29 gadus vecajai supermāmiņai ir 14 meitas, bet viņa tomēr vēl sapņo par dēliņu


Meksikānietei Augustīnai ir tikai 29 gadi un jau 14 meitas. Neskatoties uz to, viņa nepārstāj cerēt uz dēliņa piedzimšanu. Kā tā ir sanācis, ka tik jaunai sievietei ir jau tik liela ģimene? Un kā viņa ar visu tiek galā?

Par māmiņu 15 gados

Vieniem cilvēkiem laime ir dziļš, ilgs miegs un atpūta pie jūras, bet citiem – daudz bērnu un liela ģimene. Dažādiem cilvēkiem ir grūti saprast vienam otru.

Tā arī meksikānieti Augustīnu Igeru daudzi nespēj saprast. Savos 29 gados viņai jau ir 14 bērni. Un izskatās, ka apstāties pie sasniegtā sieviete negrasās. Jo viņai visas ir meitenes, bet kopā ar vīru viņi vēl sapņo par dēliņu.

Pirmo reizi Augustīna palika stāvoklī, kad viņai bija 15. Viņai bija mīļotais cilvēks, kurš nebija pret bērniem. Pārtraukt grūtniecību viņa negrasījās, jo bija dziļi ticīga, un arī mīļotā vecāki viņu atbalstīja.

Drīzumā pārim piedzima vēl trīs meitas. Pirmo laiku viņi bija laimīgi, taču jaunais tēvs acīmredzot nebija gatavs tik lielai ģimenei, jo tur, kur ir bērni, vienmēr ir troksnis, nekārtība, un arī naudas vajadzīgs ļoti daudz.

Īsi sakot, papucītis aizbēga, galvu saķēris. Augustīna, protams, paskuma, taču ilgi slīgt depresijā nevarēja. Kad ir bērni, skumt nav laika, jo visu laiku paņem mājas rūpes.

LASI ARĪ ŠO: Mannā putras labums un kaitējums

Jauns vīrs – jauna dzīve

Tā nu Augustīna palika viena ar četrām meitām. Domājat, viņai bija grūti atrast jaunu vīru? Ka tik ne tā! Tā tikai pie mums vīrieši šķībi skatās uz šķirtenēm “ar piekabi”. Meksikā tieši otrādi, sieviete ar bērniem ir cieņā un godā. Ja reiz spēja tik daudz dzemdēt, tātad ir vesela un auglīga. Tāda noteikti jāprec.

Drīzumā Augustīna satika jaunu mīlestību Hosē. Viņš pieņēma viņas meitiņas kā savējās. Pāris tūlīt pat ķērās pie jaunu sabiedrības locekļu radīšanas. Taču puika nekā nesanāca. Pie tam trīs reizes dzima meitenes-dvīnītes, par ko brīnījās pat ārsti.

Šobrīd Augustīnai ir 29, bet viņas vīram Hosē 30 gadi. Viņiem jau ir 14 meitas. Pāris uz laiku vēlas pārtraukt bērnu dzemdēšanu, jo tikt galā ar tik lielu meiteņu baru grūti tikt galā.
Lai visus pabarotu, ģimenes galvai nākas strādāt bez brīvdienām. Par laimi, viņiem ir sava dārzu-parku firma, kas dod labus ienākumus. Uz valsts palīdzību viņi īpaši nepaļaujas, bet tikai uz saviem spēkiem.

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru