Kā tavs dzimšanas mēnesis ietekmē tavu raksturu?

JŪNIJS

Pasaules glābēji. Jūtīgi un gādīgi, un grib visu to labāko. Viņi nav tie, kas domā tikai vienu dienu uz priekšu.  Radoši, konstanti meklē iedvesmu un jaunas idejas.  Kaut arī jūtīgi, jūtu izpaušana sagādā problēmas.

Jūnijā dzimušie vēlas pamēģināt visas iespējamās pozas, jo viņi vēlas izzināt visu, kas izzināms. Vieni no intensīvākajiem mīlniekiem. Ja vēlies, lai kāds tev stāsta ko netiklu, tad šie ir īstie cilvēki.

JŪLIJS

Nemēdz būt tik noslēgti kā jūnijā dzimušie, kaut arī vairākas rakstura iezīmes viņiem ir līdzīgas. Dzīves mērķis – piedzīvojumu meklēšana. Jūlijā dzimušie ir apveltīti ar neizsīkstošiem enerģijas krājumiem. Savas patiesās emocijas un jūtas cenšas neizrādīt.

Šim cilvēkam noteikti jājūtas droši, bet tiklīdz šis priekšnoteikums ir izpildīts, viņš darīs visu, lai apmierinātu partneri. Šie cilvēki lolo citus un pārliecinās, ka tie ir saņēmuši visu, kas vajadzīgs.

AUGUSTS

Augustā dzimušie ir pasaules vadītāji.  Piemīt izteikta kritiskā domāšana, vajadzīgo un nevajadzīgo informāciju labi atlasa un filtrē. Var šķist lepni, bet arī viņi savu patieso dabu parāda tikai retajam.

Šie cilvēki var būt divējādi: ārkārtīgi egoistiski vai ārkārtīgi dāsni. Viņi vēlas pārliecināties, ka viņu partnerim ir viss, citādi viņi pārgulēs ar kādu citu vai nekavējoties dosies projām. Viņiem nepatīk tik mācītiem kā gultā labāk kaut ko darīt, šo cilvēku ego ir ļoti viegli aizskart.

Lasi arī: Austrumu horoskops sievietēm – ko slēpj tavs dzimšanas mēnesis?

SEPTEMBRIS

Reizēm viņi gaida pārāk daudz no citiem, kaut ko tādu, ko vairums fiziski nespēj izdarīt. Var šķist ļauni un stūrgalvīgi. Augstie standarti un ieceres bieži viņus noved pie vilšanās. Būtu jāiemācās no citiem neko negaidīt, bet paļauties uz sevi. Naidu tur uz ilgu laiku, kaut arī to neizrāda.

Šie cilvēki uzreiz nemetīsies gultā, tomēr, ja fiziskajam kontaktam ir emocionāli komponenti, nav nekā tāda, ko viņš nebūtu gatavs izdarīt.

OKTOBRIS

Šie cilvēki ir pilnīgs pretstats gadalaikam, kurā viņi ir dzimuši. Laika apstākļiem mainoties, daba pamazām sāk gatavoties ziemai, taču oktobra cilvēki ir stabili un spēcīgi, necieš pārmaiņas un sarežģītu lēmumu pieņemšanu.  Necieš tikt salīdzinātam ar kādu. Dzīvi uztver no pavisam cita skatupunkta, ne tā kā to dara citi. Labāk ākstās un joko, nekā visu uztver ar nopietnu sejas izteiksmi.

Šajā mēnesī dzimušie nemēdz steigties, bet gan pietiekami daudz laika un uzmanības velta arī priekšspēlei. Tu esi lielisks pavedinātājs, tāpēc nereti mēdz savu partneri nedaudz pakaitināt.

NOVEMBRIS

Savus patiesos nodomus neatklāj nevienam, un pašus melnākos noslēpumus zina tikai viņš pats. Pat tuvākais draugs par viņu nezina visu. Lai nolādētas tās sekas, kuras rodas impulsīvu lēmumu un darbību rezultātā. Patieso jūtu slēpšana ir tikai viena no daudzajām mistikas iezīmēm. Stipri un bezbailīgi, nereti pat bezkaunīgi. Visu dara no sirds.

Novembrī dzimušie cilvēki ir kaisles iemiesojums. Viņi vēlas iegūt savu partneri un vēlas, lai partneris viņus iegūst, novembrī dzimušie to noteikti panāks.

DECEMBRIS

Dāsni un jauki cilvēki. Reizēm viņu lepnums liedz izprast viņa patieso dabu, tāpēc daudzi par viņiem domā nepareizi. Vienmēr kādu spēj iepriecināt un izklaidēt.

Decembrī dzimušie gultā ir izdomas bagāti. Viņiem patīk izdomāt stāstus un spēlēt lomu spēles ar partneri.

Tev patīk eksperimentēt, un gulta nav izņēmums. Lomu spēle tev nudien varētu padoties un patikt, ja vēl līdz šim neesi to izmēģinājis. Ar tevi zem palagiem nekad nav garlaicīgi!

COMMENTS

Pievienot komentāru