Kotletes sanāks mīkstas, sulīgas un sātīgas. Pie kotletēm pagatavojiet marinētus sīpolus un kartupeļu biezeni.
Sastāvdaļas:
- 1 kg vistas gaļa
- 1 kg kartupeļi
- Puse klaips maize
- 2 sīpoli
Pagatavošana:
Maizi iemērc ūdenī.
Liek vārīties kartupeļus.
Sīpolu sarīvē uz rīves vai samaļ ar blendera palīdzību.
Maltā gaļā iesit olu, pievieno maizi, sīpolu, garšvielas, sāli un piparus.
Masu kārtīgi samaisa un noliek malā.
Formē kotletes, tās apviļā rīvmaizē vai panētās maizes drupačās, un cep 5 minūtes no katras puses uz nelielas uguns.
Pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni.
Pēc vēlēšanās, var smalki sagriezt sīpolu gredzenos, iemarinēt to ūdenī ar etiķi, sāli un cukuru. Sīpolus marinādē uz kādu laiku liek ledusskapī, lai tie kļūtu vēl garšīgāki. Marinētie sīpoli lieliski saderēs ar kotletēm.
Labu apetīti!
You got a very fantastic website, Glad I found it through yahoo.
Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just extremely wonderful. I actually like what you have acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read much more from you. This is really a tremendous site.