Horoskops gan attiecībās esošajiem, gan brīvajiem – kā pavasaris ietekmēs tieši tavu zodiaka zīmi?

Mīlestības prognoze martam, aprīlim un maijam. Kurām Zodiaka zīmēm šis būs veiksmīgs periods jaunu attiecību veidošanai, bet kurām labāk koncentrēties uz karjeru?

Horoskops paredzēts gan tiem, kuri ir attiecībās, gan arī tiem, kuri ir brīvi.

AUNS

Ja esi brīvs: Interesants periods attiecību sfērā – būs kāds izskatīgs pretējā dzimuma pārstāvis, kurš centīsies nopelnīt tavu uzmanību. Ja būsi vērīgs, tad pamanīsi viņa pūliņus. Kas zina, varbūt pat izveidosi attiecības.

Ja esi attiecībās: Attiecības kļūs stabilākas, taču mazliet vienmuļākas. Lai situāciju labotu, šoreiz tev būs jābūt tam cilvēkam, kurš uzņemas iniciatīvu. Kopumā šis ir labs periods ceļošanai.

VĒRSIS

Ja esi brīvs: Iepriekš tu esi mēģinājis saprast, kas tu patiesībā esi, šajā periodā tev būs vairāk laika, lai pievērstos citām nozarēm, tai skaitā arī mīlestībai. Būsi izteikti izvēlīgs. Visiem, kas mēģinās tikt tavā dzīvē, būs jāizpilda sava veida uzticības tests. Tev būs svarīgi atrast kādu, ar kuru tev ir kopīgas intereses, līdzīgi viedokļi un kurš tevi iedvesmotu.

Ja esi attiecībās: Līdz Aprīļa vidum iespējami pārpratumi ar mīļoto cilvēku. Tu nekādā gadījumā nedrīksti emociju iespaidā viņu aizskart vai sāpināt – tas var būt pēdējais piliens viņa pacietības mērā.

DVĪŅI

Ja esi brīvs: Tev nebūs noskaņojuma tikties ar tādiem cilvēkiem, kuri nav tevis vērti. Būsi bezgala izvēlīgs un latiņu pacelsi ļoti augstu. Alksi pēc pieredzējuša, atbildīga un cienījama partnera, vēlēsies kādu, kuru vari iepazīstināt ar saviem vecākiem. Vienas nakts izpriecas izpaliks.

Ja esi attiecībās: Veiksmīgs periods! Mazas izredzes izšķirties, lielas – uzlabot esošās attiecības. Iespējams, ka sasniegsiet jaunu emociju un kaislību virsotnes, kas ļaus attiecības novērtēt vēl vairāk. Krājiet un taupiet naudu vasaras ceļojumam!

VĒZIS

Ja esi brīvs: Šis nesolās būt par to periodu, kad izveidosi ilgstošas attiecības. Panākumiem pilnāks solās būt rudens laiks, tomēr, tas nenozīmē, ka tev nav pilnīgi nekādu izredžu. Iespējams, ka attiecības izveidosi tad, kad to vismazāk gaidīsi.

Ja esi attiecībās: Maģisks laiks tiem, kuri pavisam nesen ir uzsākuši attiecības. Šajā periodā varat atzīties mīlestībā, citi izdomās, ka vēlas uzsākt kopdzīvi.

LAUVA

Ja esi brīvs: Attiecību ziņā kļūsi daudz nopietnāks. Tās Lauvas, kurām ir jūtas pret kādu draugu, var beidzot izlemt atzīties, un pastāstīt par savām patiesajām simpātijām. Viss, ko apņemsies, piepildīsies, vajadzēs tikai rīkoties.

Ja esi attiecībās: Iespējams, ka lielāku uzmanību nāksies veltīt karjerai vai izglītībai, tāpēc attiecības ar mīļoto cilvēku kļūs par sekundāru prioritāti. Lai vai kā, būs vairākas sarunas, kurās tev būs jāpārliecina partneris, ka tavas jūtas pret viņu nav mainījušās.

JAUNAVA 

Ja esi brīvs: Tu esi lielisks, tomēr būs lietas, kas tevi nomāks. Neļauj citu negatīvajai enerģijai tevi iespaidot! Kaut arī mīlestībā veiksmīgāks solās būt rudens periods, nav izslēgts, ka arī pavasarī var izveidot jaunas attiecības, tomēr pie tām būs ļoti jāpiestrādā.

Ja esi attiecībās: Pavasara beigās, kad tiks padarīti lielie darbi, tev būs vairāk laika attiecībām, tomēr pagaidām attiecībās situācija var būt mazliet saspīlēta. Mēģini nejaukt privāto dzīvi ar karjeru!

SVARI

Ja esi brīvs: Ja jaunu attiecību uzsākšana ir kas tāds, ko tu patiešām vēlies, tad būs grūti. Iespējams, ka kāds, pret kuru tev ir jūtas, jau ir attiecībās. Nav izslēgts, ka iemīlēsies kādā, kurš drīz vien pametīs šo valsti uz ilgu laiku. Lai vai kā, var būt vairāki sarežģījumi, kas liedz tev izveidot attiecības tieši šajā periodā. Tomēr Aprīļa vidū situācija var mainīties.

Ja esi attiecībās: Tu esi atradis kādu, kurš tavai sirdij liek pukstēt straujāk, un iemigšanas laiku paildzina par vairākām minūtēm. Ja zini, ka šis cilvēks ir tava mūža mīlestība, tad nelaid viņu vaļā! Dari visu, kas ir tavos spēkos, lai partneri iepriecinātu, nevis sāpinātu.

SKORPIONS

Ja esi brīvs: Tev ir vairāk mērķu un sapņu izglītības un karjeras jomā, tāpēc attiecībām tev pašlaik nemaz nav laika. Tomēr, ja iepazīsi kādu, kurš tevi interesē, tad tas, visticamāk, ka notiks darba vai izglītības iestādē.

Ja esi attiecībās: Tev būs jāizkāpj no savas komforta zonas, un jāizmēģina kaut kas pavisam jauns un nebijis. Pievērs uzmanību tam, cik uzticams ir tavs pašreizējais partneris! Ja viņš tevi nav gatavs aizstāvēt un ja viņam nevar uzticēties, tad, visticamāk, ka tev viņš nemaz nav vajadzīgs.

STRĒLNIEKS

Ja esi brīvs: Vientuļnieka dzīve šajā periodā var šķist garlaicīga, tāpēc meklēsi dažādus piedzīvojumus. Iespējams, ka atradīsi partneri īslaicīgām attiecībām, kurs vienkārši pakavēs tev laiku un izrādīs uzmanību. Visai ticams, ka tev viņš ātri apniks.

Ja esi attiecībās: Liela loma būs taviem draugiem, kuri labāk par tevi zinās, kas tev patiešām ir nepieciešams. Liec aiz auss to, kas viņiem ir sakāms! Iespējams, ka tavs partneris šajā periodā var būt izteikti greizsirdīgs par tavām izdarībām, tāpēc esi piesardzīgs!

MEŽĀZIS

Ja esi brīvs: Pavasaris Mežāžiem solās būt darbiem un pienākumiem pilns. Tev knapi pietiks laika, lai kārtīgi izgulētos, kur nu vēl lai veidotu attiecības. Ja nu tomēr sanāk iepazīt kādu, kurš tavai sirdij liek pukstēt straujāk, mēģini visur ieturēt balansu, un nejaukt privāto dzīvi ar karjeru! Tev nav obligāti nepieciešams kāds, kurš tavu dzīvi padarītu pilnvērtīgāku, tu esi pietiekami neatkarīgs, lai dzīvotu viens.

Ja esi attiecībās: Tavs mīļotais cilvēks sāks novērtēt tavus pūliņus un nebeigs priecāties par to, ka viņam esi tieši tu. Dari visu iespējamos, lai šis iespaids nekļūtu sliktāks!

ŪDENSVĪRS

Ja esi brīvs: Tev būs apnicis tas, kādi cilvēki tev pievērš uzmanību. Vēlēsies kādu, ar kuru tev ir daudz kopīgu interešu. Alksi ne tikai pēc mīļotā cilvēka, bet arī pēc labākā drauga. Tomēr mīlestību Ūdensvīriem lielākas izredzes ir atrast vasaras periodā.

Ja esi attiecībās: Kārosi pēc piedzīvojumiem, tāpēc šis jums ar partneri ir piemērots laiks ceļošanai un sevis izzināšanai. Par ļaunu nenāks, ja abi kopīgi nolemsiet uzsākt jaunu hobiju, jo īpaši, ja tas ir saistīts ar sportu – uzlabosiet savu fizisko sagatavotību un būsiet gatavi vasaras sezonai!

ZIVIS

Ja esi brīvs: Zvaigznes sola, ka viens nebūsi nemaz tik ilgi. Tepat aiz stūra tevi gaida tava mīlestība, vajadzēs tikai nobruņoties ar pacietību! Kādu īpašu cilvēku lielas izredzes ir satikt piedaloties brīvprātīgā darba aktivitātēs un kampaņās.

Ja esi attiecībās: Būs sajūta, ka šis periods ir pielīdzināms nereālai ilūzijai. Lielisks laiks, kad uzsākt kopdzīvi, apprecēties vai domāt par ģimenes pieaugumu.

Pievienot komentāru