2019. gads tuvojas beigām! Kurām 3 zodiaka zīmēm tas noslēgsies uz pozitīvas nots?

Novembris un decembris liek manīt par savu iestāšanos ne tikai pēc laika aiz loga, bet arī pēc zvaigžņu stāvokļa. Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāvji šajā laikā var gaidīt pozitīvas pārmaiņas un ļoti veiksmīgi noslēgt 2019. gadu!

 

VĒZIS

Gada nogalē Vēžiem vajadzētu mazāk domāt par to kā būtu ja būtu, bet gan vienkārši rīkoties, bez liekas filozofēšanas. Tas gan nenozīmē, ka katrai darbībai jābūt nepārdomātai, tomēr dažas spontānas darbības tavu noskaņojumu nudien spēs uzlabot! Atļaujies vairāk, nekā citi! Un noteikti nebaidies no sava viedokļa izpaušanas – tas gan kādam noteikti nepatiks, bet mēs garantējam, ka pēc šādas nostājas neviens nemēģinās kāpt uz galvas!

Padosies komunicēšana un socializēšanās, tāpēc periodā no novembra līdz pat Jaunajam Gadam mēģini būt aktīvs un iesaistīties dažādos pasākumos. Atsevišķi Vēži, kuri ir brīvi, var iepazīt savus potenciālos partnerus! Tas nekas, ka gads pamazām, bet ļoti droši tuvojas beigām – tev šie divi pēdējie mēneši būs notikumiem un piedzīvojumiem pilni! Neiznieko šo laiku, lai sēdētu mājās!

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem novembra beigas sola jaunas lietas un izaicinājumus – to nevajadzētu palaist garām! Par ļaunu nenāks, ja kādu laiku mēģināsi visam piekrist, pat kam tādam, ko šķiet, ka nemaz sākumā nevēlies darīt.

Nebūs tāda darba, ko nespēsi veikt, tikai cits jautājums būs – vai tu maz tos vēlēsies darīt. Citādi ļoti lielisks periods! Vari pavisam nejauši iepazīties ar neparastiem cilvēkiem, kas izrādīsies par līdzīgi domājošiem.

Izdevīgas iepazīšanās pavērs jaunas iespējas. Ja esi plānojis par darba vietas maiņu, tad tagad var parādīties pāris opcijas.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem daudzsološs būs decembra sākums. Šajā mēnesī nevajadzētu ignorēt likteņa sniegtās iespējas, varbūt, ka kādas personas regulāra sastapšana it nemaz nav sakritība.

Visai veiksmīgi spēsi aizstāvēt to, ko mīli, kā arī pastāvēt par savu taisnību. Strīdos tomēr gan labāk neiesaistīties. Visai drīz vari izpildīt kādu sen lolotu plānu, tomēr, ja tev nepieciešama palīdzība, tad nebaidies to prasīt!

Veiksies ar biznesa darījumiem – labi spēsi pārliecināt un iepatikties apkārtējiem. Visas zvaigznes ir nostājušās tev par labu!

Pievienot komentāru