RECEPTE. Kabaču sacepums ar sieru un jogurtu!

Kabacis ir pavisam vienkāršs, taču tajā pašā laikā arī ļoti vērtīgs dārzenis, turklāt kabacis ir arī visnotaļ universāls, jo no tā var pagatavot ne tiki gardu otro ēdienu, bet arī desertu!

Ja jūs dodat priekšroku patiesi gardiem un sātīgiem, taču tajā pašā laikā arī viegliem ēdieniem, šis ir tieši tas, kas jums nepieciešams – kabaču sacepums ar sieru un jogurtu!

Lasi vēl: Recepte: Diētiskās vistas gaļas kotletes ar kabačiem un rīsiem!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 1 kabacis;
  • 3 ēdamk. olu dzeltenumi;
  • 2 olas;
  • 100 cietā siera;
  • 1 buntīte zaļumu;
  • sāls pēc garšas;
  • melnie maltie pipari pēc garšas;
  • 3 ēdamk. jogurta.

Lasi vēl: FOTORECEPTE. Pildīta kabaču rulete!

PAGATAVOŠANA.

1. Nomazgājiet kabaci un ar papīra dvieli to nosusiniet. Sagrieziet ripiņās.

2. Ņemiet cepamo formu un lieciet tajā kabaču ripiņas.

3. Atsevišķā traukā (dziļā) sakuliet olas ar jogurtu.

4. Sīki sagrieziet zaļumus un pievienojiet tos olu maisījumam.

5. Pievienojiet sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisiet.

6. Uzlejiet to virsū kabačiem.

7. Sarīvējiet cieto sieru. Apkaisiet ar to kabačus.

8. Iestatiet cepeškrāsni uz 190 °C. Lieciet cepties līdz sacepums ir pilnībā gatavs. Jūs to ļoti viegli noteiksiet pēc sacepuma rupjās garozas. 

Pievienot komentāru