Lūk, kādas sievietes vīriešiem patiesībā ir vajadzības – nepalīdzēs ne skaistums, ne slaids augums!

Tieši šādas sievietes ir noderīgas vīriešiem…

Vīriešu veselība vistiešākajā mērā ir atkarīga no sievietes intelekta.

Zviedru zinātnieki ir secinājuši, ka laulības ar gudru sievieti var pozitīvi ietekmēt vīriešu veselību. Pētnieki analizēja pusotru miljonu precētu pāru datus. Analīzes rezultāti parādīja, ka laulātā veselības stāvoklis tieši ir atkarīgs no viņa izvēlētas partneres intelekta līmeņa. Turklāt zinātnieki atzīmē, ka vīrieša prāts un izglītotības līmenis neietekmē sieviešu veselību.

Pēc pētnieku domām, rezultāti ir diezgan saprotami, jo nereti tieši sieva ir tā, kas vairumā gadījumu pieņem lēmumus, no kuriem atkarīgs visa ģimenes dzīvesveids. Turklāt tieši sievai bieži vien pieder pēdējais vārds jautājumā par ģimenes diētu.

Daudz augstāks intelekts sievai ļauj pieņemt daudz pareizākus lēmumus, kas ietekmē visas ģimenes dzīvi. Vīrieši savukārt izpilda citu funkciju ģimenē. Respektīvi, vīrietis visbiežāk pilda sagādnieka lomu. Un arī ar šo lomu viņš spēj ietekmēt ģimenes vispārējo veselību, jo ģimenes ienākumi nosaka pastāvēšanas nosacījumus, iegādāto produktu kvalitāti un laiku, ko ģimene var veltīt atpūtai.

Pievienot komentāru