Sieviešu horoskops – viss, kas tev jāzina par katras skaistumu, šarmu un kaitīgumu

Lūk, kādas patiesībā ir zodiaka zīmju sievietes!

Viss, kas tev jāzina par daiļā dzimuma pārstāvēm!

Sieviete – Auns

1. Sievietes Auni ir tās, kuras spēj spēcīgi iemīlēties, taču nekad neliks mīlestību pirmajā vietā.

2. Viņas bieži vien ļoti uztraucas pašas par sevi, lai pilnībā neatdotos kādam citam.

3. Visu citu sieviešu starpā, Auni ir vienīgās, kuras spēj visilgāk izturēt bez vīrieša. Taču tas nenozīmē, ka viņas dzīvo bez sapņiem un vēlmēm! Sieviete – Auns vienmēr domā par savu sapņu vīrieti. Taču, ja uz sitienu viņai blakus neatradīsies īstais un vienīgais, viņa dikti par to nepārdzīvos. Viņas uzskata, ka jebkas, ko var izdarīt vīrietis, viņas var izdarīt labāk.

4. Aunu sievietēm nepatīk visus nemitīgi komandēt, viņām vienkārši patīk, ka pēdējais vārds pieder viņām. Viņas vīrietim ir jāpieņem tas, ka viņām patīk būt šādām, kā arī jāsaprot, ka viņas tiešām visu var izdarīt pašas.

5. Jūs noteikti uzdodat sev jautājumu: kas ir viņas vājie punkti? Tas ir viņas gods! Ja sievietei – Aunam galvā sakāpis viņas gods, tad ir tikai pāris lietas, kas viņu var apturēt no mērķa sasniegšanas. Viņa nenomierināsies, kamēr nepierādīs, ka viņa ir iekārojama, pat tad, ja viņu ieinteresējis kaut kas vai kāds. Varētu būt ļoti grūti samierināties ar viņas agresīvajiem impulsiem, taču viņas optimisms un gods nākotnē var ļoti atmaksāties.

6. Sievietes – Aunus ļoti viegli var apdullināt ar komplimentiem. Viņai patīk dzirdēt no citiem, ka viņi viņu apbrīno, īpaši tad, ja to saka persona, kuru viņa pati apbrīno.

7. Ja viņa nav pirmā vīrieša dzīvē, pavisam drīz viņa meklēs maiņu. Ja Aunu sieviete tiek sāpināta, viņa no uguns pārvēršas par ledus kluci. Turklāt tas var palikt tā mūžam. Viņām daudz labāk patīk vīriešu, nevis sieviešu kompānija, tādēļ viņas partneris var palikt par to greizsirdīgs.

8. Aunu sievietēm patīk, ka pret viņām pienācīgi izturas un viņas tiek pareizi izlutinātas. Taču viņas uzskata, ka izdarīt kaut ko pašai sevis dēļ ir daudz ātrāk.

 

Sieviete – Vērsis

1. Būdama iemīlējusies, Vērša sieviete cer, ka viņas partneris spēs viņai atmaksāt izrādīto uzticību un lojalitāti. Kad Vērša sieviete ir iemīlējusies, viņa nav ieinteresēta sagaidīt romantiskus piedzīvojumus vai flirtēšanu, tādēļ cer saņemt to pašu arī no sava partnera.

2. Vērša sievietes elegance ir kas tāds, kas vienmēr pārsteigs vīriešus. Viņām nepatīk nekas, kas ir pārāk smalks vai ar ziediem noklāts. Viņām tas nebūt nav nepieciešams, lai izrādītu savu sievišķību.3

3. Vērša sievietēm piemīt spēja vienmēr izvēlēties vislabākās drēbes. Viņām patīk izcelties ar savu labo gaumes izjūtu, nevis jutekliskumu. Parasti Vēršu sievietes slēpj savu jutekliskumu un vienlaikus ugunīgo dabu zem mierīgas un labi izglītotas sievietes ārējā tēla – šo, dāmas, ir vērts pierakstīt.

4. Ja viņas redz kādu, ko ienīst, nekad nesarīkos scēnas vai skandālus, bet gan vienkārši izvairīsies no šīs personas. Vēršu sievietēm piemīt lieliska spēja būt vienaldzīgām pret saviem ienaidniekiem.

5. Viņas ir ļoti piezemētas, nav aizrautas ar sapņiem un ilūzijām. Viņas ir materiālistiskas, viņas tic tam, ko redz, nevis tam, kas varētu kaut kad būt. Ja viņām jāizvēlas starp to, ka viņas patur sev piederošo, vai riskē visu, lai iegūtu bagātību, viņas drīzāk izvēlēsies pirmo variantu.

6. Sievietes Vērši nav tik ietiepīgas un stūrgalvīgas kā vīrieši Vērši. Taču nekad nelieciet šos abus vienā istabā. (Vēršu vīrietis un Vērša sieviete vienkārši nogalinās viens otru).

7. Jūs reti kad redzēsiet viņas gaužamies un tēlojot upuri, lai kaut ko sasniegtu. Viņas ir spējīgas pieņemt darbu, kur viņas smagi strādā, bet maz saņem, lai, piemēram, finansiālās krīzes laikā atbalstītu savu vīru.

8. Viņām nav nepieciešams neviena plecs, uz kā paraudāt. Vēršu sievietes uzskata, ka ir pārāk stipras, lai vaimanātu un sērotu. Lai gan pēcāk viņas raudās savā gultā, rokās turēdamas saldējuma kasti un blakus – vīna pudeli. Bet viņas nekad neļaus nevienam tikt viņām klāt, lai uzzinātu par viņu vājajām pusēm.

 

Sieviete – Dvīņi

1. Dvīņu sievietes mainās, atkarībā no viņu garastāvokļa. Fotogrāfijās viņas nekad nebūs viena un tā pati persona. Viņu ieradumi mainās, neļaujot cilvēkiem, kas viņu tikko iepazina, saprast, vai šī sieviete ir sen jau pazīstama, vai tikko tikai iepazīta.

2. Tā ir zodiaka zīme visiem tiem cilvēkiem, kam patīk pārmaiņas, eksperimenti, kā arī redzesloka paplašināšana. Ja runa ir par kaut ko nāvējošu šīm sievietēm, tad tā ir rutīna un monotons dzīvesveids.

3. Viņas ir tik neparedzamas, ka jūs vienā mirklī iemīlēsieties viņu smaidā, bet jau nākamajā nesapratīsiet, kādēļ viņa jūs kritizē ar tādu intensitāti. Sievietes Dvīņi būs atradušas savu īsto un vienīgo, bet jau pēc brīža nesapratīs, kā viņas varēja šādā vīrietī iemīlēties. Šāda viņu vēlme iepazīties, veidot attiecības, bet pēc tam šķirties, salauzīs daudzu vīriešu sirdis.

4. Jūs noteikti zināt, ka bieži vien tiek attēlots, kā cilvēkam uz viena pleca sēž eņģelītis, bet uz otra – velniņš? Šādi strādā Dvīņu sieviešu prāts. Viņām ir grūti atdoties vai atvērties kādam cilvēkam, ja viņai ir šaubas. Viņas vienmēr izvērtēs visus attiecību plusus un mīnusus.

5. Savā mīlas dzīvē viņas vienmēr jutīsies nomocītas ar domu, ka šādi viņas zaudē savu brīvību. Taču, neskaitot to, viņas vienmēr spēj pieņemt vispareizākos lēmumus vispiemērotākajos brīžos. Ja viņas sapratīs, ka pareizā izvēle pēkšņi kļuva par murgu, viņas atmetīs visam ar roku un sāks no nulles. Viņas baigi nesatraucas par savām nepilnībām vai kļūdām, jo viņas nekad tās vairs neatkārtos.

6. Viņas ir lieliski partneri, ļoti možas, priecīgas, turklāt būt ar viņām kopā ir vistīrākā bauda. Taču, kad viņas nav attiecībās, ir ciniskas, dzēlīgas un ar ļoti asu mēli. Ja viņas ir ar kādu kopā, tad viņas šim cilvēkam sekos līdzi it visā. Sākot ar pārgājienu kalnos, beidzot ar niršanu pie haizivīm.

7. Kad viņas iemīlas, neceriet sagaidīt, ka viņas vairs nekad sabiedrībā neiepētīs skaistus vīriešus. Viņas ir ļoti radošas, zinātkāras un ar ļoti bagātu iztēli. Tas ir lieliski tad, ja attiecībām nepieciešama neliela “dzirkstelīte”.

8. Viņas nevar apmuļķot ar skaistiem vārdiem un turēšanu aiz rokas sabiedrībā. Viņām patīk intīmi pārsteigumi, ja jūs zināt, ko mēs ar to domājam. Kā jau mēs minējām iepriekš – Dvīņu sievietēm nepatīk monotona dzīve.

 

Sieviete – Vēzis

1. Neviena cita sieviete nespēj būt tik kaislīga un romantiska pret savu partneri, kāda ir sieviete – Vēzis. Viņa vienmēr būs līdzās, lai veltītu savai otrai pusītei nebeidzami daudz skūpstus un apskāvienus. Rūpes un uzmanība nekad nevar būt par maz, ja runa ir par mīlestību.

2. Ja sieviete – Vēzis redz, ka viņas partneris ir bēdīgs, viņas darīs visu iespējamo, lai viņu uzmundrinātu. Viņa sniedz savu bezlimita mīlestību. Vēzis būs gatavs upurēt it visu, lai būtu blakus cilvēkam, kuru mīl. Kad viņa zaudē šo cilvēku, sajūta ir tāda, it kā viņa būtu zaudējusi daļu sevis.

3. Sieviete – Vēzis par savu partneri sūdzēsies tikai tad, ja būs ārkārtīgi sāpināta un bēdīga.

4. Kad sieviete – Vēzis ir iemīlējusies, viņa spēj runāt tikai un vienīgi par to. Viņa var būt kautrīga, delikāta un sievišķīga. Tāpat viņa var būt ugunīga, tieša un pat agresīva. Viņa darīs visu, lai iekarotu savu sapņu vīrieti.

5. Viņām ļoti nepatīk, ja tiek kritizētas. Viņas jutīsies ārkārtīgi dziļi aizvainotas, ja būsiet pret viņām nepateicīgi vai atgrūdīsiet viņas. Ievainotā sirds liks viņām uz ilgu laiku ieslīgt depresijā.

6. Lai gan viņas izskatās pavisam nekaitīgas, sievietes – Vēži niknuma uzplūdumā var būt vēl briesmīgākas par Skorpioniem. Viņas spēj piedot daudz, tikai ne krāpšanu. Tad visa viņu mīlestība mirst un kļūst par nodevību.

7. Viņas ir drāmas karalienes! Viņas domā, ka izskatās neglītas un resnas, lai gan patiesībā izskatās fantastiski. Ja kaut kas nesanāks tā, kā viņas gribēja, bimbās līdz nemaņai.

8. Viņas ir spēcīgas, mērķtiecīgas, karotājas, kā arī visīstākās lāču mammas. Ja būs nepieciešams aizstāvēt savus mīļotos, tad viņas stāsies pretī visai pasaulei. Viņas mīlestība un sapratne ir kas tāds, kas ļoti daudziem depresijas laikā ir nepieciešams.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru