Kā izskatās un dzīvo modele, kas pārcietusi 300 operācijas pēc tam, kad draugs viņai uzlēja sērskābi

Ketija Paipere vienmēr sapņoja par slavu. Diemžēl slavena viņa kļuva pēc tam, kad viņas bijušais draugs aplēja viņu ar sērskābi…

Šodien 36 gadus vecā Ketija Paipere ir īsta zvaigzne dzimtajā Lielbritānijā. Neskatoties uz to, ka meitenes vecāki bija vienkārši strādnieki, viņa vienmēr zināja, ka ir radīta kaut kam lielākam.

Kad Ketija bija nedaudz pāri 20, viņa aizbrauca no dzimtās pilsētas uz Londonu, lai veidotu karjeru šovbiznesā.

Liekas, Paiperei bija visas iespējas kļūt slavenai: producenti kastingos bija apmierināti tieši ar viņas kandidatūru.

“Man likās, ka esmu atradusi savu ceļu, kurā man viss izdodas un patīk atrasties,”- atceras Ketija intervijā “Harper’s Bazaar”.

Taču 2008.gadā modeles dzīvi izjauca briesmīgs gadījums. Viņa vienkārši gāja pa ielu, līdz pieskrēja kāds nezināmais un iešļāca viņai sejā sērskābi…

Tā izskatījās Ketija pēc pirmajām operācijām

Nedaudz vēlāk izrādījās, ka noziedznieks bijis paziņa viņas draugam, sportistam Denielam Linčam.Tajā vakarā vīrietis bija uzaicinājis Ketiju uz satikšanos, lai nogludinātu pagātnes kļūdas.

Nav zināms, kāpēc Paipere vispār piekrita tikties. Pirms tam Deniels piekāva un izvaroja modeli, pēc kā viņa ilgi atguvās slimnīcā, baidoties atklāt uzbrucēja vārdu.

LASI ARĪ ŠO: FOTO: Būsi pārsteigts, kādas slavenības joprojām dzīvo kopā ar vecākiem

Vēl pirms attiecību sākuma meitene zināja, ka Linčs ir bijis sodīts: pirms dažiem gadiem viņš bija iegāzis cilvēkam sejā vārošu ūdeni!

Deniels sākotnēji ar savu draugu vienojās, ka tas izkropļos skaistās meitenes seju, bet pēc tam abi nozudīs. Rezultātā viņus, protams, notvēra un piesprieda mūža ieslodzījumu.

Ketija 12 dienas pavadīja komā…
Kad meitene nāca pie samaņas, viņa trīs mēnešus pavadīja slimnīcas palātā.Ķirurgi neatlaidīgi mainīja Paiperes sejas bojātos audus pret mākslīgo ādas analogu. Ar kreiso aci kopš tā laika Ketija vairs neredz.

Sākumā Ketija nemaz negribēja redzēt sevi spogulī. Tomēr vēlēšanās dzīvot pilnasinīgu, bagātīgu dzīvi un nepadoties grūtību priekšā palīdzēja meitenei samierināties ar šausmīgo problēmu.

“Es sapratu, ja reiz esmu tik stipri izmainījusies, tad man jāmēģina mainīt arī pasaule ap sevi,”- saka Paipere.

Gadu pēc uzbrukuma britu televīzijā iznāca dokumentālā filma
“Ketija: mana skaistā seja”.

Pēc tam, kad stāsts par meiteni kļuva zināms plašākai sabiedrībai, modele nodibināja savu palīdzības fondu pacientiem, kas atlabst pēc apdegumu traumām.

Pēc tam, kad stāsts par meiteni kļuva zināms plašākai sabiedrībai, modele nodibināja savu palīdzības fondu pacientiem, kas atlabst pēc apdegumu traumām. Pēdējos gados organizācija ir uzņēmusi tādus apgriezienus, ka 2019.gadā atvēra pirmo rehabilitācijas centru apdegumu un rētu ārstēšanai Lielbritānijā!

Tomēr Ketija nolēma neapstāties tikai pie labdarības. Meitene raksta grāmatas par sevis pieņemšanu un krīžu pārvarēšanas iespējām, vada TV programmas, filmējas pazīstamu brendu reklāmās, kā arī veido savu raidījumu “Neparastie cilvēki”, kurā piedalās arī citas ievērības cienīgas sievietes.
TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru