Stāsts par amerikāņu meiteni, kura kādreiz bija 110-kilogramīgs vīrietis


Teksasas štata Ostinas pilsētas iedzīvotāja Sona Avedjana ne vienmēr ir bijusi slaida un kopta blondīne, kādu viņu var ieraudzīt daudzskaitlīgajās fotogrāfijās internetā. Vēl pirms dažiem gadiem viņu pazina kā Metjū Avedjanu – Irākas kara veterānu, mīlošu vīru un tēvu.

Amerikāņu transvestīts pastāstīja The Daily Mail, kā izmainīja ne tikai savu ķermeni, bet visu savu dzīvi.

“Es vienmēr esmu to zinājusi”
Septiņu gadu vecumā mazais Metjū vilka māsas kleitas un staigāja pa māju augstpapēžu kurpēs. Viņš vienmēr bija jutis, ka vēlas būt meitene, taču viņa dziļi reliģiozā ģimene pat dzirdēt negribēja par zēna vēlmēm. Puisēns saprata, ka sabiedrība neļaus viņam mainīties, un centās aizmirst par savu vēlēšanos. Tikai retumis, starp skolu un basketbola treniņiem viņš ieslēdzās savā istabā un piemērīja svārkus.

23 gados Metjū devās dienēt armijā, kļūdams par jūras kājinieku. Viņš septiņas reizes pabija Irākā, kur piedalījās karadarbībās. Puisis it visā centās atbilst “amerikāņu sapnim”, apprecējās ar jauku meiteni, audzināja meitu, labi nopelnīja un braukāja ar sporta mašīnu. Jaunajam vīrietim bija brutāls, pat mazliet biedējošs izskats, viņš pieņēmās svarā līdz 110 kilogramiem un uzaudzēja biezu bārdu.

Tomēr, neraugoties uz pārtikušo ģimenes dzīvi ar sievu Lisiju un mazo meitu, ar gadiem Avedjanam kļuva arvien grūtāk slēpt savu patieso būtību.

“Es nevarēju saprast, kā es varu būt labs tēvs un mācīt savai mazajai meitai godīgumu un cēlsirdību, ja pats visu laiku dzīvoju melos,” – skaidro Metjū.

Kad 2012.gadā pārim sākās problēmas intīmajā dzīvē, Metjū izstāstīja sievai, ka iekšēji jūtas kā sieviete, kas iesprostota vīrieša ķermenī. Lisija apsolīja būt līdzās un atbalstīt viņu it visā. Tomēr pāris izšķīrās, un no 2013.gada Metjū uzsāka medicīniskās manipulācijas dzimuma maiņai un dzīvoja atsevišķi no ģimenes.

Trīs gadi līdz harmonijai ar sevi
Pēc atklāšanās ģimenei un draugiem Sona (tādu vārdu sev izvēlējās Metjū) sāka savu trīs gadus ilgo ceļu uz sievietes figūru un gariem matiem.

Viņa tika vaļā no liekā apmatojuma uz sejas ar lāzerepilācijas palīdzību, palielināja krūtis līdz 4.izmēram, izaudzēja matu cirtas, sāka valkāt sieviešu drēbes, lietot hormonus un ievērot diētu.

Šobrīd Sona ik dienu nodarbojas ar jogu, nobrauc 160 km nedēļā ar velosipēdu, ir nometusi 45 kg liekā svara un izmainījusies līdz nepazīšanai.


Transformācijas procesā Avedjana pazaudēja daudz draugu, kuri nespēja pieņemt viņas izvēli, taču saka, ka tik un tā jūtas daudz labāk, nekā agrāk.

Piecgadīgā meitiņa neatceras Sonu vīrieša izskatā, taču viņai ļoti patīk “otra mamma”. Viņas satiekas un uztur siltas attiecības.


Kļūstot par sievieti, Sona pameta karavīra karjeru un tagad nopelna iztiku, strādājot par taksometra šoferi. Savos 33 gados Sonai ir aktīvs dzīvesveids, daudz laika viņa velta sportam.

Pēdējais solis
Par nākamo savu pārvērtību etapu Sona uzskata ķirurģisku vīrieša dzimumorgānu pārveidošanu par sievietes orgāniem. Pagaidām viņa ir vientuļa, taču cer atrast sev jaunu otro pusīti, “sastapt jauku puisi no Teksasas”.

“Esmu kļuvusi daudz laimīgāka. Tagad es precīzi zinu, kas esmu, un pieņemu sevi tādu, kāda esmu. Agrāk es pati sevi tracināju, biju depresijā un nespēju normāli komunicēt ar cilvēkiem,” – stāsta Avedjana.

Pievienot komentāru