Sapņi kļūs par realitāti! Horoskops mīlestībā no 30. septembra līdz 6. oktobrim

Jaunava

Centies neaizskart savu mīļoto cilvēku, pasakot kaut ko skarbu, pat, ja tā ir taisnība. Centies atrast pareizo pieeju, ja vēlies pateikt. kas tevi šajās attiecībās neapmierina, lai neizraisītu lieku konfliktu. Mēģiniet tikt pāri šīm grūtībām.

Svari

Dzirdēsi kādas patīkamas ziņas, kas saistītas ar tavu simpātiju. Tomēr nedēļas sākumā centies pievērsties darbi un tikai nedēļas otrajā pusē nodoties mīlas lietām. Meklē balansu un harmoniju!

Skorpions

Šonedēļ spēsi apburt teju jebkuru, kuru vēlēsies. Būsi īpaši romantisks un atvērts mīlas lietām, izjūtot pastiprinātas jūtas pret savu mīļoto cilvēku. Iespējams, ka viņam tagad ir nepieciešams tavs atbalsts, tāpēc palīdzi viņam tik daudz, cik vien spēj.  Ja nesen esi iepazinis kādu cilvēku, tad pilnīgi iespējams, ka ātri vien viņā iemīlēsies.

Strēlnieks

Tava privātā dzīve šonedēļ miksēsies ar karjeru, tomēr nekādas drastiskas izmaiņas nenotiks! Ja esi brīvs, tad šonedēļ mēģini iesaistīties dažādās aktivitātēs, jo pastāv augstas izredzes iepazīties ar ļoti interesantiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Ja esi attiecībās, tad šonedēļ ieteicams kopīgi strādāt pie izglītošanās un attīstības.

Mežāzis

Citi tev šonedēļ nespēs pretosies, būsi vēl šarmantāks kā jebkad. Izjutīsi lielu vēlmi pēc seksuālās baudas. Ja esi attiecībās, tad ar partneri ieteicams nodoties mīlas priekiem, izmēģinot kaut ko jaunu. Tādā veidā kļūsiet vēl tuvāki.

Ūdensvīrs

Ar partneri vēlēsies izjust ne tikai fizisku, bet arī garīgu kontaktu. Katrai lietai ir savs laiks un vieta, un, par laimi, šī nedēļa ir tā nedēļa, kad beidzot būtu jāīsteno sen lolotie sapņi. Uzdrošinieties būt citādāki!

Zivis

Šonedēļ uzradīsies drosme beidzot atzīties savās jūtās pret kādu īpašu cilvēku. Kļūsi atvērtāks un beidzot jutīsi, ka esi gatavs atklāt kaut ko personīgu par sevi citam cilvēkam. Nedēļas vidū pār tevi nāks apskaidrība, ka viss ne vienmēr ir tik slikti, cik sākumā varētu likties.

COMMENTS

Pievienot komentāru