Kā izskatās bērns, kura tēvs ir aziāts, bet māte – afrikāniete

Dažādu asiņu sajaukšanās rezultātā dzimst bērni ar neparastu ārieni. Ļoti simpātiskiem vecākiem vienmēr dzimst skaisti bērni. Mūsdienu pasaulē precības starp dažādu tautību pārstāvjiem nav nekāds retums.

Tas labvēlīgi ietekmē nākamo paaudzi, jo bērni aug fiziski stipri, ar attīstītāku prātu.
Tas notiek DNS sajaukšanās rezultātā, radot tādu kā jaunu cilvēku tipu.Tādēļ mūsdienu bērni ir tik neparasti. Tas attiecas arī uz meitenīti Beiliju, kuras tētis ir aziāts, bet mamma – afrikāniete.

Meksikā dzīvojošais aziāts ilgu laiku sarakstījās ar meiteni, kurai bija afrikāņu saknes, un kura tobrīd atradās Indonēzijā. Abi bija paguvuši vilties iepriekšējās attiecībās, un sākumā viņi pat nedomāja par jūtām, viņiem bija kopīgas tēmas sarakstei darba jomā. Viņi runāja par mākslu, kuru Mets labi pārzināja. Tā radās ideja satikties izstādē Parīzē.

Romantiskā tikšanās vieta abiem kļuva liktenīga. Pēc izskata tik dažādie cilvēki atrada viens otru citā pasaules malā. Un tikai viņi paši zināja, cik ļoti sader viens ar otru.

Viņi apmetās uz dzīvi Francijas dienvidos. Un, tā kā, darbības sfēras abiem bija līdzīgas, viņi uzsāka savu biznesu. Mets izstrādāja programmas, bet Keilija tās piedāvāja lielām kompānijām.

LASI ARĪ ŠO: Kā izskatās 13 gadus vecās dvīnītes, kuras piedzima ar atšķirīgu ādas krāsu

Kad ģimene svešajā pilsētā nostājās uz kājām, varēja sākt domāt par bērniņu. Un tā pēc 9 mēnešiem viņiem piedzima brīnišķīga meitiņa Beilija. Vecāki bija laimes pārņemti, kad skatījās kā bērniņš attīstās.

Beilijas skaistā āriene

Aziāta un afrikānietes laulībā dzimusī meitenīte paņēma no saviem vecākiem visskaistākos sejas vaibstus un figūras īpatnības. Ne velti saka, ka īstas laulības tiek slēgtas debesīs. Tā notika arī Keiljai un Metam. Viņi atrada viens otru, lai pasaulē nāktu tāds brīnums kā Beilija.

JA VĒLIES REDZĒT VAIRĀK FOTO, KĀ MEITENE IZSKATĀS, TAD DODIES UZ NĀKAMO LAPU:

Pievienot komentāru