Sieviešu horoskops – viss, kas tev jāzina par katras skaistumu, šarmu un kaitīgumu

 

Sieviete – Strēlnieks

1. Strēlnieka sievietes ir ļoti oriģinālas un sirsnīgas. Viņas ne vienmēr teiks jums to, ko vēlaties dzirdēt. Pārsvarā jums zosāda metīsies, klausoties viņu mulsinošajos un atklātajos izteicienos par jums.

2. Viņām nepatīk meli. Viņas pašas reti kad melos, jo viņām ir ārkārtīgi grūti kādu pārliecināt brīdī, kad viņas tiešām cenšas melot. Domājams, ka mums jāpiekrīt – tā ir ļoti laba rakstura īpašība.

3. Viņām patīk, ka jūtas aizsargātas, taču viņām nepatīk nekādi norādījumi. Ņemot vērā, ka viņas nokontrolēt nespēj pat miesīgs tēvs, noteikti neviens cits vīrietis var pat neiedomāties sniegt viņai norādījumus.

4. Sieviete Strēlnieks nekad nezaudēs savu personību un neatkarību vīrieša dēļ. Šķiet, ka tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ Strēlnieku sievietes ieņem līderu pozīcijas vientuļo sieviešu saraksta augšgalā.

5. Jo vairāk viņas satraucas, jo sarkastiskākas kļūst. Strēlnieka sieviete var ar lielu smaidu uz lūpām pasūtīt jūs trīs mājas tālāk. Taču viņas nebūs vienmēr jaukas, kad būs sadusmotas.

6. Jūs noteikti sapratīsiet, ka Strēlnieka sievietes dusmas nebūt nav kaut kas tāds, ko jūs vēlētos savā dzīvē piedzīvot. Jebkurš Strēlnieks (gan sieviete, gan vīrietis) parasti nesarīko briesmīgas histērijas, bet, ja viņas tomēr nolemj to darīt, mūkat, kamēr jums pār galvām nenāk īsta pastardiena.

7. Viņas ir tik dāsnas, pacietīgas un rūpējas par visiem saviem draugiem, ka viņu telefons teju vienmēr ir karsts. Ja jūs pavērosiet no malas, pamanīsiet, ka Strēlnieka sievieti vienmēr sazvana draugi, kas nespēj ilgi bez viņām izdzīvot pat tad, ja paši atrodas tālu projām.

8. Strēlnieku indivīdi ir zināmi kā ļoti pašpārliecināti tipi, kuri ir īsti ballīšu zvēri, ļoti pārliecināti par sevi cilvēki ar dzīvespriecīgu raksturu. Lai arī lielākā daļa šo īpašību arī piemīt viņiem, daļa Strēlnieku sieviešu ir arī ļoti nepārliecinātas par sevi, cieš no nedrošības un vēlmes mīlēt, kā arī būt mīlētām. Lai arī cik ļoti viņām patīk atrasties sabiedrībā un cilvēku ielenkumā, viņas tik pat labi jūtas arī palikdamas mājās ar savu tuvāko draugu.

 

Sieviete – Mežāzis

1. Mežāža sievietes parasti daudz un rūpīgi strādā, plāno nākotni un nebaidās no smaga darba – kamēr vien šāds darbs spēj viņas pienācīgi finansiāli nodrošināt.

2. Ja viņas kaut ko vēlas, tad iet un dabū to. Dzīvē ir tikai pāris lietas, kuras viņas nevar sasniegt, kad ir patiešām tajās ieinteresētas.

3. Viņas nekad nevienam neko nelūdz un neprasa – viņas ir pārāk lepnas tam. Ir tik pārsteidzoši, cik viegli viņas spēj pārliecināt cilvēkus ar saviem argumentiem. Ja ir kāds, kas spēj uzsākt savu uzņēmējdarbību bez neviena graša pie dvēseles, tās noteikti ir Mežāžu sievietes.

4. Sieviete Mežāzis var būt pati sev vislielākais kritiķis. Viņas var piedzīvot ārkārtīgi spēcīgas garastāvokļu maiņas, turklāt viņas var iegrimt ļoti dziļā tumsā vai pat depresijā. Necentieties viņas saprast, jo gan viņu prāts, gan acis ir kas tāds, kas jums ir stipri par dziļu.

5. Tā vietā, lai teiktu “Es tevi mīlu!”, labāk ir teikt “Tu esi vispašpārliecinātākā sieviete, kāda jebkad bijusi man līdzās”. Mežāžu sievietes tēlo, ka var dzīvot bez komplimentiem un uzslavām, taču viņas tik ļoti mīl to visu dzirdēt! It īpaši, ja šīs uzslavas ir par viņas darbu vai pūlēm saglabāt sev apkārt esošo vidi tīru un sakārtotu.

6. Viņas ir spējīgas izrādīt visdažādākās jūtas un emocijas, taču parasti to dara ļoti ieturēti. Īstenībā dziļi sirdī viņas no prieka teju lēkā. Visinteresantākais šajās sievietēs ir tas, ka viņas ir no dabas ļoti gudras un vienmēr spēj visu pasniegt ļoti graciozi.

7. Necentieties sacensties ar Mežāža sievieti izturībā – galu galā jūs tāpat zaudēsiet, jo viņas spēj būt daudz izturīgākas par jebkuru citu. Viņas zina, kad tieši nepieciešams būt ietiepīgām un neatlaidīgām.

8. Mežāža sievietēm nav grūti atzīt savas kļūdas, lai gan viņas nekad nekļūdās.

Sieviete – Ūdensvīrs

1. Ūdensvīru sievietes uzstāj pēc brīvības, bet, izjuzdamas īstu mīlestību, viņas atdosies partnerim pilnībā, sniedzot uzticību visa sava mūža garumā.

2. Kā jebkurš Ūdensvīrs, arī Ūdensvīru sievietes izjūt neizmērāmas bailes no tā, ka viņu kāre pēc kāda cilvēka var ieslodzīt viņu garu, šādi novēršot no viņu vienīgās dzīves mīlestības – brīvības. Bez brīvības un iespējas meklēt jaunus piedzīvojumus un zināšanas Ūdensvīru sievietes ir tukša vieta. Tieši tādēļ šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir tendēti dzīvot nākotnē, kur kaut kas vēl tikai varētu notikt.

3. Ja jūs meklējat sievieti, kas ir kā traka pēc jutekliskām kaislībām, jūs esat izdarījuši nepareizo izvēli. Ja viņa ir vistipiskākā Ūdensvīra sieviete, tad kaisle nav viņas gēnos.

4. Ūdensvīra sieviete ir loģiska un apdomīga, tādēļ viņu neietekmēs uzpūsta un lēta mīlestība, nojātas romantiskās filmas ar traģiskām beigām, kā, piemēram, Romeo un Džuljeta.

5. Viņas noteikti netērēs arī savu dārgo, brīvo laiku, lai raudātu kāda cilvēka dēļ. Varam teikt godīgi, ka pārlieku emocionālām attiecībām šīs sievietes dzīvē notikti nav vietas.

6. Viņas var mīlēt no visas sirds, taču nekad nevienam pilnībā neatdos savu ķermeni un prātu. Šīm zodiaka zīmēm parasti ir tā – ārā no redzesloka, ārā no sirds. Attālums pāra starpā reti kad Ūdensvīra sievietei liks daudz vairāk iemīlēties partnerī. Tieši šī iemesla dēļ Ūdensvīra sievietes partnerim vienmēr nepieciešams atrasties līdzās, lai viņas nesāk meklēt citās vietās kādu citu cilvēku, kas spēs viņai būt nemitīgi līdzās.

7. Ja gadījumā jūsu attiecības kļūst vēsas vai vispār nepanesamas, šīs sievites spēs vienas dienas laikā pazust no jūsu dzīves, pat neatskatoties atpakaļ. Viņām nepatīk attiecību vai pat laulību šķiršana, taču viņām tas nerada tādu šoku, kā citām – daudz jūtīgākām sievietēm.

8. Ūdensvīru sievietes ļoti bieži pieņem cilvēkus tādus, kādi viņi ir, nemaz nevēloties viņus mainīt. Tas, ka viņām pašām patīk nemitīgi attīstīties, mainīties un piedzīvot pārmaiņas, nebūt nenozīmē, ka viņas tādēļ vēlas mainīt citus cilvēkus. Viņām šķiet, ka tā vietā daudz vieglāk ir mainīt pasauli vai pat visumu kopumā.

 

Sieviete – Zivis

1. Ja ir jānosauc zodiaka zīmes sieviete, kura ir vissievišķīgākā, tad tās noteikti ir Zivis. Viņām patīk būt mīlētām un lolotām no sava vīrieša puses, justies tā, it kā viņš nevienu sievieti nekad dzīvē tā nebūtu mīlējis.

2. Zivis ir ļoti sirsnīgas un mīlošas, vienmēr ir gatavas pārsteigt savu mīļoto vīrieti: vai tā būtu baltu mežģīņu apakšveļa, vai mīlestības apliecinājums brīdī, kad viņš nes ārā miskasti.

3. Kad Zivs sieviete ir iemīlējusies, viņa atdod ne tikai visu savu ķermeni, bet arī sirdi un dvēseli. Taču šai mīlestībai ir jābūt pārpildītai ar mīļiem vārdiem un mīlestības apliecinājumiem, jo Zivis ir ļoti jūtīgas pret sacītiem vārdiem.

4. Parasti Zivju klātbūtnē cilvēki jūtas ļoti ērti un omulīgi. Tā kā parasti Zivis spēj veiksmīgi saglabāt mieru situācijās, kur citi jau sen būtu zaudējuši savaldīšanos, šīs zodiaka zīmes sievietes ļoti grūti iespējams izvest ārā no pacietības.

5. Viņas daudz vairāk interesē dzīves sniegtās, nevis mantiskās vērtības. Luksusa dzīvesvieta bez cilvēcīgā siltuma, bez komforta un labsajūtas noteikti viņas neuzrunās. Tāpat ir ar izskatīgiem vīriešiem, kas īsti nemāk pateikt nevienu skaistu vārdu, kā arī neprot izbaudīt saulrietu – viņam noteikti nebūs iespējams palikt kopā ar sievieti – Zivīm.

6. Laiku pa laikam viņas centīsies noslēpt savu ievainojamību un kautrību ar jokiem, mēģinot izskatīties vēsas un patstāvīgas. Taču tas viss darbojas kā neredzamības apmetnis, kas paredzēts cīņā pret cilvēkiem, kas varētu nodarīt viņām pāri.

7. Viņas vienmēr ļoti uzmanīgi klausās, tādēļ jums var rasties vēlme stāstīt viņām visus savus nolsēpumus. Iesakām būt mazliet ieturētākiem. Viņas ir kā garīgā švamme, kas vienā rāvienā var ieslīgt depresijā, ja jūs sniegsiet viņai šāda veida informāciju. Būdamas ļoti jūtīgas, viņas spēj uzņemt un dzīvot ar cita cilvēka pārdzīvojumiem tā, it kā tie būtu viņas pašas.

8. Zivīm ir nelāgs ieradums – ļoti ātri pieķerties ne visai labiem cilvēkiem. Taču viņu spēja redzēt cauri cilvēkiem ļoti ātri palīdz viņām tos izanalizēt. Vienu gan mēs iesakām – nekad nesadragājiet šīs sievietes sapņus, jo to viņa nekad mūžā neaizmirsīs.

Avots:

Pievienot komentāru