Skaistākā Gruzijas pāra dēliņam gadiņš. Mazais Beruka no vecākiem mantojis visu labāko


Bera Ivanišvili ir Gruzijā populārs dziedātājs. 29.novembrī viņa dēliņam Berukam palika gadiņš. Mazais puisēns ir ļoti skaists, jo ir paņēmis visu labāko no saviem vecākiem. Mazuļa tēvam ir visai neparasta āriene. Viņš ir albīns. Berukas māte ir slavena modele vārdā Nanuka.

Nedaudz vēstures
Bera Ivanišvili ir gruzīnu miljardiera Bidzinas Ivanišvili dēls. Taču viņš ir cilvēks, kurš sevi ir izveidojis pats. Viņa albīna āriene ir ļoti reta un neparasta, taču tas nekādi neveicināja kaut kādu kompleksu veidošanos šajā sakarā. Puisis sāka strādāt par modeli.
Meitenes bariem skrēja viņam pakaļ, taču par viņa sievu kļuva Nanuka. Viņi apprecējās 2018.gadā. Tad arī pāris tika nodēvēts par visskaistāko Gruzijā. Bet 2019.gadā viņiem piedzima dēliņš Beruka.


Svētki dēlēnam
Bera kopā ar sievu sarīkoja dēliņam nelielus mājas svētkus, kur zēns guva milzumdaudz pozitīvu emociju.
Viņa istaba bija izrotāta ar daudzkrāsainiem baloniem. Vecāki bija pasūtījuši lielu trīsstāvīgu torti ar ainiņu no animācijas filmas “Karalis Lauva”.
Savu pozitīvo emociju devu saņēma arī Instagram un TikTok lietotāji, jo tieši šajos soc.tīklos vecāki bija izlikuši video no dēliņa dzimšanas dienas svinībām. Video ieguva vairāk nekā 100 tūkstošus laiku.
Daudzi šo soc.tīklu sekotāji un vienkārši lietotāji nosūtīja apsveikumus mazajam Berukam un viņa vecākiem. Lietotāji atzīmēja, ka video ir izdevies ļoti aizkustinošs, bet pāra mazulis ir ļoti jauks un burvīgs. Apsveikumi tika sūtīti dažādās valodās no visiem pasaules nostūriem.

Pāris filmē daudz video, kas ļoti patīk publikai. Viņi negrasās apstāties pie sasniegtā. Bera un Nanuka ari tālāk turpinās priecēt savus sekotājus.

Pievienot komentāru