Rojs Puķe pēc vēstules prezidentam pārsteigts par cilvēku reakciju un apvainojumiem! Vai Tu piekrīti Roja teiktajam?


Kulinārais blogeris un “YouTube” video veidotājs Pipars jeb Rojs Puķe ir pazīstams ne tikai ar savu harismātisko personību un gardajām receptēm, bet arī dažādām labdarības iniciatīvām, kā dēļ jaunietis 2019. gadā
kļuva par vienu no “Latvijas lepnumiem”. Rojs izmantojot savu platformu dažas dienas atpakaļ publiskā vēstulē vērsās pie Egila Levita par prezidenta vēlmi šajā krīzes laikā celt savu ikmēneša atalgojumu. Tagad Rojs dalījies ar savām pārdomām pēc vēstules uzrakstīšanas.

Šajās dienās mana publiskā vēstule prezidentam Levitam ir radījusi skaļu rezonansi sabiedrībā. Mans blogs divu dienu laikā ir apskatīts vairāk kā 30 000 reižu un esmu saņēmis vairāk kā 130 vēstules. Paldies visiem par atbalstu un pateicības vārdiem! Es neesmu ar šo vēstuli neko īpašu paveicis – vienkārši izteicu ko domāju un tas arī bija viss. Levita kungs atteicās no algas palielināšanas, taču esmu drošs, ka ne manas vēstules dēļ. Tā bija sakritība.
Es vairs nelasu komentārus internetā, īpaši pie rakstiem dažādos portālos, jo kādreiz ļoti sāpīgi uztvēru katru frāzi. Tad man cilvēki pateica, ka ja jau esmu kļuvis par publisku personu, tad jārēķinās, ka par mani runās. Manus darbus nevar ietekmēt kāda rakstītais, lai ko arī viņš raksta. Taču šodien es nejauši atvēru komentāru sadaļu. Jā, man nevajadzēja to darīt! Bet man ir jautājums – kā jūs varat spriest par nepazīstamu cilvēku? Jūs taču mani nepazīstat, bet rakstat komentāros tādas muļķības! Es nebrīnos par mazu bērneļu riebīgiem komentāriem, jo tā mazais cilvēciņš mācās, pēta otra reakciju un kas citam zem jostas vietas – vai tiešām ir atšķirība. Bet pieaudzis cilvēks, kuram aiz muguras skola, darbs, ģimene un dzīvē ir redzējis daudz un saprot (ja aizdomājas), ka viņa riebeklību nemaz neizlasīšu un ka pret mani vērstie apvainojumi tā arī paliks tikai komentārs….Nu labi, šoreiz izlasīju! Izlasīju, ka 40-gadīgu onkuliņu kaitina mani dredi, 38 gadus vecu jaunieti besī mani briļļu rāmji vai ķermeņa komplekcija. Neesiet redzējuši cilvēkus ar drediem? Neesiet redzējuši, ka cilvēki lieto brilles? Nēsā auskarus? Kas tālāk? Cik tālu savā naidā pret personīgi nepazīstamu cilvēku jūs esat gatavi iet? Vai tiešām jums nav žēl šī laika, ko pavadat, lai ierakstītu kaut-ko riebīgu un aizvainojošu?

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru