ŠOKS: Latvija nav gatava Korona vīrusam, par to pārliecinājusies kāda māmiņa

Sociālajā vietnē “Facebook” kāda māmiņa dalījusies ar foto un aprakstījusi, kādu situāciju piedzīvojuši atgriežoties ar bērnu no Itālijas.
Sieviete raksta:

ESAM GATAVI! IZĶERT UN IZOLĒT! Corona!

Šādi paziņojumi pildīja presi pagājušā nedēļā, kur līdzās Saeimas komisijas sēdēm, sanākšanām, komitejām un finansējumiem mūsu ierēdņi apgalvoja, ka Corona ienākšanai ir sagatavojušies.
Pastāstīšu par realitāti. Nonākot BKUS pēc atgriešanās no slēpošanas Z-Itālijā ar 40 grādu drudzi un iesnām klepu, ar bērnu tikām ievietoti karantīnas telpā nr.2. Slimnīcā bijām 19, līdz 21 mediķi lasīja protokolu un vadlīnijas, sazvanījàs ar dienestiem, nu vārdu sakot – domāja ko darīt. Bet gaidīšana BKUS nav nekas neparasts, ne par to. 22 tika paņemts uzsējums Corona noteikšana, gaidīšanas laiks līdz 6h, tātad mums tur bija jāpaliek līdz 4 rītā. Mazajam uzlika sistēmu.

LASI ARĪ ŠO: Kāds vīrs nopirka pamestu fermu un pats ar savām rokām to pārvērta par sapņu namiņu
Un kas mani šokēja – 3 gadīgam bērnam visu šo laiku bija jāguļ uz šauras cietas kušetītes!!! Drudzī nemierīgi grozoties, viņš ar garantiju no tās kušetites nokritīs! Tātad es, uz cietā krēsla pavadot nakti (cilvēciski būtu nodrošināt arī māmiņai kur atgulties), nedrīkstu iesnausties! BĒRNU slimnīcā, kur gultiņa ar bortiņiem ir drošības pamatnoteikums!
Vai dienesti domā līdzi???

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marika</cite>

    Un pati nedomāji, ka brauci uz savu galvu inficēto valstī, nedomājot par bērnu, Latvija pat sniegam nav gatava katru gadu

Pievienot komentāru