Janvāra mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

LAUVA

Lauvas janvārī it visā izmantos apkārtējo labvēlību, lai sasniegtu gan profesionālos, gan personīgos mērķus. Jūs, visticamāk, nekautrēsieties visiem atgādināt par saviem pagātnes nopelniem, lai iegūtu to, ko vēlaties.

Jums būs visas iespējas atgriezties pie tāda brīvā laika pavadīšanas veida, kas jums līdz šim bija liegts jūsu sarežģītā rakstura vai strīdu ar apkārtējiem dēļ. Iespējams, ka jūs beidzot atradīsiet veidu, kā ar šiem cilvēkiem izlīgt mieru, jo sapratīsiet, ka jūs tomēr vēlaties nodarboties ar šo lietu un tieši šo cilvēku kompānijā, kurus jūs gandrīz nejauši zaudējāt.

Labvēlīgās dienas: 3., 4.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 6., 13., 20., 27.

JAUNAVA

Jaunavas janvārī nopelnīs daudz vairāk kā citi, atradīs jaunus pašrealizācijas veidus, darbosies kā līderes domubiedru grupās. Pieaugs jūsu autoritāte, jūs būsiet pieprasītas vairākās darbības jomās uzreiz.

Pastāv iespējamība, ka par jums izrādīs interesi kāda ietekmīga persona. Nav izslēgts, ka jūs kļūsiet par palīgu kādam, kas saistīts ar politiku vai lielu informācijas apmaiņu, kur noderēs jūsu vadīšanas iemaņas.

Labvēlīgās dienas: 3., 6., 7., 10., 24.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 11., 19., 25., 26.

SVARI

Svariem janvārī nāksies samierināties ar kaut kādiem jauniem pienākumiem, nepieļaujot domu, ka tos var arī nepildīt. Jo atbildīgāki jūs būsiet, jo lielākas perspektīvas jūs janvāra izskaņā piemeklēs, turklāt tās jums var sniegt patiesi nenovērtējamu pieredzi.

Iespējams, ka jums kādas ietekmīgas personas priekšā būs stingri jāaizstāv savas intereses. Jūsu draudzīgais smaids jums šajā visā nedaudz palīdzēs. Nodrošinieties ar dzelžainiem argumentiem un neapgāžamiem pierādījumiem par jūsu taisnību.

Labvēlīgās dienas: 6., 8., 12., 27.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 2., 9., 23.

SKORPIONS

Skorpionus janvārī gaida straujš karjeras pagrieziens. Jums būs ļoti daudz iespēju uzlabot savu labklājību un ieiet pavisam jaunā profesionālajā līmenī. Pie vēlmes vai nepieciešamības mainīt kaut kādu situāciju jums parādīsies iespēja to izdarīt ar ļoti minimāliem zaudējumiem un iegūt vislabāko rezultātu.

Jūs šajā mēnesī, visticamāk, vienosieties ar kādu ietekmīgu cilvēku un apvienosiet resursus kāda jums abiem svarīga mērķa sasniegšanai, turklāt nav izslēgts, ka šī sadarbība turpināsies arī pēc tam, jo jūs saista patiešām dižas lietas.

Labvēlīgās dienas: 10., 11.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 1., 12., 15., 19., 22., 26., 29.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem janvārī nāksies ļoti cītīgi strādāt un riskēt, tai skaitā arī ar savu reputāciju. Tas jums, protams, nesniegs prieku un liks mazliet panervozēt, taču tā būs laba augsne pozitīvām pārmaiņām, kuras jūs piedzīvosiet jau janvāra pēdējā nedēļā.

Iespējams, ka jums nāksies piestrādāt pie attiecību izveidošanas ar kādas jaunas kopienas locekļiem, pierādīt, ka esat ar viņiem līdzvērtīgi. Pastāv iespēja, ka pēc tam jūs šajā vidē atradīsiet sev ļoti lojālus draugus.

Labvēlīgās dienas: 4., 12., 13., 14., 18.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 10., 17., 31.

MEŽĀZIS

Mežāži janvārī pamatā būs aizņemti ar dažādām sīkām, taču darbietilpīgām lietām. Visticamāk, jūs nospraudīsiet sev jaunu mērķi un atbrīvosieties no visa tā, kas traucē jums to sasniegt. Ļoti precīza plānošana palīdzēs jums ātri un kvalitatīvi realizēt iecerēto.

Iespējams, ka jums nāksies nodarboties arī ar kaut kādām radinieku lietām vai problēmām. Arī šeit jums noderēs konkrēti strukturizēta rīcības shēma, kā arī kontakti.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 1., 4., 11., 18., 22., 25., 29.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri janvārī var saskarties ar grūtībām savu pienākumu izpildē. Nav izslēgts, ka apstākļi jūs spiedīs lūgt palīdzību cilvēkam, kurš jums ne tikai nepatīk, bet jūs viņu arī necienāt, taču nāksies spēlēt pēc viņa noteikumiem, pretējā gadījumā jūs varat izgāzties.

Iespējamas arī kaut kādas sadzīves likstas. Lai tās atrisinātu, nāksies ķerties klāt naudas rezervēm. Pēc kāda laika tas noteikti atmaksāsies, bet gala situācija jums dāvās tik ļoti nepieciešamo mieru. Ar savam pūlēm jūs pierādīsiet saviem tuviniekiem, ka viņi jums ļoti daudz nozīmē.

Labvēlīgās dienas: 13., 18. 19., 20., 24., 27.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 7., 14., 21., 28.

ZIVIS 

Zivis janvārī burtiski pārsteigs ar saviem panākumiem. Jūs gaida svarīgi un pat liktenīgi sasniegumi vairākās darbības jomās. Jūs spēsiet pielāgoties mainīgajiem apstākļiem un no notiekošā iegūt lielāko ieguvumu. Arī finanšu jomā jums šajā mēnesī pilnīgi noteikti veiksies.

Iespējams, ka jums izdosies piespiest kādu spēcīgu autoritāti un dogmatisku personību dejot pēc jūsu stabules. Nav izslēgts, ka jūs viņam pierādīsiet to, ka bez jums viņš neiegūs to, ko cenšas sasniegt, tāpēc viņam nāksies piekrist visiem jūsu nosacījumiem un rīkoties tā, kā jūs uzskatāt par pareizu.

Labvēlīgās dienas: 11., 12., 20., 21., 22.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem:

Pievienot komentāru