29 gadus vecajai supermāmiņai ir 14 meitas, bet viņa tomēr vēl sapņo par dēliņu

Dienas kārtība

Pārim gulēt sanāk tikai pāris stundu dienā. Diena viņiem ir ļoti piesātināta. Kamēr Hosē ir darbā, Augustīna veic visus pienākumus pa māju. Liekas naudas palīgiem un auklītēm viņiem nav, tādēļ supermammai viss jādara pašai.

Katras 2-3 stundas māmiņa baro jaunākos dvīnīšus. Arī pa nakti nākas celties vairākas reizes.

Piecos no rīta Augustīna pavada vīru uz darbu. Gatavo viņam līdzi ēdienu kā jau kārtīga sieva. Sešos no rīta viņa modina skolnieces uz skolu. Bet jau septiņos visa lielā ģimene sēžas mikroautobusā un brauc uz skolu.

Atgriežoties mājās, viņa atkal baro mazos, bet tad sākas lielā veļas mazgāšana un mājas uzkopšana. Veļas mašīnu vien nākas ielādēt reizes 40, bet ēst jāgatavo 8 reizes.

Ap trijiem mājās pārnāk skolnieces. Un atkal ģimenē sākas lielais troksnis. Jo visi ir jāpabaro, jāpalīdz mācībās. Uz 18 pārnāk vīrs. Viņam Augustīna gatavo atsevišķi, jo viņš ir galvenais ģimenes apgādnieks, tāpēc viņam tiek parādīts īpašs gods.

Vakarā pāris dodas iepirkties uz supermārketu, bet pēc tam gatavo vakariņas.

Lūk, tā arī paiet viņu ikdiena. Laika priekš sevis un kaut kādām izklaidēm Augustīnai, protams, nav, bet izskatās, ka viņai to arī nemaz nevajag, jo galvenais ir bērni.

Un tomēr, neskatoties ne uz ko, ģimenē tāpat pietrūkst puisīša. Augustīna un Hosē ir pārliecināti, ka reiz viņiem puika tomēr būs, un tad viņi būs laimīgi pa īstam.

Pievienot komentāru