Vētraino attiecību mēnesis – novembris. Kāds tas būs katrai zodiaka zīmei?

Novembris daudzām zīmēm sola aizraujošas attiecības, bet no konfliktiem neizbēgt. 

 

AUNS

Šajā periodā galvenais neaizmirst pašam par sevi! Ir svarīgi parūpēties, lai  visi būtu apčubināti un apmīļoti, bet kā ir ar jums pašiem?

Prāts saka vienu, bet sirds – pavisam kaut ko citu. Nāksies tikt skaidrībā pašam ar sevi, citādi bez citu sāpināšanas neiztikt. Turklāt, citu sāpināšana ievainojamus padarīs arī pašus Aunus.

Neskatoties uz to, ka esi īsts cīnītājs, un tu nekad nepadodies, dziļi sirdī tu tomēr nespēj saprast, kad pienāks tava laime. Iespējams, ka novembris jums ir tas mēnesis, kuru pavadīt, cenšoties sakārtot savas domas un tiekot skaidrībā pašam ar sevi. Jaunu attiecību veidošana nenesīs lielu labumu.

 

VĒRSIS

Šis, iespējams, būs visai sarežģīts un grūts periods, kurā tiks pārbaudīta jūsu nervu sistēma! Vērši saskarsies ar lielu izmisumu un nesaprašanos kā ar sevi, tā arī ar citiem. Iespējams, ka regulārie strīdi ar partneri ir tikai aisberga augšējā daļa, jo jūsu attiecību problēmu sakne slēpjas kaut kur citur.

Būs jābūt pacietīgiem, jo novembris jums nebūs viegls mēnesis, arī tiem Vēršiem, kuri vēlētos uzsākt jaunas attiecības. Labāk būs, ja šo laiku pavadīsiet darot citas lietas, kuras jums nestu patīkamas sajūtas, nevis garantētu salauztu sirdi.

DVĪŅI

Nebūs divu domu par dažādiem plāniem un iecerēm, tomēr pilnīgi spontāni rīkoties arī nevajadzētu! Ir lietas, kuras nepieciešams apdomāt! Taču kopumā, šis kā tev, tā arī tavam partnerim ir labs laiks, kad beidzot īstenot kādu senu ieceri. Piemēram, ja abi uz nākamo vasaru esat izlēmuši kļūt aktīvāki, tad novembris ir lielisks mēnesis, kad sākt piekopt veselīgu dzīvesveidu!

Brīvajiem Dvīņiem novembra otrā nedēļa ir teju radīta, lai veidotu jaunas attiecības. Ja kāds konkrēts cilvēks tev ir iepaticies, tad šajā periodā (no 7. novembra līdz 1. decembrim) tev jāmēģina sarunāt randiņš.

 

VĒZIS

Novembra vidus Vēžiem būs patiesi interesants. Izjutīsiet lielu uzmanību no pretējā dzimuma puses, turklāt, jums ir ļoti augstas izredzes izveidot attiecības šajā periodā.

Ja esi attiecībās, tad jutīsies ļoti mīlēts. Kā pats iedvesmosi partneri, tā arī iedvesmosies un smelsies motivāciju no partnera. Viss, ko dosi, pretī nāks dubultā, tāpēc ir vērts izturēties labi ne tikai pret mīļoto cilvēku, bet arī pret apkārtējiem.

 

LAUVA

Pirmā novembra puse var būt visai smaga un grūta, tomēr pašas novembra beigas būs diezgan saulainas un pasakainas. Brīvās Lauvas atrisinās kādu problēmu, iespējams, ka salabs ar senu draugu, vai atjaunos attiecības ar bijušo partneri. Dažas Lauvas beidzot tiks pāri savām iepriekšējām attiecībām, un spēs dzīvot neatkarīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Ja esi precējies, tad tavs partneris šajā mēnesī var veikt nopietnu lēmumu, kas ietekmēs visu ģimeni. Jāatzīst, ka nākamais mēnesis Lauvām būs daudz interesantāks.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru