Kā dzīvo un izskatās Nadja Suleimana, kura pirms 10 gadiem dzemdēja 8 bērnus

Kā šobrīd izskatās Nadja (Natali) Suleimana?

Pirmo laiku pēc dzemdībām, kad Nadja visiem bija varone, viņai tika veltīta ļoti liela uzmanība. Cilvēki domāja, ka viņa ir īsta varone, viņu aicināja uz TV raidījumiem, intervēja, izjautāja par mātes laimi.

Ar laiku interese noplaka, Nadja izskatījās sliktāk, jo samazinājās ienākumi no sponsoriem, kas bija paredzēti bērniem. Tas sāka neapmierināt nu jau 14 bērnu māti. Bez vīrieša, kurš viņu atbalstītu, bija ļoti grūti. Bet tās summas, ko izmaksāja valsts, nesedza viņas personiskos izdevumus.

Savos 45 gados Nadja neizskatās slikti, taču viņas izmocītā seja un ķermenis runā paši par sevi. Reizēm dzirdamas runas par to, ka viņa vairs pat nepriecājas par savu lielo mātes laimi. Tas sākās uzreiz pēc tam, kad pēc viņas uzradās jauna rekordiste, kas dzemdēja 11 bērnus.

Nauda ar cilvēkiem dara dīvainas lietas. Arī Nadja šajā ziņā nav izņēmums. Viņa vēlējās kļūt par tādu pašu zvaigzni kā Džolija, taču izvēlējās nepareizu uzvedības modeli. Bērni – tas nav veids, kā kļūt bagātam, bet gan pastāvīga ieguldīšana viņos. Sieviete, kura slikti izprot ģimenes būtību, nav tikusi galā ar šo svarīgo funkciju. 

Pievienot komentāru