3 zodiaka zīmes, kuras ir lieliskas sievietes, taču risks ar tādām precēties!

STRĒLNIEKS

Strēlnieces ir sapņu sievietes. Brīnišķīgas pa gabalu, bet tuvumā tikt viņām ir teju neiespējami. Šīs nesasniedzamās dievietes ir pazīstamas ar savu brīvdomātājas būtību. Viņas nekad un neviens neieliks būrī. Viņas domas ir neparastas, bet idejas – fenomenālas. Tādu sievieti nekur citur neatrast. Viņas ir lieliskas darbinieces, jo izceļas ar savu nestandarta domāšanu, tieši viņas atrod visneparastākos risinājumus šķietami neatrisināmām problēmām. Arī attiecību ziņā viņas spēj dot pašus labākos padomus. Šīs sievietes ir ne tikai nepārspējamas padomdevējas, bet arī ar milzīgu atbalstīt talantu apveltītas. Viņas vienmēr savus mīļotos vīriešus atbalsta, lai arī kas! Piemēram, ja viņas sirds āķītis pēkšņi izdomā mainīt profesiju un no mehāniķa kļūt par juristu, tad viņa viņu atbalstīs no visas sirds! Strēlnieces ir reālistiskas būtnes, bet, tai pat laikā, viņā ir neizsakāmi milzīga ticība cilvēkiem! Strēlniece jums nekad neteiks, ka tu nevari sasniegt savus sapņus, tieši pretēji, viņa izstāstīs kādu savu dzīves gadījumu, kur notika teju neiespējamais!

Kaut arī Strēlnieces savus vīru vienmēr atbalsta, viņas tomēr ir visai nepaklausīgas, ja tā varētu teikt. Jūs viņām varat teikt, ko jūs vien gribat, viņa tāpat izdarīs visu pa savam! Un tas nav tāpēc, ka viņa ir stūrgalvīga, bet gan tāpēc, ka viņa pati ir savas dzīves noteicēja. Jūs viņu nekad neredzēsiet sekotāja pozīcijā. Strēlniece pēc dabas ir līdere, un nevienam kā aita barā neseko, tāpēc nekādā gadījumā neuzspied viņai nekādus nosacījumus. Tu panāksi pretēju efektu:! Jo mierīgāk tu reaģēsi uz Strēlnieku, jo vairāk telpas piedzīvojumiem tu viņam atstāsi, un jo prātīgāks būs šis cilvēks.

Viena lieta, kas gan būtu jāatceras par Strēlnieci, ir tas, ka viņa necieš un nepiedod melus. Melot Strēlniecei ir  patiešām muļķīgs gājiens. Viņas necieš noslēpumainību un liekulību, jo pašas vienmēr cenšas būt sirsnīgas. Cilvēki uzpērkas uz šī sirsnīguma, un tas bieži vien noved Strēlniekus pie panākumiem dzīvē visās sfērās. Bet, ja Strēlniece ir atklājusi, ka tu viņai esi melojis, tad nav vērts cerēt uz ātru piedošanu. Viņa atcerēsies visu, un ne reizi vien pēc tam liks melotājam rūgti nožēlot par izdarīto. Esi patiess pret Strēlnieku, un tu iegūsi cilvēku, uz kuru jebkurā situācijā varēsi paļauties.

Ja vēlies veidot attiecības tieši ar Strēlnieci, tad tev jāatceras, ka viņa ar ģimenes dzīvi neplāno steigties. Viņai ir tūkstošiem lietu, kuras viņa vēlētos paveikt un tikai tad domāt par ģimeni, tomēr, ja ar ģimenes dzīvi sanāk pasteigties, tad viņai pat bērni netraucēs sasniegt mērķus. Strēlnieces ir ļoti apņēmīgas sievietes, kuras mīl kā brīvību, tā arī darbību! Viņa noteikti nav tā dāma, kura attaisnojas ar frāzi: “Man tam nebija laika!”. Strēlniece ir patiesa, un, ja kaut ko nevēlējās darīt, tad viņa jums to arī pasaka! Kā jau visiem, arī viņai ir limitēts enerģijas daudzums, un arī viņa vienkārši mēdz piekust. Dodiet viņai laiku atkopties, un viņa būs kā no jauna piedzimusi un gatava gāzt kā lielus, tā arī mazus kalnus!

Ja runā par sadzīvošanu ar šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāvēm, tad tas ir ļoti dažādi. Ja jāsalīdzina ar pārējām zodiaka zīmēm, tad Strēlnieci nokaitināt ir visai grūti, jo viņa vienmēr uz notiekošo cenšas raudzīties pozitīvi, taču tas nenozīmē, ka viņas nervi ir no dzelzs.

Vislabākā saderība viņai izveidotos ar kādu no gaisa stihijas pārstāvjiem, kas ir Svari, Ūdensvīrs un Dvīņi. Svari Strēlniekus pilnībā izprastu, bet ar Dvīņiem viņiem izveidotos vislabākās atmiņas, jo viņi abi pēc dabas necieš garlaicību un meklē piedzīvojumus. Kas attiecas uz Ūdensvīru, tad Strēlnieks no viņa daudz iemācītos un iedvesmotos sevi pilnveidot. Labas attiecības zvaigznes sola arī ar Aunu, tikai tur gan attiecības, kaut arī kaislīgas un ar dzirksti, drīz vien varētu pārtapt neglābjamā ugunsgrēkā, jo kā Auns, tā arī Strēlnieks ir uguns stihijas pārstāvji. Lauvas Strēlniekiem mēdz būt lieliski draugi, ar kuriem vēlāk var izveidoties romantiskas attiecības.

Kopumā Strēlnieces ir lieliskas sievietes, kuras ar sievas vai mammas statusu parasti nesteidzas, bet, kad tas tomēr ir noticis, viņas savus pienākumus pilda teicami! Viņām ir lieliska humora izjūta un viņas ļoti bieži vien ir optimistiskas. Ja runa ir par sabiedriskiem pasākumiem, tad tajos viņa izceļas ar to pašu labāko, ne velti viņa pēc tam daudziem vīriešiem liek atskatīties un prātot par to, kas bija šī būtne…

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru