3 zodiaka zīmes, kuras ir lieliskas sievietes, taču risks ar tādām precēties!

ZIVIS

Ja meklē sievišķīgu sievieti, tad Zivju zvaigznājā dzimusī jums būs īstā! Viņai ir nepieciešams, kāds, kas viņu izglābtu no ilūziju pasaules un pasargātu no visa ļaunā. Šīs sievietes kā likums ir izteikti emocionālas, bet tas gan nenozīmē to, ka viņas raud pie katras izdevības! Šī emocionalitāte bieži vien izpaužas arī kā dusmas vai pat neapmierinātība! Taču tas neilgst mūžību, jo viņas sirds ātri vien atmaigst.

Atšķirībā no citām zodiaka zīmēm, Zivis ļoti daudz ko piedod. Viņas ļoti pārdzīvo, ja tiek sāpinātas, un noteikti to darīs zināmu arī tev. Taču pēc kāda laika, kad rētas būs sadzijušas, viņas tev piedos, ja vien nesalaidīsi visu vēl lielākā grīstē un piedot vairs nebūs iespējams. Protams, ka šāda sieviete vīrietim ir “izdevīga”, ja viņam ir noslieces uz krāpšanu vai melošanu, tomēr nenovērtējiet viņu par zemu! Viņa nav nemaz tik vārga, kā varētu likties! Zem šī trauslās būtnes aizsega dzīvo īsta ragana, kura, ja to pamodina, var sastrādāt visādas blēņas! Ja ilgi viņu mānīsiet un spēlēsieties ar viņas jūtām, tad vēlāk jūs no viņas dabūsiet pēc nopelniem! Tiesa, viņa nemēdz “eksplodēt” tā pat vien. Ir nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai pamostos viņas riebīgā puse. Lai arī kāda nebūtu attiecību situācija ar Zivīm – tur vienmēr būs emocijas, bet tas, vai tās būs labas vai sliktas atkarīgas no jums pašiem!

Lai vai kā, Zivju zvaigznājā dzimušās sievietes citos mēģina saskatīt to labo. Viņas tev palīdzēs grūtā brīdī un neuzdos liekus jautājumus, bet neizmanto šo labsirdību savās interesēs. Novērtē to, ko viņas tavā labā ir darījušas. Zivis varbūt to neteiks skaļi, bet tava pateicība liks viņām justies novērtētām un mīlētām.

Ja meklē sievieti, kas būs loģiski domājoša, tad Zivis jums nebūs īstās. Viņas vairāk paļaujas uz sajūtām nevis domām. Zivis ir sapņotājas un bieži ieslīgst savā pasaulē. Stipro sajūtu dēļ viņas bieži ir emocionālas un ir viegli saraudināmas. Ja satiecies ar sievieti, kura ir Zivs, tad respektē to, ka viņu var viegli novest līdz asarām. Te gan jāpiebilst, ka viņas ir ļoti intuitīvas, un no viņām slēpt kaut ko ir muļķīgi. Viņas zina, kad tu kaut ko slēp, kā arī sajūt cilvēku patiesos nodomus. Ja vēlies uzzināt, kurš būtu piemērotāks kandidāts darba vakancei, tad palūdz kādai Zivij novadīt darba interviju, un viņa visu parūpēsies. Tāpat viņas kalpo kā lieliski melu detektori. Ja viņa draudzenei saka, ka viņas puisis viņu krāpj, tad, ļoti iespējams, tā arī ir! Šīs sievietes ļoti ātri prot “atkost” citus cilvēkus un saprast, kādi ir viņu nodomi. Zivis tik tiešām var paļauties uz savu intuīciju, jo tā viņiem nekad neliek vilties. Tiesa, bieži vien par savu priekšnojautu viņa nebrīdina apkārtējos, bet gan tikai klusi pie sevis kaut ko nodomā. Bieži vien pēc kāda negadījuma var dzirdēt Zivis sakām: “Man tā arī likās!” vai “Es ko tādu nojautu iepriekš!”. Nereti pat šādas lietas viņām var parādīties sapņos.

Zivis novērtē cilvēku darbus, nevis runas! Viņas vienmēr pievērš uzmanību tam, ko cilvēki dara, jo viņas zina, ka darbi runā skaļāk par vārdiem. Zivis ir uzticīgas, spēcīgas un inteliģentas. Un jābrīdina – ja tu viņām nepatīc, tad viņas tev to noteikti darīs zināmu! Šī zīme visai nemākulīgi slēpj savas jūtas, lai arī kādas tās būtu. Ja viņai nepatiks draudzenes puisis, viņa diezgan ātri liks draudzenei noprast, ka viņš nav īstais! Jāteic, ka reizēm pat mēģinot būt jaukai viņai tas vienkārši neizdodas, ja viņai konkrētā persona nepatīk. Un Zivis nav tās sievietes, kurām viss ir slikti. Reti kad viņai kaut kas patiešām nepatīk. Tas pats attiecas arī uz simpātijām – viņa tās vienkārši nemāk slēpt, lai arī kā censtos. Ļoti iespējams, ka skolas laikā par viņu un viņas simpātiju bieži “zobojas”.

Zivis ļoti ātri iemīlas, un, ja tas notiek, tad tas ir uz ilgu laiku. Protams, viņai var būt vairākas simpātijas uz dažādiem cilvēkiem, pat citām sievietēm, tomēr, ja runa ir par iemīlēšanos, tad tas ir nopietni. Ātri vien šīs jūtas pāraug mīlestībā, un tad Zivīm nav glābiņa – viņas visu laiku lidinās mākoņos, fantazējot par savu sirds āķīti. Patiesībā, ir ļoti viegli pateikt, kad Zivis ir iemīlējušās – tās vienmēr par kaut ko ir aizdomājušās un ir teju nespējīgas koncentrēties darbiem. Protams, šīs sajūtas ar laiku pierimstas un Zivis ir spējīgas atsākt darbus tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Kopumā Zivis ir ļoti sievišķīgas un mīlošas sievietes, viņa vairāk domās par vīra vai bērnu interesēm, bet pati sevi nostādīs tikai otrajā plānā. Zivis ir vispašaizliedzīgākās zodiaka zīmes, kuras mīļoto cilvēku dēļ būs gatavas uz visu! Tomēr viņu jūtīgā daba vīrietim bieži vien var likt sev vaicāt, vai viņš visu attiecībās dara pareizi, turklāt šīs sievietes gaida, ka vīrietis pats sapratīs, kas nav kārtībā. Tikai retais spēj būt pietiekami apķērīgs un izprast Zivju sarežģīto dabu.

Pievienot komentāru