Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – sirds pukstēs straujāk!

Auns Lietas, par kurām esi klusējis, šonedēļ nāksies paust skaļi. Darbā iespējams kāds konflikts ar vienu no kolēģiem. Lai izvairītos no tā, skaties uz to, kā tu veic pienākumus un tikai tad pārmet pārējiem!

Vērsis Trīs soļi uz priekšu, bet divi atpakaļ. Kad liksies, ka sāc virzīties uz priekšu, kaut kas no pagātnes tevi tomēr raus atpakaļ. Mēģini atbrīvoties no visa liekā un nevajadzīgā, atverot jaunu lappusi dzīvē!

Dvīņi Tevi patiesi spēs iedvesmot kāda pazīstama cilvēka teiktais. Iespējams, ka sāksi satikties ar kādu interesantu pretējā dzimuma pārstāvi, kurš tavai sirdij liks pukstēt straujāk.

Vēzis Kad mīlas dzīve šķitīs garlaicīga, tad vairāk laika būs karjeras sfērai. Šonedēļ vari nodibināt jaunus sakarus un iepazīties ar tādiem cilvēkiem, kuri tev tuvākajā nākotnē var palīdzēt pakāpties pa karjeras kāpnēm

Lauva Tavā dzīvē ir iestājusies rutīna, tāpēc ir laiks kaut ko mainīt un darīt lietas labā. Tev ir nepieciešams sakārtot savas domas un nedaudz pabūt vientulībā. Tādā veidā tu sapratīsi, ko tu vēlies un kas tev ir nepieciešams. Izvērtē savas prioritātes!

Jaunava Iespējamas problēmas ar naudu, kas liegs tev pilnībā atslābt un atpūsties. Mēģini savu budžetu saplānot un stingri pie pieturēties pie sava plāna! Atbalstu un padomu meklē pie mīļotā cilvēka, bet, ja esi brīvs, tad šo funkciju pildīs draugi.

Svari Labi komunicēsi un sapratīsies ar dažāda gada gājuma cilvēkiem. Ja būs nepieciešams, tad ātri un veiksmīgi spēsi pierunāt apkārtējos darīt to, ko tu vēlies. Šis ir labs laiks attiecību uzlabošanai un romantikai.

Skorpions Svarīgi būs nemānīt cilvēkus un nedot viņiem veltas cerības. Esi tiešs un atklāts! Runāšana caur puķītēm, visticamāk, ka tiks pārprasta un nedos cerēto rezultātu.

Strēlnieks Ieslīgsi atmiņās un nostaļģijā. Kavējoties atmiņās, sapratīsi, cik daudzas lietas tu būtu varējis paveikt, ja vien būtu izdarījis pareizās izvēles. Atceries, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek, tāpēc par to nav īpaši jāiespringst.

Mežāzis Var gadīties, ka kādu laiciņu pieņemtais lēmumus vēlreiz būs jāapsver un tajā jāveic zināmas korekcijas. Būsi spiests pielāgoties jauniem apstākļiem un šo to mainīt savā uzvedībā. Lielas izredzes iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Ūdensvīrs Šoreiz visas ieceres nepaliks tikai idejas līmenī, tās būs arī jārealizē. Kopumā pozitīva nedēļa, lai tiktu galā ar nepadarītajiem darbiem. Ja pietiek laika, vari apņemties atsākt kādu no vecajiem hobijiem.  Nedēļas nogali velti kvalitatīvai atpūtai.

Zivis Mēģini pievērsties sev un saviem trūkumiem. Ir lietas, kuras tu sevī vēlies mainīt – varbūt pienācis laiks kaut ko darīt lietas labā? Šonedēļ tevī pamodīsies dinamisks garš, kurš vēlēsies izkonkurēt sāncenšus.

Pievienot komentāru