Kādēļ pastiprināti jālūdzas naktī no 2020.gad 30.aprīļa uz 1.maiju


Jau izsenis šī nakts tikusi uzskatīta par mistisku. Eiropā to sauc par Valpurģu nakti. Tas ir tā sauktais raganu saiets, kad visi ļaunie gari rīko savu karnevālu.

Patiesībā šīs nakts enerģētika ir diezgan tumša un spēcīga. Naktī no 30.aprīļa uz 1.maiju mostas zemes gari: rūķi, nāras, mežagari, ūdensgari.

Šajā naktī mostas augšanas un zemes auglības enerģija. Šajā dienā Eiropas valstīs pagāni piesauca Saules, ūdens, Zemes dievus, lai sāktu sējas darbus uz lauka. Šī diena tiek uzskatīta par pavasara sākumu un visu dabas spēku mošanos.

Dažādās reliģijās šī nakts tiek aprakstīta dažādi. Senie grieķi uzskatīja, ka auglības un pazemes dieviete Persefone iznāk virs zemes no Aīda valstības pazemes galerijām pēc 21.marta. Un uz 30.aprīli viņa pulcē ap sevi savus palīgus un uzsāk visu Zemes astrālo lauku ģenerālo tīrīšanu. Ko tas nozīmē?

Persefone uzsāk attīrīt mūsu pasauli no dažādām astrālām radībām: no dēmoniem, spokiem, ļaunajiem gariem un sūta tos uz elli, uz viņu īsto vietu.
No kurienes gan uzrodas visi šie ļaunie spēki? Tas tāpēc, ka mēs esam vienīgie zemes iemītnieki. Bez fiziskajiem ķermeņiem uz zemes mīt arī astrālās bezķermeņa būtnes, kas ir ļoti labi pielāgojušās baroties no cilvēku enerģijas.

Astrālajām būtnēm ir savi noteikumi, tām ir svešas jūtas un emocijas, mīlestība un žēlums. Cilvēks tos interesē no enerģijas viedokļa, kuru tas ģenerē, pie tam, zemās frekvences enerģiju.

Šo enerģiju izstrādā cilvēks, kad dusmojas, apskauž, neieredz. Šajā brīdī pie viņa auras var piestiprināties enerģētiskais parazīts no apkārtējās telpas.

Tā arī rodas dēmoniski vai apmāti cilvēki, kuri uzvedas ārkārtīgi agresīvi un neadekvāti noteiktos apstākļos. Tie ir arī cilvēki, kas pakļauti dažādām atkarībām, alkohola, narkotiku un citām.

Naktī no 30.aprīļa uz 1.maiju notiks tāda sava veida enerģētiskā tīrīšana. Tāpēc daudzi, kas vēlas atbrīvoties no savām negatīvajām īpašībām, var izmantot šo periodu pastiprinātām lūgšanām, savas dvēseles attīrīšanai no naida, tieksmes uz tādām baudām, kā pārēšanās, alkoholisms, smēķēšana.

Kā to izdarīt? Ļoti vienkārši. Pastiprināta lūgšana, ticība gaišajiem spēkiem palīdzēs jums jūsu aizsākumos. Galvenais, šajā periodā ir dzīvot uz mīlestības un labsirdības augstajām frekvencēm.

Iepriekšējā vakarā veiciet mājas ģenerālo tīrīšanu. 30.aprīļa vakarā ieejiet vannā ar jūras sāli. Sāls, kā zināms, attīra no negatīvajām enerģijām. Noskaņojieties uz pozitīvām domām, atslābinieties. Piedodiet visiem saviem pāridarītājiem un ienaidniekiem. Un sāciet skaitīt jebkuru lūgšanu.

Galvenais, skaitot lūgšanu, ir paša cilvēka būšana iekš šī momenta. Šeit un tagad. Daudzi cilvēki stundām ilgi uzturas baznīcās, kā papagaiļi atkārto lūgšanas vārdus, un tajā pašā laikā pilnīgi nesaprot, priekš kam viņi to dara.

Ne visas lūgšanas kļūst Dieva sadzirdētas. Daudzas no tām tā arī nepaceļas augstākajās sfērās. Lūdzieties no sirds, no pašiem dvēseles dziļumiem. Jūs sadzirdēs un noteikti palīdzēs.

Veiksmi jums!

Pievienot komentāru