Kā pārdzīvot tuva cilvēka zaudējumu

Sirdij dārga cilvēka zaudējumu vienmēr ir smagi pieņemt, īpaši, ja tas noticis pēkšņi. Ko darīt, ja jūs nespējat tikt galā ar savām jūtām?

Visas dzīves laikā cilvēks sastop ne mazums pārbaudījumu, un viens no smagākajiem ir zaudējuma pārdzīvojums. Šajā gadījumā ir nepieciešams rast atbalsta punktu, kuru var gūt no ārējiem avotiem. Piemēram, dalīties ar kādu savos pārdzīvojumos. Ir svarīgi saprast un pieņemt savas emocijas, un, ja nepieciešams, izrunāt tās skaļi. Ir jāatbrīvojas no visa, kas jūs kaut kādā veidā satrauc, pat, ja tas galīgi neiederas un ir nepieņemami dotajā situācijā.

Nākamais etaps noved cilvēku pie sava stāvokļa apzināšanās. Viņš pamazām gūst pārliecību par to, ka spēs pārvarēt zaudējumu. Runa jau ir par iekšējo, nevis ārējo balstu.

Trešais etaps paredz pilnīgu situācijas pieņemšanu, kā arī samierināšanos ar visu notikušo. Cilvēks spēj mierīgi dzīvot, tomēr viņam vēl var uznākt depresīvu stāvokļu viļņi. Notiek pilnīga izpratne, ka visu var pārvarēt vienatnē vai griezties pie draugiem, kas palīdzēs. Pretējā gadījumā, ja negatīvie stāvokļi pat nedomā atkāpties, ir vērts griezties pie speciālista.

LASI ARĪ ŠO: Notetovēta līdz pat acu āboliem “meitene-drakons” parādījusi, kā izskatījās ar tīru ādu un bez implantiem

Pats galvenais ir apzināties savas personīgās dzīves vērtību, kas neizgaist tuva cilvēka zaudējuma dēļ. Tā spēj kļūt tikpat brīnišķīga, kā bija pirms zaudējuma. Ir tikai nepieciešams to saprast un spert soli pretim grūtību pārvarēšanai.

Pievienot komentāru