ar nazi kaklā iedūris tramvaja vadītājam. Pēc liepajniekiem.lv rīcībā esošās informācijas, uzbrucēju tūlīt pēc nozieguma aizturējuši Liepājas pilsētas Pašvaldības policisti, bet tramvaja vadītājs smagā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā.

Liepājas Reģionālās slimnīcas pārstāve Indra Grase informēja, ka 59 gadus vecā tramvaja vadītāja dzīvību ārstiem, diemžēl, nav izdevies glābt.

Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Kaspars Vārpiņš pastāstīja: “Likumsargi, pildot savus dienestu pienākumus, pulksten 15.05 Brīvības ielā pamanīja sievieti, kura sauca pēc palīdzības. Uz ietves malas sēdēja vīrietis, kuram uz sejas un kakla bija asinis. Viena no sievietēm cietušajam sniedza pirmo palīdzību, bet otra – norādīja, ka vīrietis ir sadurts, bet uzbrucējam sekojot cits vīrietis. Policisti, apsekojot tuvējo apkārtni, F. Grīniņa ielā vainīgo aizturēja un nodeva Valsts policijai. Izsakām pateicību cilvēkiem, kas palīdzēja cietušajam un arī sniedza informāciju, kurā virzienā uzbrucējs bija devies.”

Notikumā vietā liepajniekiem.lv aprunājās ar vienu no tramvaju vadītājām, kura noziegumu bija pamanījusi.

“Ieraudzīju, ka tramvaja vagonā cīnās vadītājs un kāds vīrietis. Gāju skatīties, kas notiek. Vadītājs turēja roku pie kakla, tecēja asinis. Kad atvērās durvis, pretī stāvēja vīrietis, kurš vicināja, šķiet, medību nazi. Man viņš neuzbruka, vienkārši izkāpa no tramvaja un aizgāja. Garām gāja vīrieši, pateicu, ka ir sadurts tramvaja vadītājs un lai viņi seko uzbrucējam.”

Avots

Pievienot komentāru