Meitenītes seja ar gadiem sāka dīvaini mainīties. Tēvam radās nelāgas nojautas, un viņš nolēma veikt testu


Bērna piedzimšana ir liela laime abiem vecākiem. Tāpēc kļūst baisi, iedomājoties, ka varbūt bērns nemaz nav tavs?! Ķīnā atgadījās brīnumains notikums, kas māca neļauties panikai un nevainot citus uz līdzenas vietas.

Ģimenes idille

Lī kungam bija 32 gadi, kad viņa 28 gadus vecā sieva atbildēja uz viņa jūtām. Košas tradicionālās kāzas savienoja mīlošās sirdis, bet pēc gada viņiem piedzima meitiņa. Mazulīte bija mantojusi visu labāko no saviem vecākiem, viņas dabisko burvību ne ar ko nevarēja salīdzināt.

Tomēr augot meitenīte arvien vairāk sāka līdzināties eiropietei. Uzrauts deguntiņš, lielas acis un porcelāna āda izskatījās tā, it kā jūsu priekšā būtu īsta lellīte. Bet tikai mamma un tētis izskatījās pavisam citādāk: vai tiešām notikusi bērnu samainīšana dzemdību namā? Vai arī pašam Lī bija “izauguši ragi”? Situācijai bija nepieciešams izskaidrojums.

Slepenais nodoms

Neparastā āriene nedeva mieru. Turēt mīļoto aizdomās par krāpšanu negribējās, taču domas par to visu laiku grozījās pa galvu. Lai kliedētu šaubas, vīrietis paņēma pa matu šķipsniņai no meitas, sievas un savējo. Lai gan testi nevar dot 100% rezultātu, bet vismaz noteiks radniecības pakāpi. Ko darīt ar pierādījumiem, par to Lī tobrīd nedomāja.

Nācās gaidīt vairākus mēnešus, līdz pirmais DNS tests parādīja, ka Lī ir meitenītes tēvs. Otrās analīzes apstiprināja pirmo rezultātu. Pēc tam sekoja trešais tests. Visi testi apliecināja, ka viņš ir bioloģiskais tēvs, lai arī meita izskatās pēc tipiskas eiropietes.

Atklāta saruna

Ar dokumentiem rokās Lī devās pie sievas pēc izskaidrojuma. Viņam par izbrīnu, sieva aizkaitināta paziņoja, ka viņa nav tīrasiņu ķīniete. Viņas miesīgā vecmāmiņa bija britu izcelsmes, un viņas māsīcas un brālēni ne ar ko neatšķiras no Elizabetes II pavalstniekiem. Bet pašā sievietē ir spēcīgas ķīniešu asinis, un tikai bērnā ir izpaudušies vecvecmāmiņas gēni.

Līdzīgas situācijas mūsdienu pasaulē notiek arvien biežāk. Cilvēki aktīvi ceļo, iemīlas, rada bērnus. Recesīvie gēni var palikt aizmigušā stāvoklī paaudzēm ilgi. Ja bērniņš pēc izskata atšķiras no vecākiem, nevajag tūlīt rīkot drāmu un skandālus. Labāk mierīgi visu noskaidrot. Visdrīzāk, tētis vai mamma ir jauktu asiņu pēcteči, un nav itin nekādu mīļāko!

Pievienot komentāru