Torte “Krepvil” – garšīgākā kūka visā pasaulē!

Saglabā recepti!

 

Sastāvdaļas

 

Mīklai:

  • 80 g sviesta istabas temperatūrā
  • 100 g cukura2 olas
  • 300 ml piena
  • 1/2 ēdamkarote cepamais pulveris
  • 800-900 g miltu

Vārītajam krēmam:

  • 650 ml piena
  • 1 vaniļas pāksts (var izmantot arī vaniļas cukuru)
  • 3 olas
  • 4 ēdamkarote ciete
  • 1 bundža kondensētā piena
  • 120 g sviesta istabas temperatūra

 

Pagatavošana

Mīkla:

  1. Bļodā sakul sviestu ar cukuru. Pievieno olas un atkal sakul.
    2. Pievienojiet pienu, samaisi.
    3. Sajauc miltus ar cepamo pulveri, izsijā un pievieno piena maisījumam. Pakāpeniski pievieno visus miltus. Paskaties uz konsistenci: mīklai vajadzētu izrādīties mīkstai, bet tā nedrīkst pielipt pie rokām. Pārklāj bļodu ar dvieli un ļauj mīklai nostāvēties siltā vietā pusstundu. (Tajā pašā laikā tu vari pagatavot krēmu).
    4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 ° C.
    5. Veido apaļu mīklas formu, atbilstoši savas cepamās formas izmēram (man ir 22 cm). Cepot vienu kūku, izrullē nākamo formu. Un tā pārmaiņus sacep visus 20 kūkas slāņus. Kūkas kārta tiek cepta apmēram 4-5 minūtes, līdz kļūst nedaudz zeltaina. Es iesaku pagatavot krējumu iepriekš un uzreiz, kamēr kūkas kārtas ir siltas, iesmērē tās ar krēmu. Tad tās nesakaltīs un kūka būs mitra.
    6. Katras kārtas liekās malas nemet prom. Tās noderēs kūkas dekorēšanai.

Vārītais krēms:

  1. Vāra kondensēto pienu. Lai to izdarītu, iegremdē visu kondensēta piena kārbu aukstā ūdenī un vāri uz zemas uguns 2 stundas. Pārliecinies, ka ūdens neiztvaicē un, ja nepieciešams, pievieno karstu ūdeni. Vai arī, vari izmantot jau gatavu vārītu kondensētu pienu.
    2. Ielej pienu katliņā. Pievieno 1 vaniļas pāksti (vai vaniļas cukuru), uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
    3. Kamēr piens sildās, bļodā iesit olas un cieti, un kul tik ilgi, kamēr redzama apjoma palielināšanās. Turpinot kult, pievieno karstu pienu un nedaudz samaisi.
    4. Atgriez maisījumu uz uguni un vāri, līdz tas ir biezs, nepārtraukti maisi. Uzmani, lai neveidojas kunkuļi. Ja kunkuļi joprojām parādās, izkās krēmu caur sietu. Atdzesējiet vārīto krēmu.
    5. Sviestu sakul ar vārītu kondensēto pienu. Produktiem jābūt istabas temperatūrā.
    6. Sajauc krēma un sviesta krēma maisījumus.

Sakārtošana:

Katru mīklas slāni apsmērē ar krēmu. Neaizmirsti atstāt krēmu augšējai kārtai. Atgriezumus no kūkas mīklas kārtām saberz drupatās un apkaisti ar tām ar krēmu nosmērēto torti. Ievieto torti pa nakti ledusskapī, lai tajā esošās sastāvdaļas labi savilktos.

Pievienot komentāru