Paskaties uz savu nagu formu! Izrādās, ka tā par tevi var ļoti daudz pateikt

 

1. Vertikāli garš nags.

Tu esi īstens romantiķis.  Nosvērts un ar savādu, bet brīnišķīgu iztēli. Dažreiz (iespējams, biežāk nekā dažreiz) tevi pārņem perfekcionisms un apjausma, ka darāmā ir vairāk nekā tu spēj paveikt. Tu ievēro detaļas, ko pamana retais. Tu labi satiec ar lielāko daļu cilvēku.

2. Plats nags.

Tev piemīt strauja daba un spēja domāt ātri, bet dziļi. Cilvēkiem patīk tavs godīgums. Tu prot atšķirt patiesību no meliem, šī spēja arī padara tevi par labu padomdevēju. Tu nemēdz cilvēkiem sacīt to, ko viņi vēlas dzirdēt; tu saki to, ko viņiem vajag dzirdēt.

3. un 4. Apaļš vai olveida nags.

Tu vienmēr esi laimīgs, miermīlīgs un nesatraukts. Tev patīk darīt visu savā īpašajā manierē, un tu reti dari to pašu, ko visi. Kaut arī tu esi diezgan emocionāls, tu neļauj emocijām sevi pārņemt un kontrolēt.

5. Kvadrātveida nags.

Tu esi viens no tiem, par ko var sacīt: “Viņam nu gan ir iekšā”. Dzimis līderis. Tava nopietnā attieksme dažreiz atgrūž citus cilvēkus, tomēr ir arī brīži, kad tu kļūsti rotaļīgs un sagādā jautrību visiem sev apkārt.

6.un 7. Trīsstūrveida nags.

Tu esi inteliģents un inovatīvs, proti radīt jaunas idejas un risinājumus ātrāk nekā vairums cilvēku. Kad citi sagaida no tevis perfekti paveiktu darbu, tu parasti spēj to paveikt. Tu fascinē lielāko daļu cilvēku, kurus satiec.

8. Mandeļveida nags.

Tu esi godīgs, draudzīgs un uzticams. Parasti pieklājīgs, bet, ja vajadzīgs, spēj kļūt arī stingrs un noteikts. Citiem patīk ar tevi pavadīt laiku, jo tu proti visos saskatīt labo. Tev padodas tikt galā ar sarežģītām situācijām.

9. Zobenveida nags.

Tu esi ambiciozs un uzcītīgs. Tevi nebaida smags darbs, jo tev ir mērķi un tu neapstāsies, kamēr nebūsi tos sasniedzis. Tu tiec galā pat ar situācijām, kurās esi izmests tālu ārpus savas komforta zonas. Tavs mērķtiecīgums bieži vien ir lipīgs.

Avots: higherperspectives.com

Pievienot komentāru