Sieviešu horoskops – viss, kas tev jāzina par katras skaistumu, šarmu un kaitīgumu

 

Sieviete – Lauva

1. Sievietes-Lauvas parasti ir ārpus jebkura vīrieša līgas. Viņas ir vērtīgs dārgakmens, kuru nekur nav iespējams tā vienkārši atrast. Lauvu sievietēs ir kaut kas tāds, kas ļoti biedē vīriešus: viņu popularitāte! Jebkura sieviete Lauva vienmēr ir draugu un bijušo puiši ielenkumā.

2. Aizmirstiet par vēlmi viņu kontrolēt vai panākt, ka viņa izdzēš savu pagātni. Viņas ir lauvenes, kurām nepatīk, ka kāds komandē. Tā nav viņu vaina, ka vīriešiem viņas vienkārši patīk!

3. Viņai būs kāds, kuru viņa no sirds dziļumiem mīlēs, taču daļa no šīs mīlestības tik un tā būs veltīta viņai. Viņas vienkārši pārāk traki mīl pašas sevi. Jūs nespējat sacensties ar to! Pat tad, ja tas izklausās savtīgi, viņas tā nedomā.

4. Viņas ir ļoti dāsnas, ar labu sirdi, un ir ļoti saprotošas. Viņas vienkārši vēlas būt pārliecinātas, ka vienmēr atradīsies pirmajā vietā.

5. Kad viņas sadzirdēs komplimentu, izturēsies pavisam normāli un pateiksies jums par to, taču patiesībā viņas bez komplimentiem pat dzīvot nemāk.

6. Viņas izskatās jaukas un maigas, taču neļaujiet šim izskatam sevi maldināt. Tas, visticamākais, ir vienkārši brīdis, kamēr viņas snauž. Sieviete Lauva nebūt nav kautrīga vai padevīga. Pamēģiniet izprovocēt viņu, tad jūs pamodināsiet īsto briesmoni!

7. Viņas vēlas sev pienācīgu Lauvu blakus, kurš būs cīnītājs kā viņas. Vīrieti, kas stāvēs tik pat augstu, kā viņas (Nekādā gadījumā augstāk! Noteikti nē!). Viņas noteikti neatdosies, kamēr nebūs atradušas īsto.

8. Sekss Lauvām ir vissvarīgākā uguns attiecībās. Viņas ir pārliecinātas un šarmantas dāmas. Viņas nekad nedomās divreiz, lai upurētos vai palīdzētu draugam, ģimenes loceklim, kad ir tāda vajadzība.

 

Sieviete – Jaunava

1. Jūs domājat, ka sieviete Jaunava ir tērpta baltā krāsā, mierīga un nosvērta dāma? Jūs smagi maldāties!

2. Sieviete Jaunava var pavisam vienkārši atlaist jebkuru notikumu, nemaz nesatraucoties un neieklausoties citu cilvēku nosodošajos komentāros. Ja runa ir par laimi, tad Jaunavas ir ļoti mērķtiecīgas. Līdzko viņa pieņem savu partneri kā patiesu savas dzīves mīlestību, viņa to nostādīs augstāk par visu pārējo.

3. Ne tā kā sievietēm Lauvām, Jaunavām uzmanības apliecinājumi, traki piedzīvojumi un pēkšņas pārmaiņas dzīvē nav nepieciešamas. Jaunavām visam dzīvē jābūt motivētam un ar noteiktu loģiku.

4. Viņām ir lieliska un ieturēta gaume, viņas dievina pucēšanos. Darbā viņas ir ļoti praktiskas, mērķtiecīgas, turklāt spēj veiksmīgi tikt galā pat ar vismazākajiem uzdevumiem. Ja sieviete Jaunava ir nolēmusi atdoties darbam pilnībā, tad ziniet, ka gala rezultāts būs nevainojams.

5. Viņas ir ideālas sievietes, ar kurām pārrunāt nākotnes plānus. Kas daudzām citām sievietēm šķiet garlaicīgs, viņām šķiet ļoti aizraujošs.

6. Pats interesantākais par sievietēm Jaunavām ir tas, ka viņas nemitīgi izskatās par kaut ko noraizējušās. Tā ir pavisam pierasta lieta, ja Jaunava par kaut ko satraucas. Viņas nespēj rast mieru, ja zina, ka viņām kaut kas palicis gaisā karājoties, neizdarīts vai neatrisināts.

7. Visizplatītākais Jaunavas ieradums: pārlieku liela un reizēm pat nevajadzīga lietu apdomāšana, kuras visbiežāk viņas pat nespēj ietekmēt. Lai gan parasti tas nebūt nav tik viegli uzreiz saredzams, jo sabiedrībā viņas ir ļoti mierīgas un vienmēr uzliet sev smaidu. Taču patiesībā viņai iekšienē ir ārkārtīgi liels nemiers. Tas ir kas tāds, ko viņām patīk paturēt pie sevis. To nezina pat viņas vislabākie draugi.

8. Viņa velta sevi tiem cilvēkiem, kuriem viņa uzticas. Dzīvē viņai svarīgas ir arī visas mazās lietiņas. Viņas ir gana spēcīgas un izturīgas, lai cilvēki meklētu patvērumu pie viņām. Jaunavu drosme un atbildības sajūta ir kā atbalsts tiem, kurus viņa patiešām mīl.

 

Sieviete – Svari

1. Viņas ir veidotas no labsirdības, patiesuma, draudzības, ietiepības un neizlēmības.

2. Ja viņas ir nervozas, parasti cenšas palikt ārēji mierīgas – vai vismaz kontrolētas. Svaru sievietes ir ļoti gudras, ļoti labi spēj palīdzēt savam partnerim ar darba problēmām. Viņas nekad neļaus savām emocijām ietekmēt savus lēmumus vai izteikt savus nosodījumus.

3. Viņas temperaments ir kā radīts komandas darbam. Viņas vēlas piedalīties lielākajā daļā lēmumu, kādus nākas pieņemt viņu partnerim. Viņas vēlas darīt visu, lai izdabātu savam partnerim, tādēļ viņām nebūs pat divu domu, lai sekotu līdzi viņam darba vietas vai dzīvesvietas maiņā, kā arī jaunu draugu iegūšanā.

4. Viņām patīk atrasties cilvēku ielenkumā, tādēļ jūtas kā paradīzē, kad atrodas ballītē ar draugiem. Svari pavadīs stundām dejojot un izklaidējoties ar saviem draugiem.

5. Svaru sievietes necieš neskaidrību, tādēļ viņām emocionālai stabilitātei nepieciešama harmonija. Bieži dominantes – tāds tips, kurai patīk, ka vienmēr kāds ir blakus, kam var sniegt komandas un norādījumus. Lai gan viņas nekad nepiespiedīs nevienu viņai pakļauties.

6. Jaunavas sievietes sirdī partneris vienmēr ieņems pirmo vietu. Ja jūs esat tas cilvēks, kuram nepatīk, ka norāda uz kļūdām, nekad nejautājiet Svaru sievietes viedokli. Viņas nekad neslēps to, ko domā, pat tad, ja tas var novest pie nesaskaņām.Viņām parasti ilgi nākas pieņemt lēmumu, ja to ir iespējams atlikt. Un viņas vienmēr noliegs savu neizlēmību.

7. Sievietes – Svari ir ļoti skaistas, ar dabīgi pievilcīgu smaidu, ļoti labas ar bērniem, viņām piemīt apburoša un patīkama personība. Viņas noteikti atnes jautrību jebkur, kurp dodas.

8. Lai gan viņas izskatās trauslas un sievišķīgas gan runā, gan ārējā izskatā, Svari var ļoti pārsteigt apkārtējos, uzvelkot bikses un izdarot kaut ko tādu, kas pienākas tikai vīriešiem. Pirms viņas ķersies pie cirvja, lai nocirstu koku, viņas uzliks lūpu balzāmu.

 

Sieviete – Skorpions

1. Sievietei Skorpionam ir dziļš un mistisks skaistums, un viņu caururbjošais skatiens varētu apburt vīrieti tā, ka viņš pat nesaprastu, kas īsti ir noticis.

2. Nedomājiet, ka jums viegli izdosies apmuļķot Skorpionu, domādami, ka viņas nesapratīs, kas patiesībā paslēpts zem jūsu sacītā komplimenta. Viņas sniegs jums caururbjošu skatienu, kas ļaus viņai uzreiz saprast jūsu sacītā patiesos iemeslus.

3. Skorpionu sievietes pēc dabas ir lepnas un iedomīgas, viņām ļoti patīk izrādīties un parādīt visiem savu daiļumu. Viņas var iztēloties, ka ir mazs, neaizsargāts kaķēns, taču neļaujiet viņu ārienei jūs apmuļķot.

4. Nav neviena cita zodiaka zīme, kas ir tik liela fūrija, kāda ir Skorpionu sieviete, kad zaudējusi savaldīšanos. Viņas eksplodē kā vulkāns. Viņas nav tas sieviešu tips, kas spēj izjust mērus, ja viņas neuztver nopietni brīdī, kad viņas zaudē savaldīšanos.

5. Sievietes Skorpioni ir ļoti aizdomīgas pat tad, kad viņām nav par ko būt aizdomīgām. Tādēļ noteikti nekad neatstājiet neapslēptus pavedienus, jo jūs pamodināsiet viņā īstu velnu. Šīs sievietes pavisam vienkārši var aizmirst visu labo, ko esat viņas labā darījuši, bet viņas neaizmirsīs vienu vienīgu pāri darījumu visu savu atlikušo mūžu.

6. Viņas ir greizsirdīgas un apmātas, taču nevēlas, lai kāds cits viņas kontrolētu. Vēl viena ne visai laba viņas personības šķautne – viņas ļoti bieži atsakās pieņemt jebkuru citu skatu punktu, ja vien tas nav viņu pašu.

7. Sievietēm Skorpioniem ļoti patīk vara, turklāt varas dēļ viņas var ļoti daudz ko upurēt. No otras puses, viņas ciest nevar vājus cilvēkus, tādēļ nejūtas labi to cilvēku klātbūtnē, kuri ar savu personību nav pelnījuši viņu uzmanību.

8. Vīrietī viņas meklē spēku, mērķtiecību un gana lielu drosmi, lai vīrietis varētu viņu aizstāvēt. Tāpat viņām vajag kādu, kas liks viņām justies lepnām (Skorpionu sievietēm ļoti patīk vīrieši Vērši).

 

Lai lasītu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lapu!

Pievienot komentāru