Kā es gribētu, lai mana mamma būtu dzimusi kādā no šīm zodiaka zīmēm! Labāko mammu horoskops

LAUVA

Šajā zīmē dzimušie izstaro enerģiju un siltumu. Viņas ir kā magnēti, tāpēc viņām ir ļoti viegli iekarot apkārtējo cilvēku uzticību, bet viņām ir arī ļoti liels ego, kas no šīs zīmes pārstāvjiem nepārtraukti prasa jaunus varoņdarbus. Lauvas ir atkarīgas no apkārtējo cilvēku uzmanības, tāpēc viņas ir gatavas gandrīz uz visu, lai to iegūtu. Šī iemesla dēļ, Lauvas lieliski saprot bērnus un viņu vēlmi pēc vecāku uzmanības. Kā mammas Lauvas velta sevi visu bērniem un viņu audzināšanai! Viņa saprot, ka bērnam vissvarīgākais ir vecāku sniegtais laiks un uzmanība. Bērni aug tik ātri, mēs visi paspēsim pastrādāt un izklaidēties, bet bērni būs mazi tikai īsu dzīves brīdi!

Lauva var šķist visai riebīga – un tāda viņa būs, ja darīsiet sliktu viņas mīļotajiem cilvēkiem! Lauva kā neviens cits pastāv par savu ģimeni un līdzcilvēkiem! Lauvai nav nekā svētāka par tiem, kurus viņa mīl!

Ja sievietei-Lauvai tiek nodrošināta drošība un miers, viņa kļūs par dāsnu, drošsirdīgu un augstsirdīgu saimnieci. Viņa ir balsts bērniem, bet par visu augstāk viņa nostāda sava partnera labklājību. Savus bērnus šī sieviete vienmēr aizstāvēs ar zobiem un nagiem, lai tur vai kas. Lauva kā māte ir lieliska tikai tad, ja viņai šajā ziņā ir palīgi (auklītes vai kalpotāji). Citādi viņa bērnus uzskata par pārlieku smagu nastu, kas gulstas uz viņas pleciem. Viņai noteikti nepieciešams spēcīgs un raksturā stabils partneris.

Vēl viena laba lieta – Lauva nekad neizliekas un nemelo! Viņa nav tā, kura cīnīsies par savu taisnību diskusijas gaitā. Viņai ir sava nostāja un viņa nebaidās to paust. Lai arī dažkārt  viņa ir stūrgalvīga, tiklīdz kaut kas ticis atrisināts, Lauva spēj bez liekiem sirdsapziņas pārdzīvojumiem dzīvot tālāk. Viņa zina, ko vēlas un pie tā cītīgi strādā. Neviens nestāsies ceļā viņas mērķiem. Citi to uzskata par sāncensību, tomēr Lauva pati labi apzinās, ka pati sev ir vienīgā sāncense.

Lauva ir sieviete ar savu “odziņu”, sieviete ar raksturu! Ja Jūs dzīvojat laulībā ar Lauvu, tad Jums jebkurā gadījumā nāksies kļūt par diplomātu. Šajā attiecībās Jums noteikti būs daudz jāpiekāpjas, taču Lauva “dresūrai” nepadodas, taču ar laiku Lauva kļūst kā mazs kaķēns. Pēc tam gan nav vēlams viņu aizskart, jo, ja attiecību sākumā Lauva visus aizvainojumus pārdzīvo ļoti viegli, tad pēc tam jau vairs nē- Lauva vienkārši aizies un viss.

Mīlestības saderība ar citu zīmju pārstāvjiem Lauvām ir visnotaļ laba, bet tas ir tikai tāpēc, ka Lauvas katram dod iespēju. Iepatikties viņām var jebkurš- cilvēks ar stingriem noteikumiem, vienpatis, mūziķis vai klauns. Kā saka – sirdij nepavēlēsi! Iepazīstot cilvēkus labāk, Lauva bieži vien piedzīvo vilšanos, jo viņas sirdi var iekarot tikai tāds cilvēks, kurš būs godīgs un diplomātisks, kas, savukārt, prasa arī to, lai šim cilvēkam būtu talants un humora izjūta. Lauva ļoti labi saprastos ar Strēlniekiem, Svariem, Auniem un Dvīņiem! Izņēmums nav arī Ūdensvīrs!

Lauvas ir ļoti kaislīgas sievietes, un to iespējams redzēt pilnīgi visā, ko viņas dara! Ja tas ir darbs, tad Lauvas ir īstas līderes un biznesa haizivis, ja tās ir attiecības, tad viņas pie tām strādā no visas sirds un dvēseles. Arī gultā Lauvas ir īstas kaķenes – mežones!

Kopumā Lauvas ir neparastas sievietes, kuras nav tādas kā visas parējās! Viņām svēta ir ģimene – saviem bērniem viņa nežēlos pilnīgi neko! Lauva rādīs tikai to labāko piemēro! Tieši viņu bērni mēdz būt vieni no veiksmīgākajiem cilvēkiem dzīvē!

 

Lai lasītu par pēdējo zodiaka zīmi, šķir nākamo lappusi!

Pievienot komentāru