“Divos naktī mēs sitām sienas ar perforatoru – līdz brīdim, kad šis brīnums iekrita tieši vannā!” – nakts notikums, kas apvienoja visus

Kādā naktī dzīvnieku glābšanas organizācija “Zoospas” saņēma zvanu no satrauktiem Augšējās Pišmas pilsētas iedzīvotājiem. Cilvēki ziņoja, ka viņu mājas ventilācijas šahtā ir iekritis kaķēns un lūdza palīdzību nabadziņa atbrīvošanā.

Zvars pienāca 2os naktī, tāpēc glābēji piedāvāja pārnest operāciju uz rītu. Tomēr zvanītāji uzstāja uz to, lai rīkotos nekavējoties.

“Zoospas” pārstāvji, neskatoties uz vēlo nakts stundu, devās uz norādīto adresi. Izrādījās, ka pūkainis nokļuva nelaimē divas dienas atpakaļ. Visu šo laiku viņa žēlabainās mokas varēja dzirdēt dažādos mājas stāvos.

Acīm redzot nabadziņš iekrita bēniņos atvērtā ventilācijas sistēmā, un ir pārvietojies pa kanāliem, meklējot izeju.

Gandrīz visi deviņstāvīgās mājas iedzīvotāji tik ļoti pārdzīvoja pa astaiņa likteni, ka atļāva speciālistiem sabojāt sienas dažos dzīvokļos. Bet atrast dzīvnieku ventilācijas kanālu labirintos izrādījās nemaz ne tik viegli.

“Mēs paskatījāmies vienā īpašā kamerā, bet viņa tur nebija. Pēc tam padomājām, ka ir vēl viens kanālu zars, izveidojām caurumu un galu galā atradām vajadzīgo vietu”, – stāsta glābēji.

Glābšanas operācija izstiepās 3 stundu gara. Daži kaimiņi nāca lamāties perforatora radītā trokšņa dēļ, bet, kad uzzināja, kas par lietu, tad uzreiz piedāvāja savu palīdzību.

Glābēji atzīst, ka bija ļoti patīkami pārsteigti par kaimiņu uzvedību. Tajā naktī negulēja visa kāpņu telpa! Bet tas bija tā vērts, jo tagad kaķēns ir drošībā!

Pievienot komentāru