Janvāra mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

2019. gada janvāris solās būt ļoti produktīvs. Mēs drosmīgi ķersimies klāt visiem sarežģītākajiem profesionālajiem projektiem un novedīsim tos lielajam finālam, kurā uzvarēsim! 

Jau mēneša sākumā ļoti daudzi no mums stratēģiski saplānos visu 2019. gadu, nospraužot mērķus un uzdevumus. Mēneša vidū daudzi centīsies apmierināt savas karjeras ambīcijas, bet janvāra beigās mēs tomēr atcerēsimies arī par to, ka bez darba un sadzīves lietām eksistē arī draudzība, izklaide, radošā pašrealizācija, un centīsimies no tā visa gūt pozitīvas emocijas.

 

AUNS

Auniem janvāris var izrādīties visnotaļ sarežģīts. Gaidāmas problēmas gan lietišķajā, gan sadzīves sfērā, un ar visām likstām nāksies tikt galā, upurējot labās attiecības ar apkārtējiem. Spītība sola jums atņemt dažas interesantas perspektīvas. Jūs pat paši sev nespēsiet paskaidrot, kāpēc atsakāties no kaut kādiem izdevīgiem piedāvājumiem.

Pastāv liela iespējamība, ka atteiksieties arī no kaut kādu savu vēlmju realizācijas. Nav izslēgts, ka jūs tādā veidā izlemsiet sevi par kaut ko sodīt. Trešajā janvāra dekādē jūsu noskaņojums būtiski mainīsies. Jūs sev visu piedosiet un beidzot sāksiet baudīt dzīvi.

Labvēlīgās dienas: 7., 22., 23., 24.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 5., 6., 12., 13., 19., 20., 26.

VĒRSIS

Vērši janvārī var izlemt mainīt savu darba vietu, turklāt nav izslēgts, ka tas būs ļoti spontāns lēmums, jo jums būs vēlme sākt 2019. gadu kā no baltas lapas. Ja ir kādi labi piedāvājumi – ejiet prom no esošā darba, taču vienkārši iesniegt atlūgumu un tad meklēt kaut ko jaunu nav vērts, pretējā gadījumā saskarsieties ar finansiāla rakstura grūtībām sakarā ar to, ka darba meklējumi ieilguši.

Iespējamas kādas sadzīves problēmas, kuras nāksies risināt jums neierastā veidā. Mēneša sākumā gaidāms kāds patīkams notikums, saistīts ar radiniekiem.

Labvēlīgās dienas: 12., 24., 26.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 2., 9., 23.

DVĪŅI

Dvīņi janvārī kaut kāda sava mērķa sasniegšanai, visticamāk, izmantos konfidenciālu informāciju, kuru ir pietaupījuši šādām situācijām. Tā, protams, palīdzēs iziet no sarežģītās situācijas un iegūt vēlamos rezultātus, tomēr tās pielietošana sabojās attiecības ar cilvēkiem, kuri pirms tam jums uzticējās.

Šajā mēnesī iespējama bieža saskaršanās ar agrāk pieļautu kļūdu sekām. Ja jūs laicīgi neizlabosiet to, ko esat sastrādājuši, jums būs ļoti grūti realizēt gan savas profesionālās ieceres, gan karjeras ambīcijas. Arī finansiālā jomā iespējamas nelielas problēmas, jo tiek gaidīti neparedzēti izdevumi, no kuriem jūs nevarēsiet izvairīties.

Labvēlīgās dienas: 3., 27., 28.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 4., 11., 25.

VĒZIS

Vēži janvārī visnotaļ veiksmīgi realizēsies profesionālajā jomā, nodarbojoties ar projektiem, kuriem agrāk kaut kādu baiļu dēļ nav ķērušies klāt, bet savstarpējās attiecībās gan gaidāmas problēmas – jums vienkārši nepietiks laika un spēka dot apkārtējiem tik daudz uzmanības, cik viņiem nepieciešams.

Šajā mēnesī jums tiek rekomendēts rūpīgi sekot līdzi savai veselībai un neaizrauties ar to, kas var kaitēt jūsu pašsajūtai, turklāt janvāris ir ļoti labvēlīgs laiks tam, lai radikāli mainītu savu dzīvesveidu.

Labvēlīgās dienas: 1., 4., 8., 15., 18., 22., 29.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 2., 9., 13., 23., 27.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru