Kā izskatās un dzīvo modele, kas pārcietusi 300 operācijas pēc tam, kad draugs viņai uzlēja sērskābi

Starp citu, arī personīgajā dzīvē Paiperei ir veicies. Četrus gadus pēc notikušā viņa satika vienkāršu galdnieku Ričardu Satonu.

“Tobrīd es gatavojos ļoti nopietnām operācijām. Es viņam piedāvāju pagaidīt dažus mēnešus un tikai tad izlemt, vai viņš patiešām vēlas būt ar mani kopā. Taču viņš nepieņēma manus nosacījumus. Kopš tā brīža mēs nešķiramies,”- ar smaidu atceras Ketija.

2015.gadā pāris apprecējās. Modele kopā ar vīru audzina divas meitas – piecgadīgo Bellu un divgadīgo Penelopi.

Pēdējo gadu laikā Ketija ir pārcietusi ap 300 rekonstrukcijas operāciju.Skatoties uz viņu tagad, grūti iedomāties, kādiem pārbaudījumiem viņa ir gājusi cauri, un kā ķirurgiem vispār izdevās atjaunot viņas seju.
“Vēl šodien saskaros ar cilvēku rupjību. Piemēram, bieži uz ielas vīrieši, redzot mani no mugurpuses, uzsvilpj, bet atliek man pagriezties, kā atkal dzirdu sev adresētus apvainojumus,”- sūdzas Paipere.

Lai gan viņa cenšas nepievērst uzmanību tādām lietām, jo patīkamo brīžu viņas dzīvē ir krietni vairāk. Un tas ir tikai pašas modeles nopelns – tā ir viņas ticība sev, nesalaužams gribasspēks un gatavība iestāties pret noteiktajiem skaistuma standartiem.

Pievienot komentāru