Noskaidro, kā katrai zodiaka zīmei noslēgsies 2021. gads un ko sagaidīt no 2022. gada

Jaunais gads jau pavisam tuvu – uzzini, kādas būs 2021. gada beigas katrai no zīmēm!

 

AUNS

2021. gads Auniem ir bijis notikumiem pilns, tāpēc par šī gada beigām viņi visnotaļ būs iepriecināti. Iespējams, ka  jutīsies noguris, garlaikots un būsi zaudējis motivāciju, bet situācija solās uzlaboties ar Jauno gadu.

Sāc plānot finanses un savu budžetu 2022. gadam – labāk sākt laicīgi! Ieteicams arī uzmanīgi iegādāties dažādus pirkumus, atliekot naudu nebaltām dienām.

VĒRSIS

Daudziem Vēršiem tieši  noslēgsies lieli projekti un beidzot tiks padarīti vecie darbi, tāpēc viņi izjutīs milzīgu atvieglojumu.  Šis laiks solās būt visai sentimentāls un emocionāls – vēlēsies dalīties ar pagātnes pārdzīvojumiem un pozitīvajām atmiņām ar saviem mīļajiem.

DVĪŅI

Šīs solās būt visai produktīvas gada beigas, kad tevī modīsies radošums un motivācija jaunām lietām. Daudzi Dvīņi atbrīvosies no aizspriedumiem, dusmām vai sāpēm, kuras iepriekš jums ir gulējušas kā akmens uz sirds. Tā vietā radīsies pārliecība par sevi un jūs pamazām sāksiet sevi iemīlēt.

VĒZIS

Uz notiekošo raudzīsies pavisam citādāk. Gads noslēgsies stresaini, taču veiksmīgi – būs daudz darbu un pienākumu, taču, ja spēsi saņemties un neļaut vaļu emocijām, tad ar to sekmīgi tiksi galā.

Labākie mirkļi būs tie, kurus nebūsi plānojis, tāpēc ļaujies spontāniem lēmumiem!

LAUVA

Lauvām ieteicams būt uzmanīgiem ar naudu un finansēm – nepārtērējies! Ja savus ienākumus ar kādu dali, tad pārliecinies, ka laicīgi visu esi izplānojis un izrēķinājis.

Iespējams, ka daudz strādājot, būsi vīlies rezultātos un nesasniegsi to, ko būsi vēlējies sasniegt. Neuztraucies par to, jo 2022. gads sola situāciju labot!

JAUNAVA

Iespējams, ka tevi sagaidīs tādi sarežģījumi, ka vienīgā izeja būs garda pasmiešanās par to. Jāatzīst, ka d gada nogalē uz notiekošo raudzīsies mazliet vieglāk, neiespringstot par sīkumiem, bet gan koncentrējoties uz svarīgāko.

Velti šo laiku, lai attīstītu savas dotības un pilnveidotos arī tajās sfērās, kuras tev ir mazliet svešas.

SVARI

Tici saviem sapņiem un mērķiem, tad arī viss izdosies! Šajā gadā tu daudz esi prātojis, par to, kas tu esi, par savu nākotni un arī par dažādiem pagātnes lēmumiem. 2022. gadā tu beidzot atradīsi savu dzīves aicinājumu un nākotnes bilde tev kļūs daudz skaidrāka, kas palīdzēs ātrāk un veiksmīgāk virzīties uz mērķa sasniegšanu.

Svarīgi ir nospraust mērķus arī karjeras jomā, iespējams, ka sapņosi par lielākiem ienākumiem vai labāku darbu.

SKORPIONS

Šajā periodā būsi īsts darba rūķis, kas jau laicīgi vēlēsies tikt galā ar dažādiem uzdevumiem. Arī 2022. gads solās iesākties ļoti veiksmīgi!

Ieteicams ir arī kāds brīvprātīgais darbs, jo tas tev dos papildus gandarījumu par sevi, iedvesmos un motivēs. Izbaudi katru mirkli, jo tie tik tiešām būs īpaši!

STRĒLNIEKS

Nevēlēsies neko citu, kā tikai atpūtu un savu mīļoto cilvēku kompāniju. Jāatzīst, ka tas ir kas tāds, ko tu jau sen biji pelnījis. 2021. gads Strēlniekiem kopumā ir bijis visai aizraujošs, piedzīvojumiem bagāts, tāpat arī darbiem pilns. Esi iepazinies daudz jaunu cilvēku, un to vidū atradis jaunus draugus.

Ieteicams padarīt tos darbus, kurus te iepriekš nebija sanācis paveikt, turklāt tev tas padosies īpaši labi! Lai arī ko tu nedarītu, centies pārāk neiespringt, bet visu veikt ar mēru!

MEŽĀZIS

Iespējams, ka nāksies palīdzēt kādam no saviem ģimenes locekļiem, visticamāk, ka kādam, kas ar tevi ir gandrīz viena vecuma, tāpēc nenoraidi viņa lūgumu pēc tavas palīdzības!

Labi padosies darbs ar cilvēkiem, iepazīsies ar līdzīgi domājošajiem un atradīsi jaunus domubiedrus.

ŪDENSVĪRS

Naudu tērē apdomīgi. Pastāv augstas izredzes tikt apmānītiem, tāpēc, pirms iesaistīšanās kaut kur, apdomājies vai esi kam tādam gatavs! Tev šis būs pārdomu laiks, kad domāsi par to, kuri cilvēki tev ir vistuvākie un kuri no tiem maz ir īsti draugi. Īpašu uzmanību ieteicams pievērst savai veselībai! Ieteicamas dažādas pārbaudes un ārsta apmeklējumi!

ZIVIS

Šis Zivīm var būt saspringts laiks, tāpēc viena no laimes atslēgām būs pacietība! Nepārsteidzies ar secinājumiem un neizdari muļķīgas izvēles! Šis ir piemērots laiks, lai atjaunotu kontaktus ar vecajām paziņām un uzlabotu attiecības ar saviem mīļajiem!

Pievienot komentāru