Tādu zivi gribas ēst vēl un vēl. Pagatavošana ir vienkāršāk par vienkāršu!

Pagatavošana:

Zivi nomazgā, notīra, zivi sadaļa vienādos gabalos. Es neatsaldēju zivi līdz galam, jo tad to ir vieglāk notīrīt un sagriezt vienmērīgos gabalos.

Sīpolus sagriež pusgredzenos. Sagatavo marinādi. Bļodā ieliec 3 ēdamkarotes krējuma, pievieno sojas mērci, to var nomainīt ar sāli. Pievieno 2 tējkarotes sinepes un 2 tējkarotes mārrutku. Tu vari pievienot tikai sinepes vai mārrutkus. Garšīgi būs abos variantos.

Ieliec zivis bļodā, pārlej ar marinādi, samaisi, pievieno sīpolus. Būtu labi, ja zivs marinādē stāvētu vismaz 1 stundu, bet, ja nav laika, tu vari turēt marinādē arī pavisam īsu laiku.

Lasi arī: Cik ilgi es meklēju šo recepti! “Neredzamais” ābolu pīrāgs.

Cepamo pannu iesmērē ar augu eļļu. Vispirms ieliec sīpolus, pēc tam pa virsu zivju gabalus. Pa virsu uzklāj atlikušo marinādi.

Liec zivi līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30-35 minūtes, līdz ir iegūta kraukšķīga garoza.

Skaties detalizētu receptes pagatavošanas gaitu video:

 

Pievienot komentāru