Palīdzība nepieciešama Gundegai Šmitei


LŪGUMS! Visi kopā mēs varam! 🙏
Šis gads man mīļai draudzenei Gundega Šmite , ir sācies ar šokējošām ziņām.
Pēc ilgiem, mokošiem izmeklējumiem uzstādīta diagnoze – agresīvs un ātri augošs kuņģa un zarnu trakta audzējs ar kaulu metastāzēm, kuras ir visā ķermenī.
Gundega ir 43 gadus jauna, mīloša 2 bērnu māmiņa. Mērķtiecīga, skaista, apsviedīga un gudra sieviete, kura BEIDZOT bija sākusi mīlēt SEVI – nomainījusi darbu, satikusi lielisku vīrieti, kas šobrīd ir liels atbalsts, lai slimību uzvarētu un neļautu padoties. Gundega iepriekšējo pāris gadulaikā bija uzstādijusi sev jaunus mērķus, sākusi stradāt ar sevi, rūpēties par sevi – fitness, Zumba, pastaigas ar suni, braucieni ar velo, vairāk laika pavadīšana ar bērniem.
Gundega ir LIELISKA kāzu vadītāja. 20 gadu laikā Gundega ir savienojusi neskaitāmus pārus viņu īpašajā dienā. Bijusi klāt tik daudz mīlestības brīžos un bijusi īsta mīlestības vēstnese.
Gundega kā draugs nekad nav atteikusi palīdzību un atbalstu saviem draugiem.
Jau kādu laiku Gundega nejutās labi. Izmeklējumi norisinājās jau kopš rudens, līdz tika uzstādīta diagnoze.
Priekšā pamatīgāka izmeklēšana, lai varētu lemt, kāda būtu piemērotākā ārstēšanas metode. Uz doto brīdi Gundegas līdzekļi ir izsmelti, jo izmeklējumi līdz šim ir prasījuši visus viņas iekrājumus.
Lielo sāpju dēļ Gundegai ir kļuvis grūti pārvietoties . Ir vajadzīgi medikamenti, maksāt par uzturēšanos slimnīcā, ko valsts atmaksā tikai daļēji vai neatmaksā vispār.
Valsts rindas uz turpmākajiem izmeklējumiem ir ļoti garas. Tikai 5. februārī tiks uzsākta ķīmijterapija Gaiļezera slimnīcā. Lai nezaudētu laiku ir vajadzīgi līdzekļi.
Kopā mēs varam Gundegai palīdzēt uzveikt šo slimibu un paātrināt viņas ārstēšanās procesu.
Labais vairo labo. ❤️
Nepaej garām, neesi vienaldzīgs! Ja Tev nav iespēja ziedot, padod šo ziņu tālāk.📩
Es ticu un zinu, ka KOPĀ mēs varam daudz un mēs palīdzēsim.🙏
Konts ziedojumiem:
GUNDEGA ŠMITE
LV29HABA0551008532003
MĒRĶIS: GUNDEGAI ŠMITEI ZIEDOJUMS ĀRSTĒŠANAI

Pievienot komentāru