Kā es gribētu, lai mana mamma būtu dzimusi kādā no šīm zodiaka zīmēm! Labāko mammu horoskops

SVARI

Svari kopumā, neatkarīgi no dzimuma, nav tie, kas izcelsies ar drāmu. Lai arī viņi reti kad atzīst sakāvi, Svariem nepatīk ilgi strīdēties. Viņi ir ietiepīgi, taču pārāk lielā nepatika pret strīdiem liek piekāpties. Tu ātri vien sapratīsi šo vājību! Varbūt tāpēc ar Svaru zīmē dzimušajiem ir tik viegli sadzīvot, jo ar viņiem ir gandrīz neiespējami sastrīdēties?

Lai vai kā, tieši Svaru sievietes ģimenē ienes harmoniju un mieru. Jūs ar nevienu citu sievieti neizjutīsiet tādu līdzsvaru, kā tieši ar viņu! Viņa ir visai piekāpīga sieviete, kura miera labad gatava nest lielus upurus, taču arī viņai ir savs pacietības mērs, kuru labāk nemaz neizmēģināt! Kā jau zināms – katrai lietai ir savs mērs, un Svari it nemaz nav izņēmums!

Interesanti, ka Svari visā zodiakā ir vienīgais priekšmets, nevis būtne! Varbūt tieši tāpēc Svaru sievietes ir tik unikālas un neparastas. Nav arī nekāds noslēpums, ka šajā zīmē dzimušās pārstāves apvij īpaša harisma un skaistums. Viņas ir apveltītas ir neizsakāmi lielu seksualitāti un ārēju burvību, kas manāma jau no bērna kājām. Tieši Svaru meitenes iepatīkas visiem klases puišiem, līdz ar to no citu vienaudžu puses tiek skaudīgi aplūkotas. Viņas mēdz ātri attīstīties – gan fiziski, gan emocionāli. Tieši tāpēc viņas īsti neiederas vienaudžu kolektīvā. Nav brīnums, ka šīs zīmes pārstāves mēdz draudzēties ar sievietēm, kas par viņu ir vecākas. Arī vīriešus mēdz izvēlēties tādus, kas ir nobrieduši un zina, ko dzīvē vēlas.

Svaru sievietei nepieciešams maigums un mīļums, ko nereti spēj sniegt vecāki vīrieši, nevis tādi, kam padomā tikai izklaides. Tas gan nenozīmē, ka Svaru sievietes nemāk izklaidēties – tieši pretēji, viņas spēj būt īstas ballīšu karalienes. Tomēr arī šī fāze nav ilga, jo viņu tīri fiziski pievelk viss ģimeniskais un nopietnais. Svaru sievietes nemēdz veidot īslaicīgas un nenopietnas attiecības. Viņas jau no sākta gala meklē kaut ko īstu, un cer, ka pirmā mīlestība būs tā īstā un vienīgā. Dažām gan tas izdodas, bet tas ir īsts retums!

Ja esi apprecējies ar Svaru zvaigznāja dzimušu sievieti, tad vari būt lepns, ka viņa tevi ir izvēlējusies par savu vīru, ar ko pavadīt visu savu atlikušo mūžu. Šīs sievietes ir bezgala izvēlīgas, jo apzinās savu vērtību. Viņas nekad nesamierināsies ar mazumiņu un ilgi nepaliks attiecībās ar kādu, kas viņu vienkārši nespēj novērtēt.

Svari uzskata savu dzīvi par piepildītu tikai tad, ja viņi atrodas stabilās attiecībās. Skaidrs ir tas, ka laulības šīs zīmes dzīvē paveiks brīnumus. Pārliecinoši var teikt, ka Svari savu emocionālo līdzsvaru patiesi sasniedz tikai pēc laulību saišu slēgšanas. Šīs zīmes pārstāvji pārlieku daudz domā par lēmumu precēties. Lai arī kāzas viņām šķiet fantastiska ideja, ar pašu šīs idejas realizēšanu viņi nesteidzās. Svari vienmēr vēlas, lai viņu otrā pusīte reaģētu mierīgi, nosvērti, korekti un viņu viedoklis būtu neatkarīgs, cik vien iespējams. Tieši tāpēc īstā līgavaiņa atrašana prasa ilgu laiku. Laulību dzīvē Svari ir mīloši un sirsnīgi, viņi dod priekšroku harmoniskām attiecībām un mierīgai gaisotnei, kas garantē spēju koncentrēties.

Kā māte Svaru sieviete ir neatkārtojama, jo iemanto visas izcilas mātes īpašības – gādību, rūpes un milzīgu pacietību. Viņa uz sava bērna nekad nekliegs, bet gan atradīs citas, daudz cilvēcīgākas metodes, kā bērnam iemācīt tikai labākās manieres.

Viņa saviem bērniem nav tikai mamma – viņa ir viņu labākais draugs, no kura nekad nav jābaidās! Viņai droši var stāstīt visu, jo viņa savus bērnus nekad nenosodīs. Tieši pretēji – viņa mēģinās viņus izprast tik, cik iespējams un sniegs kādu vērtīgu padomu!

Kā mātes Svaru sievietes ir bezgala sirsnīgas un iejūtīgas. Viņas vienmēr saviem bērniem dod vairākas iespējas, un iemāca milzīgu atbildību un mīlestību visas dzīves garumā. Tieši viņa zina, kā bērnā ielikt pareizu uztveri par ģimenes dzīvi un nodot to tālākām paaudzēm!

Pievienot komentāru