Vecāki bija pret to, ka viņu dēls satiekas ar meiteni – invalīdi. Kā veidojās Janas un Vladimira liktenis

Šodien piedāvāju jūsu uzmanībai neparastu stāstu par augumā mazas meitenes un viņas puiša mīlestību.

Janai ir reta ģenētiska slimība, tautā saukta par “kristāla” jeb “stikla” slimību, kad kauli ir tik trausli, ka ikviena nepareiza kustība var izraisīt lūzumu.

Tāpēc vairums cilvēku, kuri slimo ar šo slimību, nespēj staigāt. ASV šiem cilvēkiem ievieto speciālas metāla plāksnes, lai stiprinātu kājas un veic dažāda veida terapijas.

LASI ARĪ ŠO:Apelsīns uzturā. Kam to kategoriski nevajadzētu ēst!

Jau no pašas bērnības mamma Janai teica, ka viņa pilnīgi normāla un ne ar ko neatšķiras no citiem saviem vienaudžiem, tāpēc meitene auga sevī nenoslēgusies, bieži pavadīja laiku vienaudžu sabiedrībā.

Tā viņa iepazinās ar Vladimiru. Viņš ir pilnīgi vesels cilvēks. Mazajā pilsētiņā, kurā viņi dzīvoja, daudzi nevarēja saprast, kāpēc Vladimirs iemīlēja tieši Janu. Dažiem pat ienāca prātā doma – vai tik viņa nav puisi piebūrusi?
Vladimira vecāki bija pret šo sakaru. Viņš ir pavisam jauns, viņam ir tikai 18 gadu. Vecāki no visas sirds cerēja, ka šī aizraušanās drīz pāries. Nonāca pat tik tālu, ka puisi ieslēdza mājā un nelaida uz satikšanos ar Janu.
Starp citu, Jana ir deviņus gadus vecāka (viņai ir 27 gadi).

Taču par spīti visiem pilsētiņas nelabvēļiem, jaunais pāris savāca savas mantas un pārcēlās dzīvot uz citu pilsētu, lai nebūtu jādzird nosodošas runas no kaimiņiem un paziņām.

Kā viņi dzīvo, no kā pārtiek?
Jana saņem invaliditātes pensiju 15 tūkstošu rubļu apmērā un strādā par kosmētikas un meikapa konsultanti. Vladimiram vēl nav pienācīgas izglītības, tāpēc pastāvīgu darbu viņš pagaidām strādāt nevar. Taču mājās nesēž, izmanto jebkuru iespēju piepelnīties, veicot gadījuma darbus.

Mājas rūpes abi sadalījuši uz pusēm –Jana gatavo ēst, Vladimirs uzkopj dzīvokli, uztur to kārtībā.

Personīgi es uzskatu, ka jaunais cilvēks pārāk agri ir “meties iekšā” ģimenes dzīvē. Viņam vajadzētu iegūt izglītību, ja ne augstāko, tad vismaz apgūt kādu profesiju.

Jana jau ir gana pieaugusi meitene, šajā vecumā sievietes ir gatavas ģimenes dzīvei. Mans viedoklis balstās uz to, ka vīrieši ģimenes dzīvei nobriest apmēram 30 gadu vecumā. Viss, kas notiek pirms tam, lielākoties izjūk. Diemžēl… Pat bērni nespēj saturēt kopā šādas savienības. Un šajā gadījumā vēl meitene ir ļoti neparasta.
Protams, novēlu, lai viņiem viss būtu labi un viss izdotos.
Un kā šķiet jums? Vai ir iespējama šāda ilgstoša savienība?

Pievienot komentāru